12

Анонимен

преди 1 година

Нека Бойко стане президент с мандат 10-15 години и да стабилизира нещата! партиите да се разпуснат веднага

11

Анонимем

преди 1 година

Питай някой от форумните плювачи по ГЕРБ а ти умния кой подкрепяш и ще мълчи и ще цикли на ГЕРБ. С тая тактика кремълските кукловоди зарибиха доста слабо умен народ да плюе ГЕРБ, фигуранта им пусна спасители да им се изреждат и целта е постигната. Червени пионки ДБ и други подобни взеха част от гласовете и избори след избори, а лихвите скачат и държавата потъва в руската кал.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз за партия чиито планове е да се коалира с ДПС и БСП няма да гласувам.

9

продажни политици

преди 1 година

Герб защитават президента, президента защитава кремъл, никак нямат връзка, ама изобщо.

8

президенска сега!!!

преди 1 година

парламентарната система се изчерпа напълно и рухна! нужна е президенска република с големи правомощия на президента и тогава няма да зависим от тези крадци в парламента!

7

Анонимен

преди 1 година

Какви партии, всичко дето фигуранта събра беше едни *** дето за две години ни заровиха в тинята в услуга на кремълските си кукловоди.

6

Вижте го

преди 1 година

Гешев кажи си за Психично болните полицаи които те подържат - наострени полицаи като Турски Зъбтиета тормозят Българи по заповед на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев !

5

Финансист

преди 1 година

Сигурно президентът не е виновен. Аз пък изобщо не съм, защото не съм от партиите им. Време е Влади-то му на Борисов да се разприказва, защо е емитирал облигации на България за 16 милиарда евра. А пък, може да каже и кой му беше шеф тогава. Като лидер на партията им и като министър на председателите.

4

Анонимен

преди 1 година

Кое е общото между ПП и ДБ? И двете групички лягат с БСП и стават с фигуранта Радев.

3

Да

преди 1 година

Освен ГЕРБ, всичко е леш

2

Анонимен

преди 1 година

2023-та година и все още говорим за ГЕРБ и Дончев. И ПП-та и ДБ-та - новите НДСВ и Реформаторски блок. Това означава само едно - Края на България е дошъл.

1

Томе,

преди 1 година

Знаем ,че се прегърнахте с Радев,няма нужда да ни го казваш.Налимтойнви върна калинките в администрацията.И моделът ГЕРБ -ДПС си работи.