55

А моите

преди 1 година

родителите си отидоха през 5 месеца. Първо мама почина през април, после татко през август в една и съща година. И двамата бяха на 77г. Но бяха болнави хора, на легло изкараха 4 години, цял живот се трепаха от работа , за да не сме лишени.

54

Анонимен

преди 1 година

30 да бе , затова аз изкарвам повече от мъжа ми , вкъщи почти аз правя всичко , даже и пари не му се дават , на децата аз почти всичко купувам .

53

анонимна

преди 1 година

Един съвет към завиждащите за по-дългия живот на жените - пробвайте една г. да живеете като тях, поне това, което е технически възможно, и ще избягате моментално през девет земи в десета. Правели еди-какво си, издържали дом и пр., да не би някой с пистолет в гърба да ви е накарал? А знаете ли колко жени познавам, дето си изплащат и издържат дома?

52

Анонимен

преди 1 година

До 57. Забрави за мисията във Витнам. Всеки може да ходи на мисии в интернет.

51

Еми кво толкова

преди 1 година

Повод за радост за и3вpaтeняцитe от "римски клуб", "световен икономически форум", "групата Билдербърг", "Давос", "фондация Бил и Мелинда Гейтс", "Фондация Рокфелер", "фондация Обама", "фондация Клинтън" и още много фондации и загрижени мизантропи за благото на световното население.

50

При всеки е различно

преди 1 година

Моят дядо е на 90 г, баба почина преди 15 г. Ама дядо е много здрав, ходи си навънка, обикаля си из парка и така. Не се е залежал. Има кръвно - 130/95

49

анонимна

преди 1 година

До шишо - я върви да носиш поддддлоги в някой дом, върви като санитар някъде за същото, върви в яслата с двадесет пищящи деца и ще те питам тогава. Не виждаш ли, че това са ниско платени длъжности? А за гледане на деца, дето толкова подценявате, ще напиша - няма по-отговорна, по-трудна, по-неблагодарна, по-омаловажавана работа, от която ставаш от пррррост по прррррост, я стига сте оплювали майките си, ако жените си не ги смятате за нищо, поне имайте милост към тези, дето са ви родили.....

48

До 56

преди 1 година

Имам две мисии в Ирак.

47

До 54

преди 1 година

Ти като мъж, на колко войни си ходил?

46

Анонимен

преди 1 година

Защото са джентълмени

45

Анонимен

преди 1 година

Жените не ходят на война, от там идва този мит. Всъщност живеят по-малко. А и ако се оставиш една жена да те командва какъв мъж си въобще?!? Взимаш следващата и готово.

44

Защо ли

преди 1 година

Защото скоро писахте колко струва издръжката на САМО едно дете в България. Колко трудов стаж се изисква? Колко изобщо доживяват пенсионна възраст, за да стигнат до така мечтаната пенсия, с която да си купуват хляб и сирене? На главата на кого (в повечето случаи) стои ангажиментът да подсигуряват дом, покриване на разходите, ремонтите вкъщи, когато се налага защитата на дома и семейството, плащането на заеми, допълнително изникнали разходи? Защо се бяга от тези въпроси?Науката не е реалността!

43

Анонимен

преди 1 година

Щото правим повече глупости. Много рядко жена ще участва в престъпления, престрелки, войни, гонки и т.н. От там намалява общата продължителност на живота на мъжете на глава от населението. Иначе мъжкия организъм е много по-корав от женския.

42

Анонимен

преди 1 година

Защото женурята им изяждат енергията .

41

Анонимен

преди 1 година

Жените произвеждат хормон естроген който намалява стреса. Заедно с това жената като стресира мъжа и така му съкращава живота. Общо взето стойте далече от лоши жени не си заслужава.

40

Жените

преди 1 година

просто не се натоварват колкото мъжете. И мързеливите стари ергени докарват до 100 също. Защо? Не си дават зор. колкото до "хромозомата", то след 55 на кой "хромозомата" му е добре?

39

Шишо

преди 1 година

Жените като цяло работят по-лека работа и се пенсионират по-рано от мъжете. Отделно имат възможност да се освободят от стреса, чрез мърморене и мрънкане върху мъжа. Сега обаче си вкараха автогол. С новите неолиберални и феминистки практики, жените трябва да работят повече и по-тежка работа. Вдигнаха им и пенсионната възраст. Отделно вече никой не иска да се жени. Затова има толкова много "самотни майки".

38

от 41

преди 1 година

до 45 Моята прабаба работеше 5 пъти повече от прадядо ми. Когато са правили къщата на село 1947-мa година главния майстор вика на прадядо ми който лежеше под крушите на пейката: Бай Русеее, пясък няма! И Прадядо ми: Тя жената ще донесе! А прабаба ми ходеше с воловете и каруцата сама да докарва пясък от река Камчия.

37

Анонимен

преди 1 година

Жените само лежат и муат по цял ден и се разтърчат в шес и половина да нарежат салата и кремвирши и да се накрещят на мъжете че имат много тъппа работа и не ум докарват никакви пари. Десет-петнайсе години на тоя тормоз и край.

36

Анонимен

преди 1 година

до 44 Прадядо ми никога е нямал шеф на главата си. Капиш?