25

23ти !

преди 1 година

Кои лихви се вдигат? Основно на тези в евро. За какви ниски лихви става въпрос? Или го видя в някоя платена статия?

24

Анонимен

преди 1 година

България, първо да събере население в трудоспособна възраст над 6 млн, после да дава заявки за някакъв суверенитет, всичко ползва западни технологии, накрая искат свой лев, лева първия е отпечатан в Санкт Петербург, а сега сте в НАТО, уж насила а не протестират траят си ядат и чакат наготово всичко, искат на всяка система само плюсове те, мечтатели

23

Анонимен

преди 1 година

България може да бъде и извадена от ЕС ,ако продължават да ни управляват Руски агенти,без значение как се наричат и какво говорят. Народа в България е обречен и ще си страда.Така е от векове.Катастрофа след катастрофа.Поживяхме малко като бели хора благодарение на ЕС и НАТО,въпреки безумните кражби на ГЕРБ,ВМРО,БСП,ДПС и другите подобни.Според мен България и Унгария като сателити на Путин,рано или късно ще бъдат извадени или изгонени от ЕС.Аз започвам да продавам каквото имам,докато може.

22

Анонимен

преди 1 година

Не го ли разбрахте за 30 години целта беше да ни изкарат от сверата на влияние на Русия обаче не ни приеха при тях а ни оставиха в коридора като буфер ние не сме нито е ЕС нито в Русия. Заличиха всичко армия икономика благодарение на шепа предатели да не шаваме много и да сме едни послушковци....

21

Анонимен

преди 1 година

Възраждане казват ,че те са най-засужилите за това че бяма да приемем Еврото.Явно те са най-заскужилите за инфлацията в България.А приемането на Еврото ,означава по-ниски лихви на кредитите ,по-малка инфлация и по-вече инвестици и по-голяма покупвателна способност на народа.Всичко друго е фалшива Руска пропаганда.

20

gogo

преди 1 година

Референдум!!!!почва да се вижда, че дяволът не е толкова черен, тръбяха всякакви ентелегенти, че 01.01.2024 приемаме, вече е 2025... можем да се спасим от още по-голяма мизерията, има светлина в тунела! На Референдум!!!

19

6esti

преди 1 година

За какво ни е еврото нали? В еврозоната трябва да има ниска инфлация, ниски нива на лихвите, висок жизнен стандарт, висока покупателна способност на валутата ние тези неща не ги желаем. При нас инфлацията трябва да е 75%, лихвите по кредитите да вървят на горе, да се чувстваме мижитурки с лева, да сравняваме цените в магазините в западна Европа и нашите и после да се чудим защо там са по ниски. Някои хора определено искат да въведат копейката.

18

НЕ НИ ТРЯБВА

преди 1 година

Най-добре би било валутата Евро да стои далеч от родината ни. Сега си имаме борд, собствен валутен резерв, Централна банка, не сме задължени да спасяваме Гърция, Италия Испания Португалия, имаме най-ниският дълг спрямо БВП в Европа (поради икономии за сметка на народа). С еврото валутният ни резерв се освобождава (изпарява се) и ставаме солидарно отговорни за дълговете в Еврозоната.

17

Ром"с

преди 1 година

Критериите от Маастрихт НИЕ НЕ МОЖЕМ да ги ихпълним в близките 10 години при тази ситуация-криза която е на световно ниво ,не става да свалим до 3% инфлацията,дълга спрямо БВП...не става ,това всичко е бла-бла-бла..за народните маси.Нас няма да ни пуснат,защото рабират ,че не сме готови и не сме за там..главното за тях е,че ни свалиха от орбитата на Русия с ЕС и настинаха у нас НАТОвски бази.Откъде идват тези увеличения на мин заплати,пенсии,социални..от заеми,а не растеж на икономиката ни..

16

Анонимен

преди 1 година

Който е работил навън и е внасял в България чужда валута е национален предател по принцип. Кефите се на черните германски коли, за да изглеждате успешни в очите на съселяните си, сега ще приемете еврото, неизбежно е

15

Анонимен

преди 1 година

Абе я ни оставете на мира вече! Колкото повече ни напъвате, толкова повече ще се дърпаме! Не го ли разбрахте? Успяхте да обърнете не малко ЕС привърженици в тотални ЕС скептици!

14

Анонимен

преди 1 година

Ай да въведем еврото някъде към 2125 година да се успокои инфлацията...

13

мхм

преди 1 година

руски ***, закъсняхтеБългария е европейска държава

12

Ко? Не!

преди 1 година

Тъкмо ще се успокои инфлацията 2025 и хоп евро.....нова инфлация(спекула).

11

Анонимен

преди 1 година

Щом не искате евро, ще приемете лирите

10

Анонимен

преди 1 година

А в Дания и Швеция кога???

9

Анонимен

преди 1 година

До 2025 я има евро я няма ... Но като цяло съм за 2125 най рано!

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Българите не искат евро.Еврото е желано от зомбитата в България,които печелят от далаверите на ЕС.Българите никога няма да влезем в зоната на евро-зомбизма.Българите сме с Русия и всеки политик,който се противопоставя на Българската воля ще бъде горен публично.Турците имат далавера от евроро,а не Българите.Долу ЕС! Долу НАТО!

7

Анонимен

преди 1 година

250 000 подписа от нужни 400 000 за месец и половина.... както е тръгнало и 25-та няма да е, но продължвайте с платената пропаганда!

6

да знаете

преди 1 година

И от тогава, пак не ни е нужно.