10

Анонимен

преди 1 година

Германия,и цялата Западна Европа,нямат нужда от работници Ами от роби и слуги,които да работят в нечовешки условия,но затова пък да им се плащат смешни пари,нали затова ни приеха в този Европейски Съюз...

9

Анонимен

преди 1 година

Нали тузмците на Меркел всички бяха от инженер нагоре и много работни бе? Значи излиза, че тия навлеци само точат социални без да са внесли една стоинка, като прбвиш краварските санкции и укропитеците направо цъффна ЕС.

8

Мюнхен

преди 1 година

До 2 Архимандрит Груйчо: Не те знам как търсиш, но е факт, че работни места има много, вкл. и за програмисти!! Много силна икономика - затова не достигат работници във абсолютно всички сфери!

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да ги мислите, те си имат толкова бежанци, как така няма работници. Много им беше готино, като се разпадаха бившите соц. страни и те изведнъж се сдобиха с качествени инженери, доктори, зъболекари и хич не се интересуваха за тези страни. Спряха нашите производства и ни напълниха с техните стоки, но най-лошото качество. Много лицемерие и фалш към нас.

6

Анонимен

преди 1 година

до 4 Търсят се всякакви в Германия. Мой познат в момента в Хамбург шпакловчик взима 15 евро на час. Бачка 8 часа и си прибира едни 2600 евро средно на месец. Квартирата му с тока и водата му е 400 евро. За ядене и пиене давал по 1200 евро. Тоест някъде около 1000 евро спестява на месец.

5

Анонимен

преди 1 година

През нашата граница ежедневно минават кадри за Германия,ползвайте ги със здраве,халал да са ви,Меркел ги поиска,не щът да работят ли,ами хранете ги,бачкайте и за тях,ние какво да направим,грешката си е ваша,германска

4

Анонимен

преди 1 година

А те като бг работодателите...За без пари на двойна смяна.

3

Анонимен

преди 1 година

Нали си внесоха,що така сега търсят?Араби,украинци,вторите нали бяха образовани?

2

Да

преди 1 година

Търсят хора за по 1200 евро нето и работа по 10 часа дневно!! Мерси няма нужда! Те 20 милиона роднини на абу шакир приеха и никой не иска да бачка! Само социал е истината!!!

1

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

От няколко месеца се опитвам да намеря работа като програмист за немска компания, работейки от София, и никой досега не ме е харесал (с перфектен английски ,приличен немски и доста стаж) - явно си намират хората на място...