34

Цирк

преди 1 година

Дайте на Петър, пушка и го пратете даго видим какъв защитник на фашиска Украйна е?

33

Анонимен

преди 1 година

Отговор до коя анексира, ами "анексира" косово ирак и либия дири виетнам.

32

Анонимен

преди 1 година

Англичаните които дойдоха в Бг още преди години бяха повечето добри възпитани добронамерени. Сега е пълно с чужденци но повечето не са такива напротив точно обратното е и нямат пари странна прослойка са.

31

Ужас

преди 1 година

Какъв е този измислен ***?!

30

Анонимен

преди 1 година

Искам да му вида пола на Путин след като го разпнат на петолъчката на Кремъл.

29

Анонимен

преди 1 година

Само в началото на демокрацията в Бг дойдоха и се заселиха относително честни хора с добри намерения от GB и други страни. Сега новидошлите чужденци в университетските градове са недружелюбни и от някаква странна социална прослойка. Много съжалявам но това виждам по улиците.

28

Анонимен

преди 1 година

"Е па в 21-ви век НАТО нахлу в доста суверенни държави обаче не ти е проблем ?" Е па коя от тях анексира?

27

Анонимен

преди 1 година

Този мъж говори като луд с нещо си. Украинците още през 1917-18 г. са водили битки помежду си: Махно с безимотните и бедни селяни, Петлюра пък е бил в приятелски отношения с Полша, чиито войски са отстъпили под натиска на руснаците и едва са удържали Варшаеа с помощта на войски от Антантата. Сетне Бандеровците отново се съюзиха първо с германците по време На ВСВ,сетне ритнаха кросното и сега отново се съюзиха с Полша. Не смятам, че Актьора е патриот: да изпращаш младите си хора на смърт, да поз

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25. Е па в 21-ви век НАТО нахлу в доста суверенни държави обаче не ти е проблем ?

25

Анонимен

преди 1 година

До скапаната София.... и въвВвелико Търново е така събрани са хора от цял свят повечето съмнителни защото са недружолюбни.Предполагам че е заради университетите. Знам че и в Харков така е било. Единственото нещо за което краварите дават пари е пропагандата и младите хора са уязвимите.

24

Анонимен

преди 1 година

ЕС бяха тръгнали да ги приобщават благодарение на добрата политика на Елцин. Не случайно се изградиха газопроводи към Европа, влязоха западни компании създадоха работни места и стандарта им се вдигна. Населението обаче никога не са знаели, че могат да влияят на политиката и неглижираха процесите. Путин промени конституцията да е еднолично до живот на власт, никой не протестира и закономерно ето ти диктатура и нова желязна завеса. Пак-лошо няма щом си им харесва ама 21в да нахлуеш в суверенна дър

23

Анонимен

преди 1 година

Брадчеда много мъдър...давал глобалнополитически съвети на приятелите си и е над "народа" така да се каже и му дава насока какво трябвало правилно да прави...Отде го измъкнахте тоя пик...бе ? Още не може да си върже обувките обаче раздава мъддрости на народите.

22

Визия

преди 1 година

За да растеж, ти трябват приятели, не врагове. Особенно ако делите едно парче земя. И когато дойде някой от далеч, като Ксеркс, който да ти казва как трябва да се подчиняваш, и ти взриви газта, с която се топлиш, и чак тогава разбираш кой, кой е!Догодина ще са изчерпани газовите резерви на ЕУ. И ще стане каквото ще става.

21

Фики

преди 1 година

Дали осъзнават този млад господин в каква посока ни води политиката на ЕУ и САЩ? Защото на страната на Русия изглежда застават Китай и Иран.

20

Москва потъна

преди 1 година

Идва края но тука петата им колона на една надница разчита :)

19

Анонимен

преди 1 година

До фен...прав си но ми тежи това че хората които са на това мнение по форумите не се подкрепят взаимно. Сорросоидите са единни и се подкрепят дори фалшифоцират лайкове и манипулират форумите и общественото мнение.Освен това ника ти е погрешно избран и нанася вреда вместо полза.

18

Анонимен

преди 1 година

Пореден патопсих

17

Анонимен

преди 1 година

Ох, милия и той чедо на Ванга. Станах, видях телефона си...

16

Анонимен

преди 1 година

Говори се за пропаганда в статията, а тя самата е пропаганда в опозиция....

15

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Когато признаете всички Американски войни за геноцид, тогава ще търсите сметка на Руснаците, които наистина се стремят да няма невинни жертви, а "ЯНКИТЕ" директно бомбардират без предупреждение, точно с цел колосални количества цивилни жертви, това ще накарало народите да се предадат. Ами никой не се предаде. Накрая просто свалят правителството и слагат свои поставени лица, но пак нищо.