12

Анонимен

преди 1 година

Браво на Лукашенко.Беларусите са симпатяги. И президента им е на място. За разлика от повечето държавни глави, говори за геополитиката и проблемите открито и логично.Гогато говори, трябва да се слуша внимателно какво казва.Истински Българин, макар и белорус.

11

Анонимен

преди 1 година

3ти Март! 1918 година! Велик празник!!! честито,Българи!

10

ЧОВЕКА

преди 1 година

Ни поздравява някои нехранимайк офци го обезглавяват.

9

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред Беларус, велика Русия и останалите държави ,които са ни освободили!

8

Смел Гибсов

преди 1 година

Само Миа Халифа... :D

7

Анонимен

преди 1 година

Нашия "старшина" със зелените чорапи и срещу Лукашенко да тича, пак не може да го стигне! Българските компаньонки от политическия ни елит могат само да се държат за престилката на Големия брат и неговите слагачи от Европътъ!

6

Inatut

преди 1 година

Ще възстановим диалога. Дано. Само след като и твоята глава се отдели от тялото, след тая на джуджето, ще възстановим диалога.

5

Евроатлантик

преди 1 година

Няма какво да ни поздравяваш Лукашенко.Ние сме разделени на русофили,русофоби,евроатлантици,американофили,комунисти,фашисти.Левски бил разбойник,Ботев пияница и какви ли не дивотии.

4

Анонимен

преди 1 година

Аве я всички у лево. Големи сте ми освоодители.

3

Анонимен

преди 1 година

Не знам за какво говори тоя. Трети март не е празник на независимостта.

2

и украинци са се бор

преди 1 година

От 9 август 1877 г. украински полкове, част от руската армия и български опълченци започнали боевете на Шипченския проход в централната част на Стара планина. Положението на гарнизона начело с генерал Столетов, в редовете на който били 3 батальона от 36-и орловски полк, 5 дружини българско опълчение и 4 казашки стотни, се оказало в твърде неизгодна позиция. В непоносимата жега бойците преминали с маршова стъпка до Шипка и още първия ден заедно орловци и артилеристи от 9-а артилерийска бригада отблъснали 10 атаки на противника. За следващите 2 дни защитниците на Шипка отбили 14

1

герП лелка

преди 1 година

Страхотен мъж