12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 - кака ми е, но и аз това се питам... определено бих тествал

11

Анонимен

преди 1 година

И тази вече се мисли, че е някакъв фактор. Ако Слави не я беше намърдал, никой нямаше да знае коя е тази фъфла.

10

кончита вурст

преди 1 година

До Анонимен 1 - нееее, новата изгора на Асенчу и Кирчу ще си е вечно техен, все пак неслучайно, там де слънце не огрява, на Асен и Гелчето /Л да се чете Й/ им минава монета от 2 лева... завинаги ПП ВНЛ

9

Анонимен

преди 1 година

Фани едните па удари другите!

8

Трагичното е

преди 1 година

Че все повече млади и не твърде млади хора напускат страната ни!Напускат ВАС,а не идват при вас!Защо?защото в България има една върхушка ояли се и самозабравили се във властта хора,без никаква реална представа какво става там долу,при "плебса".А държава без хора - кучета я яли!Ако и това простичко нещо не разберете - ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА ХОРАТА,а не за личния интерес никой няма да дойде при вас и лека полека ще изчезнете от политическия хоризонт!

7

Анонимен

преди 1 година

Тия хора ходят където им наредят шефовете от Сарайско-библиотекарския. Сега са им казали да идат при новата звезда на правото - д-р Ива Митева, сарайско-библиотеркарската слугиня! Стоян Денчев положи много усилия да я издигне, но и до ден днешен тя не успява са говори като школуваните юристи. Напразни усилия!

6

d

преди 1 година

Само да уточня, че хората гласуваха за Слави Трифонов. Не за теб, а още по малко за Тошко африкански. И понеже Слави се навря в миша дупка като разбра, че хората му имат доверие и искат той да управлява, му биха шута по най-бърз начин.

5

Анонимен

преди 1 година

Болонка

4

Анонимен

преди 1 година

Не се отказа, защото си алчна за тлъста заплата фъфло, а не, че много ти е зор за хората.

3

Хахаха,

преди 1 година

голям майтап ще са тези избори,хора! Всякакви отцепници,групички,лобисти,забравени,пребоядисани и бивши управници изпълзяха от полит-бунището,гладни и алчни,готови на всичко да докопат кокала! Цирка е пълен! :)

2

мнение

преди 1 година

ако влезне в парламента ше прокара идеите на слафчу , което е целта . имах я за интелигентна жена .

1

Анонимен

преди 1 година

Ивке,гелосаният Радостинчо да не е цъфнал и той при вас?