34

mathop

преди 15 години

tva e neizbejna samootbrana niama dago leji spoko kat karax kursovete za orujie smegi o4ili pravelnik i na4in za optreba na orujie pri neizbejna samootrbrana trepe6 i tva e za6titava6 si jivota a za gadnia *** da e mislil

33

Българин

преди 15 години

*** са нагли докато не ги отупат. После немогат ги изрови от дупките , в които се скриват.Да отстрелят още няколко и ще се кротнат.Време е за законност!

32

Верински

преди 15 години

Ц.Ъ.Р.В.У.Л.А.Н.Д.И.Я.

31

Antygypsy

преди 15 години

*** sa nashite bydeshti gospodari - uvazhavajte gi!

30

SS

преди 15 години

"Какво против *** имате?" "***!"

29

IDA

преди 15 години

Мисля ,че поведението на *** има развитие и то не към добро.Това ,че не плащят ел.енергия и консумирана вода изглежда е масово явление в цяла България.Има балами, които плащат "изравнителните"сметки .Така ЕОН са сити и спокойни.Сега обаче в Йхтиман правят групов обир на магазин посред бял ден.И ако и това се размине...Естествено е,че собственикът се е опитал да се защити.В тая държава няма кой да го защити.Живея в малък град и дворът ми граничи с този на ***.През годините бяха хванати да крадат вода,ел.енергия.Търсих помощ от полиция,енергоразпределение ,ВИК и....нищо!!!Инкасаторката на ЕОН ме уведоми,че от 2005 година са с изключена ел.енергия.Да ,ама не.Колкото до водата ,принудихми си да спрем нашата вода,за да няма как и от къде да крадат.На следващия ден си платиха част от сметката във ВИК ,за да им пуснат водата.И до момента си имат ел.енергия ,вода и всичко останало.Никой от семейството не работи.Това са *** и консуматори.Тези ,които трябва да решават този "*** "проблем са много далеч от него и едва ли ги вълнува.А всичко е много просто-"еднакви пред Закона",еднакви права ,но и еднакви задължения и ОРГАНИ ,които до контолират и санкционират еднакво нарушителите,независимо от това дали са *** ,българи,турци,арменци, и каквито и да са други.

28

преди 15 години

mnogo dobre samo strelba taka se pochva dnes u ihtiman utre drugade i nakaraq 3000 da se saberat da gi natirime u evropa da im bere gaileto

27

j

преди 15 години

Само да не го лежи като за човек!

26

преди 15 години

Винаги щом стане нещо с *** и всички *** се обединяват. Ние българите освен са се псуваме един-друг, май за друго не ставаме. Тоя собственик на магазин дето е убил ***, сега да не мислите че някой негов съгражданин ще го защити. А *** не от ихтиман ами от цяла България ще се обединят срещу нас.

25

жоро

преди 15 години

Българите бяхме около 500 години под турско робство, от 19 години българите са вече под *** робство. От какво се оплакваха тогава нашите баби и дядовци- от всекидневни турски зулуми и безчиснтва с имота, честта, живота и собствеността на хората, страх и беззаконие. Е тогава питам, не трябва ли да направим вече аналогия на турското робство със сегашното *** робство. Ееех, къде си Дельо войводо да развъртиш ятагана си и да поведеш изстрадалия ни народ!

24

вла

преди 15 години

21, прав си.Преди време нали беше плъзнала епидемия от хепатит в Столипиново в Пловдив. Имунизираха всички *** БЕЗПЛАТНО, докато българите трябваше да си платят консумативите и имунизацията. Освен това, общината наела фирма да изрине *** около блоковете на ***, че да не се разболяват пак горките... А сега ще им строят сграда, в която да си правят сватбите. Естествено строежа ще бъде "спонсориран" от парите на българите, които плащат данъци.

23

и ловец съм и рибар

преди 15 години

рано или късно ще се мятаме с ***. Колкото по-рано, по-добре за нас, докато все още имаме превес и сме малко повече

22

вла

преди 15 години

18, аз съм за подписка! Трябва да покажем подкрепата си на човека, защитил живота и имота си.

21

преди 15 години

*** са напълно оскотели. нито се мият, нито се къпят. само секс и деца правят. ако държавата не *** въпрос, ще пламне епидемия от хепатит, холера и туберкулоза в *** градове. да не говорим за венерическите болести дето се сеят от ***

20

жоро

преди 15 години

Няколко *** нападат магазин за хранителни стоки в Ихтиман. Собственикът застрелва 4-*** ***, като един от тях е убит на място. След това 700 *** обграждат къщата му , която се защитава от около 6-*** полицаи, успяват да изведат българинът, който също е ранен от ***, а полицаите удържат къщата срещу 700 престъпника. Призовавам да помогнем на българина и да разрешат сжободната продажба на оръжие!

19

Веселин

преди 15 години

Аз предлагам да се възобновят трудови войски поне ще се научт на работа и ще са полезни за обществото.*** много хитро са го били измислили.

18

преди 15 години

ili te ili nie...ubivaite ***!!!

17

нервна

преди 15 години

51-год.*** застрелян от собственика на магазин при самотбрана.Добрата новина е,че са гръмнали ***.Лошата е,че човека ще си го отнесе заради този ***.Кривозащитните организации и *** сборище жив ще го изядат.Предлагам да се направи подписка в негова защита.

16

Ghi

преди 15 години

Аз съм от Сливен където има доста доста *** и съм от части раситст, но....... трябва не да ги убиваме или квото и да било щото все пак всички сме хора, трябва просто да ги ограничим да ги караме да си плащат да ги караме да работят да сме на равно с тях че да има мир...... защото сега те имат повече права от който и да било Българин те получават помощи ние не ... И ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА РАЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА.... защо Българките раждат по максимум 2-3 а те 5 ги имат за норматив

15

преди 15 години

помощи от 1500 лв., кючеци и ядене и пиене на корем