116

Анонимен

преди 1 година

До крундел Що не купуваш гас от братята на чичо Том.

115

крундел

преди 1 година

абе всички ли консуматори на кремълски биоотходи имат умствени отклонения, мислех, че само тукашните "вярващи" са обратното на умни, ама май и първоизточника си е от същата "боя".За какво им е на запада да ги разчленяват?Да им събират после ядреното оръжие от разни местни мафиоти ли?Или за ресурсите, тия ресурси, дето ги продаваха уж най-евтино, не на братя като нас де(ние понеже сме братя, като унгарците плащаме скъпо за братството си винаги), но на фашистите в германия, например...

114

Morski

преди 1 година

Вече ви предупредих още преди една година почти! 2024 - РУСИЯ УМРЕ!

113

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Чеченеца от България.

112

Мдааа

преди 1 година

Кремъл е психиатрия!!!

111

няма такова нещо

преди 1 година

запада нищо не изпозлва и не му трябва да разчленява русия, това са вашите страхове в промитите ви от путинска пропаганда мозъци, вие нападате съседни държави от страх точно както действа плъх притиснат в ъгъла, затова ще будете унищожени по един или друг начин

110

шоу гу

преди 1 година

Кой ми *** в гащите

109

До 177

преди 1 година

А някой пита ли хората от Украйна и източна Европа дали искат да са под руско влияние ? Аз лично нямам подобно желания , а никой не се е присъединил към НАТО насила , нали така . Като гледам съседите на Русия които не са в НАТО или са като Беларус или като Украйна и не считам нито един от 2та варианта за приемлив

108

Анонимен

преди 1 година

Тези ако ги слуша човек ще рече че не руските танкове са на чужда територия . Толкова шизофрения и параноя не е имало от Сталин насам

107

Сата НАТО

преди 1 година

Този е генерал, който не е ходил в казармата. Дедо му е бил жрец на племето, думкал е дайре и е правил магии. След това синът на вожда го водят в големия град, прават го журналист и му връчват една рускиня - стандартна вербовка. И от тях се ражда Сергей Шойгу.

106

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно преложение. Предложение: предлагам утре всеки да си тури хаштаг #стендУифЮкрейн.

105

Кво говорим

преди 1 година

Русофилите не мога да ги разбера, то свърши вече това бе алаааанколута! Вие сте бедни, ако не бяхте бедни, щяхте да сте от ДС династията и да сте богати, демек нямаше да ви пука. Търсите отново грешния "спасител". Който едно време се уредил - уредил, сега тези върли комунисти са евроатлантици и "светски" личности или "леви" политиц с деца на Запад. Самия Кремъл е инвестирал най-ценното си - децата си - на Запад!

104

Анонимен

преди 1 година

Американците възнамеряват да предадат на Киев уникални планиращи бомби, а британците обещават крилати ракети с въздушно изстрелване. И двете правят неприемливо съществуването на въоръжените сили на Украйна и на самата нея.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 Ако трябва ще строим 100 нови паметника на Ленин и СССР.

102

Анонимен

преди 1 година

Ако не помогне на Донбас укрите ще избият 20 хиляди запасняци от Донбас. А и Крим беше под блокада и без помощ няма да издържи.

101

Анонимен

преди 1 година

Време е да разглобим паметника им.

100

Анонимен

преди 1 година

Не бе, Русия нападна Украйна, сега видя дебелия край и се прави на жертва. Приказки за т*паци.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Шойгу е бг както макетата са бг татари.

98

До 106

преди 1 година

Ах да, за Косово - може, за Украйна - не! Когато Ни е удобно - така, когато не Ни е удобно - иначе! Западът ще Ни извади душата с Памук. Стой, та гледай!

97

До 104

преди 1 година

Кой проблем? Че окупира част от територията им, наложи геноцид и години наред лъга, че вежливите са местни опълченци? И всичко това, само защото украинците решиха да се еманципират и да станат европейци. Няма граници наглостта ви и затова ще си понесете последствията.