100

Космонавт

преди 1 година

До 108 Спокойно, скоро пак ще се "прегрупирате".

99

Анонимен

преди 1 година

Започна срещата между другаря Си Цзипин и президента на Белорусия Александър Лукашенко.

98

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете, какво е казал Зеленски?Да ходят да се бият с Русия ,американски жени и мъже ,като тях

97

до 92

преди 1 година

До хаюха гледай само да не ти секне, вредно е!

96

Анонимен

преди 1 година

Украинските Андрешковци, май ще зарежат краварите в руските блата.

95

Анонимен

преди 1 година

Наистина ме респектира фантазията на евроатлантиците или на този, който им пише опорките. Днес руснаците казаха за няколко свалени хвърчила над руска територия, без нанесени никакви поражения. И във форумите започнаха смазващи победи в големи танкови битки, настъпления на няколко фронта, десетина украински бригади в Подмосковието, масови бомбардировки до Владивосток ... С две думи - евроатлантиците са готови за успешни автори на фентъзи романи. Или пък за психиатрията.

94

Кой какъв е

преди 1 година

Русия възстановява разрушеното в освободените райони. А САЩ нямат нито една възстановена държава. Нито Афганистан, нито Ирак, нито Сирия, нито Либия. Откъдето са минали, са оставили само трупове и разрушения.

93

Анонимен

преди 1 година

Да напомня на еднорозите,че писането на коментари не променя реалността ;)

92

Б. Джонсън в Бахмут

преди 1 година

Вагнеровците разгромиха украинска част край Артемовск (украинско име - Бахмут), кръстен на бившия британски премиер Борис Джонсън. Бойците показаха трофеите, спечелени по време на боевете за южните подстъпи на Артемовск. Сред тях е знамето на поделение от елитната 24-та отделна механизирана бригада от Западна Украйна, на което пише: Поделението на името на Борис Джонсън."

91

Анонимен

преди 1 година

103 то на стадиона всичко беше или платено или насила

90

Някой

преди 1 година

Каква стана ,бе? От 70 километрова танкова колона, да пият кафе в Киев, сега Кремъл се хвали, че отразили атака , та даже и близко до Московиеро ??? И това е само началото! Къде е Бункерният Карлик, да каже че всичко върви по "план"! Трябва и един безпилотник да прескочи и до Лужники, когато екзалтирана хипнотизирана маса ръкопляска на един военно-престъпник.Па дано се събудят крепостните от летаргията!

89

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 100: Не губи надежда, другият път може някой украински дрон да оцелее.

88

Масирано сваляне

преди 1 година

На практика се е случило масирано сваляне на украински дронове.

87

Анонимен

преди 1 година

Другият път ще успеят....

86

Анонимен

преди 1 година

Чакаме речта на големия-малък вожд Акащ-в-Бункер. Да живей!

85

Анонимен

преди 1 година

Изобщо, украинците се държат като хулигани, иначе членове на клуб по ТНТМ от соц-а. Самоделки със иначе сложна араратура, съветски платформи от 80-те, много ентусиазъм и показуха, малко резултат. Същински руснаци. За какво им трябваше всичко това? Добре си живяха и пиеха водката заедно! Свобода! Демокрация! А елате у нас да й се радвате. Нищо особено, едни балони и много бачкане.

84

До 91

преди 1 година

В Донбас има градче с име Ню Иорк

83

Контраатака в ход

преди 1 година

Русия близо до Угледар загуби най -голямата танкова битка от началото на войната в Украйна, като загуби повече от 130 единици бронирани превозни средства. През последните три седмици руската армия, опитвайки се да напредне в защитните въоръжени сили на Украйна, загуби повече от 130 единици бронирани превозни средства. Това е написано от New York Times, като се позовава на представители на украинската армия и техните собствени кореспонденти на фронтовата линия.

82

Анонимен

преди 1 година

Крим гори

81

хаюха

преди 1 година

страшно ми е кеф когато руснаците ядат бой ,направо получавам оргазъм