220

Хубава новина

преди 1 година

но не за др0гарете

219

Анонимен

преди 1 година

Този е кумир на русофилите. Те искат да са като него, да ги назначат за шефове на нещо и да крадат като разпрани

218

До долният

преди 1 година

Изглежда ти мизерстваш

217

Анонимен

преди 1 година

Да си мизерсват там и хич да не ни занимават с техните размисли и страсти. Да си гледат азиатските корени и толкова

216

Банкеръ

преди 1 година

Тоя си е повярвал,че ресурсите в Русия са негови.Така стоят нещата и с диамантите в Якутия.Руския цар явно ще сменя ръководителите в добиващата индустрия.Дано поне оживеят да похарчат откраднатото.Силно ме съмнява,че ще успеят да избягат навреме.Никога няма да има санкции за диаманти,злато,алуминиий,кожи от диви животни,редки метали и т.н.За тези работи пак ще се ходи при Руския цар.

215

Анонимен

преди 1 година

Хвърли лъжа на уркопитеците и те се радват и айдееее щастие.... Нали Путин умираше от рак, нали санкциите го съсипаха, нали нямал снаряди, нали нямал горива за танковете и тн.... Пак ли така лесно ви хванаха на права пръчка само заради злобата ви?

214

Анонимен

преди 1 година

Ако утре лично Путин, публично обяви, че Русия е фалирала, русофилчетата пак ще кажат-пропаганда. Много са зле, горкичките.

213

Анонимен

преди 1 година

По лошо от празна хазна е празна глава. Затова са толкова зле.

212

Анонимен

преди 1 година

На тоя открадните пари са му по-скъпи на сърцето, отколкото родината.

211

Анонимен

преди 1 година

То ако руската хазна е празна,какво да кажем за европейската,пък да не говорим за американската където печатането ,а не правенето на пари се е превърнал в бизнес...

210

Анонимен

преди 1 година

Сега всички олигарси-предатели ще галят с антируски слова американски и европейски уши, за да си спасят авоарите по западни банки. Може и да се окаже празна, но и преди хазните на държавите в ЕС, които по всичко изглежда още отсега е празна.

209

Проф. Витанов

преди 1 година

Това не е ли Чингизхан ?

208

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 304. Когато обиждаш това не те прави по-умен или пък по-верни твърденията ти. Ти ако се давиш в морето и няма кой да те спаси и аз скоча в морето и те извадя от водата и те спася има ли значение защо съм те спасил? Какви са ми били целите за да те спася? Дали просто не съм искал да се направя на герой пред група девойки на плажа, които са те гледали как се давиш? Имали значение русофобе умен защо съм те спасил? Честит Трети Март! Слава на Русия, на руснаците и на българските опълченци!

207

Гиб Мелсън

преди 1 година

Честит Трети Март! Вечна Слава на Русия, на българските опълченци и руските герои, които положиха живота си без колебание за Свободата на България!

206

Дивергент

преди 1 година

Нека видим целия свят колко пари имат в хазните си. Войната само ни баламосва за да осъзнаем финансовата криза от 2020 година насам. Поне войната ни отърва от ковид режима.

205

Анонимен

преди 1 година

Имам два номера единия е хамериканското SSN и британското NIN.

204

Да

преди 1 година

Колкото българия беше фалирала през 89-та година толкова и хазната на русия ще бъде празна догодина айде стига с тая пропаганда дерипаска къде ви го каза това в студентски град в някоя дискотека . Нас ни разграбват 33 години и има още а русия за една година война и ще фалира абе вие луди ли сте бе.....

203

Хмм

преди 1 година

Този скоро ще се "самоубие" скачайки и той от прозорец...

202

Дери Спаска

преди 1 година

Ама може да се окаже, че е и пълна.....

201

ГРОБИ

преди 1 година

Грешката е моя! Корекция! Че требат 10 големи влакови композиции за извозването на месото!