159

До

преди 1 година

Ангел лъже!

158

АНГЕЛ

преди 1 година

Русия се въоръжава със скорост подобна на тази от 1940г .Година преди Хитлер да нахлуе с армия от Немци,Италянци ,Полски и Украйнски фашисти. Последните от които имат най-голяма заслуга за успешния старт на операция Барбароса защото лично отварят на Хитлер вратата към Русия. В следвашите 2 години Русия успява да произведе в пъти повече оръжие от всички техни съюзници в лицето на САЩ,Англия и др. Бъдете сигурно че Руската военна машина ако реши може да работи със скоростта на светлината !

157

щерев

преди 1 година

ех че хороший руския мир..ха.ха.ха война,ракети, окопи,кал,смърт , мизерия..ха.ха Да им е честито на руските крепостни новите придобивки от Путин..ха.ха

156

до 171 Феодална

преди 1 година

Може и така да е, знае ли човек. Засега пинчерът яко ръфа питбула, а питбулът само ръмжи и се дзъби.

155

до 163 от славянин

преди 1 година

Фалшивата икономика е тази на печатните машини за зелени хартии и на борсово-валутните спекулации и това определено не е китайската! Китай има огромно РЕАЛНО ПРОИЗВОДСТВО за разлика от онези зад океана, които имат единствено огромни дългове - официално 31,5 трилиона, реално около 200 трилиона!

154

Феодална

преди 1 година

Русия е като пинчер срещу питбул в сравнение с военната мощ на САЩ...

153

Анонимен

преди 1 година

А в Бахмут уркаинците ядат голям бой и вече са обкръжени от великите сили на Вагнер ! СЛАВА ЗА ПРИГОЖИН И ВАГНЕР

152

Анонимен

преди 1 година

До Сами си го признават Ами нали затова им дават ново оръжие за Химарс Неуправляеми ракети М26 евтини и в голямо количество на които вместо заряд слагат баражиращи бомби GBU 39 и двата вида боеприпаси в САЩ са в много големи количества. С това постигат двоен ефект първо увеличават далекобойността на Химарс до 150км и точността до 30см вместо 2-3 метра на ракетите М31 които ползваха Украйна до момента. Освен това цената на тези нови боеприпаси е 50 хиляди долара вместо 250 хил. долара на М31.

151

Слава на Русия

преди 1 година

До Анонимен 166: Ще се случи същото с Русия, ама друг път. Сега нямат насреща си наивникът Горбачов или пияницата Елцит. А и в политиката един и същ номер два пъти не минава.

150

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 163: На Китай да му изчезне кредитирането? Не ставай смешен. Та точно Китай е най-големият кредитор на САЩ. Ако Китай поиска стока от САЩ срещу всички долари, които има в резерв, няма как да получи дори и половината. САЩ са най-големият длъжник в света, но се оправят с печатане на долари. ................................... Не че има връзка с темата.

149

Анонимен

преди 1 година

До jvg Стига сте повтаряли тая глупост, как щяло да загуби ядрена държава. Ами ей така ще загуби както СССР загуби в Афганистан и след това загуби Студената война и изчезна от картата на света. Същото ще се случи и с Русия.

148

Сами си го признават

преди 1 година

До Русофилчета прости!: Чети и тогава пиши. В САЩ сами си признават, че не могат да произведат толкова боеприпаси, колкото са нужни на Украйна. "Ресурсите на Съединените щати и техните съюзници, снабдяващи режима в Киев с боеприпаси, бързо намаляват", каза бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър пред YouTube канала Judging Freedom. Според експерта това се отнася преди всичко за американските високоточни оръжия, чието производство отнема много време. Говорим за ракети като HIMARS

147

jvg

преди 1 година

Историята се повтаря. По време на Втората световна война в САЩ е имало протести против даване на помощ за СССР, сега отново се дават оръжия на една от страните. Така няма да приключи тая война, в която най-много страдат невинни и най-вече съвсем обикновени хора, и от двете страни. За тия, които обясняват, че Русия ще загуби - как си представяте ядрена сила да претърпи позорно поражение? Няма как да се случи, идва Трета световна война, за която виновниците ще станат ясни след минимум 100 години.

146

Анонимен

преди 1 година

До до 149 от славянин Май ти си нямаш представа какво представлява Китай. Достатъчно е да му резнат кредитирането и Китай е аут от индустриалния свят. Китай строеше никому ненужни магистрали небостъргачи и жилищни квартали с милиони апартаменти в които никой днес не живее. Порочното изчисляване на БВП раздуваше ненужно икономиката и тя изпадна в свръхзадръжнялост 40 трилиона долара кредити които сега трябва да се изплащат от тази фалшива икономика. От 2 год Китай е пред гигантска финнан. криза.

145

Анонимен

преди 1 година

Зеленски скоро ще нареди тактическо победоносно отстъпление от Бахмут.

144

славянин

преди 1 година

За трети път питам и се надявам на отговор: защо хипермодерното нато начело със хипердържавата сащ след 20 години ''победоносна'' война с афганистанските талибани накрая се изнесоха от Афганистан като бити пс.та като им оставиха оръжие за 85 милиарда долара! След ''победоносното'' им изтегляне ''победените'' талибани за 3 седмици си върнаха властта!

143

Кой спря преговорите

преди 1 година

В интервю бившият израелски министър председател Нафтали Бенет заявява че политици от Запада са спрели преговорите в Истанбул за сключване на мирен договор между Русия и Украйна.

142

Анонимен

преди 1 година

До 155 Китайското качество го знаем всички, стига се пени

141

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва с половин Европа и ФАЩ. Отбранителните линии са 3, стотици километри бетонни укрития и окопи, готвени 9 години грамотно и инженерно. И опорките питат защо руската армия, която е едно към 6-7 на украинската не може да напредне бързо.

140

Няма скоро да свърши

преди 1 година

Ако, както досега доставят на Украйна всичко каквото поиска, войната няма скоро да свърши. Ще завърши когато руската армия стигне пак до Киев. Но този път те няма да се изтеглят само срещу обещания за подписване на мирен договор. Една и съща лъжа два пъти не минава.