120

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Интересно защо не виждам вече дори един евреин във Франция да посещава музеите ,оисветени на Депортацията и Резистенцията.Нещо гнило ли има в написаната от спасилият хитлеристите евреин Форд история?А дали и господарите на Виши не бяха евреи,както и господарите на ЕС ЕС? АЗОВ също ли е част от антифашистката еврейска борба? Аз съм толкова мъничък,че нищо не разбирам.И друго! Защо американците изнасилиха всички нормандки след акостирането при Нормандската акция?

119

Хичо

преди 1 година

Този човек се превърна в истински лидер на страната си и разби илюзията за непобедимата Червена армия.Унижиха се тези,които смятаха да превземат Украйна за седмица.Това е човек здраво стъпил на земята,трезвомислещ,а не като психопата в Кремъл,който отдавна е загубил връзка с действителността.

118

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Интересно защо не виждам вече дори един евреин във Франция да посещава музеите ,оисветени на Депортацията и Резистенцията.Нещо гнило ли има в написаната от спасилият хитлеристите евреин Форд?А дали и господарите на Виши не бяха евреи,както и господарите на ЕС ЕС? АЗОВ също ли е част от антифашистката еврейска борба? Аз съм толкова мъничък,че нищо не разбирам.

117

Оскари 2023 13 март

преди 1 година

Специална награда Оскар за най-добра роля- Володимир Зеленски (всички в залата стават иму ръкопляскат )

116

Do 151

преди 1 година

А! Така ли?! Войната била между НАТО и Русия. Бре! Сефте чувам. Ние сме в НАТО и не сме във военно положение. И самия Солтенберг също не е казал, че сме във война. Ти сигурен ли си в това, което каза тука долу?! Нещо не отговаря на истината.

115

Дааам

преди 1 година

Мисля, че статията трябва да е озаглавена "от разочарование до пълно разочарование". Поне хората със здрав разум така биха кръстили този пасквил.

114

Анонимен

преди 1 година

До Нямам ДжинджиплякторЯвно пишещите в по-голямата си цаст НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОТ СИТУАЦИЯТА. Войната на е между Украйна / оглавена от един шашъв / и Русия, а между Русия и НАТО. Без помощите би увехнал на втория ден. Но Русия още не евъв война, тя е в операция. А ако се влезе във война...

113

Жорш Сорош съм

преди 1 година

Браво Зеленский! Дръж здраво момче! Още помощи ще ти пращаме. Дръж!

112

Анонимен

преди 1 година

Народите в Русия ще се разцепят тъй както Украйна се отцепи от СССР. Украйна поведе хорото. Скоро ще се отцепят и другите. Защото Путин нищо не им е дал, а само им взима.

111

Разпад

преди 1 година

Миналата седмица Путин се жалваше, че запада искал да разцепи руския народ и да го завладее. И призова народа да се обедини, а той народа нема търпение да се обедини в името на Путин, направо се прескачат един връз друг от желание.

110

Анонимен

преди 1 година

Зеленски доведе Русия до разпадане...

109

Анонимен

преди 1 година

Украинците ако не искаха да се бият, щяха да се предадат. Зеленски не ги насилва да отиват на фронта. Народа сам се надига и организира.

108

Анонимен

преди 1 година

Зеленски побърка Русия и я направи за смях...

107

Анонимен

преди 1 година

За да го изберат обеща мир. 120,000 загинали, порутена държава, неясно бъдеще. Кръв, ПР. Герой? По-жалък от червей.

106

Юлия

преди 1 година

Зеленски има големи топки да жертва и последния украинец за нуждите на американските си партньори.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да се справи с една Украйна, къде изобщо е тръгнала на война с Европа и НАТО. Голям смях

104

преди 1 година

Хората, които искате да се върнем в бай Тошово време, какво си мислите, че ще постигнете?

103

Христо

преди 1 година

Евреин ,продал украинци на американци за пари.

102

Анонимен

преди 1 година

Не обиждай, ей. Обиждаш себе си така.

101

Нямам Джинджипляктор

преди 1 година

Доста големи тoпки се искат, за да се изправиш срещу една от най-големите военни сили на планетата и да удържаш мъжки. Много биха избягали.