54

към 53

преди 1 година

Никой не ви казвал, че няма толкова литий за производството на електрички на всички, защото литий има предостатъчно. Но това огромно находище на литий е ... в Русия и се намира край Мурманск. До 2030 Русия ще достигне до пълната мощност на добива там.

53

Анонимен

преди 1 година

Европа не е имала по-некомпетентни и бездарни политици! Цялата шайка *** европейски бюрократи в ЕС са проект на американците, ВСИЧКИ! Купиха всички мейнстрийм медии, наложиха тоталитарна цензура и си мислят, че ще могат да ни лъжат с празни лозунги докато ни изпият и последната капка кръв! А всички вие, които поддържате НАТО и САЩ сте или много глупави и наивни или сте платени ***!

52

Анонимен

преди 1 година

Вместо да сложат таван на цените в Европа ,те туриха на Русия ,да папата разни преработвателни фирми.Да има лапалома за политиците.В къв свят живеем,къде ще си занесат милиардите?

51

следвамехронологията

преди 1 година

Не се карайте! От Института за международни финанси, Колумбийския университет и Калифорнийския университет могат да си изчистят петата точка с този анализ. Стар е. Великият руски енергетически гуру Александр Новак още по Нова година каза, че от 1-ви март Русия рязко съкращава добива на суров петрол. Сещате ли се накъде ще тръгнат цените?

50

БАНко

преди 1 година

УРСЪСЕЛА ЗАТРИ ЕВРОПАТА !!!

49

И къде пише,че е

преди 1 година

Забранено Русия да търгува,с който и да било?? Това само западните шемети могат да го измислят,да забранят на други държави да не си развиват икономиката.Напротив, който купува от Русия,действа стратегически имаш ресурс богат си нямаш ще купуваш на луди цени когато му дойде времето!Зелената енергия ще помогне,кога останем на планетата 2 млрд.защото никой не ви казва,че няма толкова литий за производството на автомобили на всички,които имат двг да ги заменят с такива!

48

Сводник до Зозо

преди 1 година

Ти така ли правиш с твоята? Да ти роди братче.

47

до Сводник

преди 1 година

Кадиров е станал 150кг прaсе и сам се обяви за герой на Чечения ахахаха а и той си предпочита козички

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Без руските енергоносители щеше да стане така, но те се купуват вижи петролните компании кактипечалби имат за наша сметка.

45

Анонимен

преди 1 година

74 било далеч над 60 викате а ? Едното джудже обещаваше цени от по 200$ и нагоре за барел, да седим на студено и да ядем кал. Нещо издишате с тия твърдения

44

Анонимен

преди 1 година

До ЗозоСи знае много добре, че след Русия идва ред на Китай да бъде атакувана от колективния запад. Затова Китай е зад гърба на Русия. И не само. На целият свят му писна от американците и този път няма да ги оставят докато не ги изритат от ролята им на световен хегемон. Най-големият губещ е Европа.

43

Анонимен

преди 1 година

Само в Гърция след претоварване в морето са влязли милиони тона петрол а даже не знаете цената след ембарго следва корупция и нелегални продажби ама и т ъ па н ари сте

42

Анонимен

преди 1 година

Продава, ама на нас такава инфлация ни изтряскаха с тя санкции, че свят ни се зави, хем ползваме техен петрол хем на доста по-високи цени.

41

Анонимен

преди 1 година

Халал да са ни санкциите,още 100 милиона санкции ЕС да въведе,че да ни е още по-зле...това трябва да се изучава в учебниците и университетите като специален предмет "Как да си затриеш икономиката ".

40

Сводник до зозо

преди 1 година

Да ти уреда една среща с Кадиров, та да те направи "истинска жена", а не само да пищиш по форумите !

39

Анонимен

преди 1 година

Даа, когато си глупав, то е задълго. Руска народна мъдрост.

38

до 23

преди 1 година

Колко да са рязко обеднели - всички европейски икономики са с ръст за 2022. А занеш ли кой е с дефицит? ахахахахах

37

Шефрет

преди 1 година

На колкото искат,на толкова ще продават.)ЕС остава пак с пръст в едната дупка. Що не идат на пазара да кажат на някой производител ,че не може толкова да продава. И тояга ще ядат ,та може и обезчестени да си тръгнат.

36

Анонимен

преди 1 година

До До 29 Shell и BP са базирани в Лондон първата 40 милиада, а втората е с 28, френската Total е с 36 милиарда долара печалба за 2022 година.

35

Урсула

преди 1 година

Ще продължим докогато е нужно! Яште скъкълци, пък ако не штете, ми яште ..я!