72

Анонимен

преди 1 година

Да 62 жълтопаветника тази гни.да, още се драще по сайта.

71

Цонева

преди 1 година

Възраждане-врява и безумие.

70

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са приятни за гледане докато са опозиция. Въобще нямам желание да ги виждам като управленци. Харесвам умерени и непредвидими политици, а този е изплискал легена, манипулира низшите емоции на народа и не е лицето на България.

69

Анонимен

преди 1 година

Една партия,която Не гласува за пращане оръжие за Украйна,има уважението ми! За 1 път Ще гласувам за Възраждане! Тези които гласуваха за Оръжието,е редно да си получат заслуженото! Аз не съм упълномощавал Никого от мое име да изпраща оръжие на когото и да било!

68

Анонимен

преди 1 година

Много гласоподавятели на БСП видяха, че Корнелия ги излъга и тайно изнасяше оръжие за Украйна. Възраждане никога няма да постъпят така. Затова ще гласуваме за тях на тези избори.

67

Калеко Алеко

преди 1 година

Във войната на путин ни вкарват такива като копейкин, според които мирът е начин да да подадеш и другата си буза на насилника, с което насилникът ще стане още по нагъл и безочлив в терорът си, тази божа заповед е много угодна на Кремъл ... бабите на такива като копейкин навремето са порсрещали една окупационна армия с хляб, сол и свалени гaщи откъдето са се пръкнали такива като него, и затова сега не може да проумее, че украинците не посрещат агресора с цветя и рози, а със силата на оръжието си

66

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има излъгани камилчета, този път гласували за ***. Същите, като онези с ало измамите - хем знаят за тях, кем хвърлят пари. После реват, излъгани, че всичко било като наистина.

65

Анонимен

преди 1 година

Доста хора ще гласуват за възраждане, не само аз. Общото мнение е, че те изглеждат най-загрижени за обикновения, беден българин, сравнение със всички останали партии. Дори БСП.

64

Анонимен

преди 1 година

Не знам с БСП как още не са се коалирали, та заедно да идат на фронта при Путин

63

Анонимен

преди 1 година

Коцтаки руския ***...не е интересен вече..искаме нов мъпет

62

Анонимен

преди 1 година

Сложете едно П пред русия и кво се получава Прусия

61

Анонимен

преди 1 година

Забавя се арестуването и предаване на Съда ,на КОПЕЙКИН ,за държавна измяна !!!!! Тази гни.да, още се прави на политик ...

60

Анонимен

преди 1 година

Слава Иван Колев победител над братска русия

59

Анонимен

преди 1 година

Зоофилски сатанински евролиберални мекерета по леко го раздавайте с продажните си мнения!И ако обичате спрете да пишете че смърдите адски много и не се издържа!Победа на братска Русия България е с теб!

58

Анонимен

преди 1 година

Докога на съветски агенти и провокатори ще се дава право на изява? Защо не са арестувани за противодържавна дейност?

57

Анонимен

преди 1 година

О то възраждане ще ни вкара във война с РСМ а и като ни върне в орбитата на русия и ни лепне запада и на нас едни санкции ще видите кон био пасе ли

56

Анонимен

преди 1 година

Този човек е явно добре подготвен ,при условие, че заблуждава над 100 хиляди човека.Иначе за мен си е долен манипулатор и лъжец ,но честно уважавам постиженито му. Говори все празни приказки и небивалици,често си противоречи,но си има хора които гласуват за него. Това в бизнеса се нарича правилно таргетиране.Иначе до сега не е обещал нищо на избирателите си.Само критика.Напомня ми на ВМРО и АТАКА.С анти-ГЕРБ и анти НАТО и ЕС,стигнаха до власт и коалиция с ГЕРБ и подписаха договор със САЩ.

55

Анонимен

преди 1 година

Те вече ни вкараха. Ще гласувам за Възраждане.

54

До Гадняр

преди 1 година

Да, за съжаление Възраждане се опитват да използват референдума за тяхна изгода, като целенасочено са съставили въпроса юридически неиздържано. Доцент Сарийски много ясно доказа, че референдума предложен от НДБО и ВМРО е много по-силен и има шанс да успее. Аз лично ще се подпиша и на двете подписки, въпреки че отсега е ясно, че подписката на Възраждане няма да мине в съда.

53

???

преди 1 година

Днес, защо публикувате явни лъжи на руски агенти?