262

Бай Ой

преди 1 година

Най накрая един луТ да доведе русофилистите до оргазъм

261

Съгласен съм

преди 1 година

Най-накрая някой да разсъждава нормално!

260

Динчо

преди 1 година

Русофилии тихо , говори фюрера

259

Червенушко-РусоРоби

преди 1 година

Много ясно че така ще отговори такъв гусин,е прошлом верен партиен другар с дълга кариера в тоталитарните структури на БКП и тежки зависимости с кланяне на тогавашната империя на Злото -СССР.Днеска се кланя и адвокатства на РФ-Руския Фашизъм-огледалнонкопие на Хитлеровия Фашизъм отпреди 80г.

258

Тихомир

преди 1 година

Един посмя да каже истината и така като гледам коментарите че му изядете и опинците да покажете, че греши. Ако се броим за демокрация ТРЯБВА да има и различни мнения. Другото мирише на демократичен тоталитаризъм.

257

Анонимен

преди 1 година

Аз например предлагам да отидем за лов на диви глигани с....полицейски палки.И един такъв ,,дипломат" ще ни е нужен.Да успокоява положението.И да ни развеселява с вицове....

256

Анонимен

преди 1 година

Защо този умник не отиде на турнир по борба със хляб и сол.Може да умилостиви противниците.Белким сключат някакво споразумение .Например вместо да си трошат кокалите да седнат на тепиха и да поговорят за класирането.Ей тъй , като приятели.И като човеци.А не зверове.

255

р

преди 1 година

Ей го поредниото преносимо помощно медико-санитарно средство. Все са за мир и дипломация тия мишоци.

254

Стамат

преди 1 година

Експерт ? Кой го е наел ? Колко му плащат ? Търсят ли кадърни хора или държат на калинки ?

253

Стефан

преди 1 година

Е става ясно какви '"руски подводници" е имало в държавната ни администрация и нищо чудно този "експерт" да се върне на висока позиция след изборите. Боже пази България от такива недоразумения.

252

Аватар

преди 1 година

Уважаема редакция на "Днес", моля да проверите как "оръжейния експерт" Величков е бил уволнен от министър Лидия Шулева,заради сигнали от трета държава за корупционни сделки и издаване на подправени документи. Това лице е било слуга на оръжейния търговец Н.Гигов, Свинаров и неуспелия Мин.председател Н.Василев. Пълен *** и царска ***.

251

Егати и експерта!

преди 1 година

Този гоУем спец бре. И Херсон беше руски, а ква стана сЯ? Путинослагач жалък!

250

Анонимен

преди 1 година

Владимир,още с името става ясно от каква комунистическа семка се е излюпил човека,а от там и гледната точка ала Радев или в.Поглед! Ние,които сме били под миризливия руски ботуш,сме за Свободата...Някои са останали "благодарни" роби..Два лагера,две гледни точки и от там и наклона на личното мнение!

249

Кокi

преди 1 година

Статията е малко в стил да оставиш нашественика да прави каквото си иска.Но поговорката :апетитът идва после: важи с пълна сила.Има ли още слепци та не виждат какво представлява русия, и как тя се е сдобила с тази голяма територия.Не си взеха поука как се разпадна югославия.Сърбите нападнаха косово,хърватия и словения да си ги прибират със сила и какво бяха направили сараево и хърватските дубровник и ВУКОВАР.Сега същото се случва и с украйна.Не разбрахте ли болшевишката идеология е агресивна в

248

Ника

преди 1 година

Разбира се,че няма да промени.Т...те не го разбират,другите го знаят,но така им изнася.

247

Анонимен

преди 1 година

Молодец! Так держат!

246

Анонимен

преди 1 година

На тоя хич не му личи, че е от децата на бившите комунисти окрали страната преди 89г. Сега пак искат да се върнат ония времена дето шепа от ЦК на БКП си живееха със западните стоки от корекомите без да работят а народа мизерстваше.

245

Анонимен

преди 1 година

От тебе по-голям продажник няма.

244

Анонимен

преди 1 година

До 253Ми има си информация бе,а и по това ,как е написани си личи.Що мислиш,че хората не разбират И защо си мислиш,че ти като пишеш,за гривни някой пише за копейки.Ми не ми трябват щото съм си в страната за разлика от тебе.Иназ мога да ти казвам в моята страна,кое е добро за нея и кое не е и изобщо не съобразявам с вас и не съм и длъжен

243

Анонимен

преди 1 година

Водката е на привършване.