67

Анонимен

преди 1 година

Тая нали обещаваше, че за всички деца ще има място в детските градини?! Пак останаха хиляди деца на самоцел. Къде в други държави ще оставят така децата?! Само в България съществува тази нелепост

66

Анонимен

преди 1 година

За 15 години все още строят детските градини за всички деца в София.Това от 15 години преди всичко избори за местна власт.Оправиха всички улици и тротоари.Правят ремонт,след това ремонт на ремонта и след това пак ремонт.Колко акъл имат Софиянци?

65

До 71

преди 1 година

Виж какво,тя не е назначена от ту..па да върши работа,а само да се усмихва.Е,напоследък усмивката и замръзна,всички знаем защо.

64

Анонимен

преди 1 година

Данче, що не си седя кат една просттта даскалица или директорка на някое квартално училище, ми взе тука да се занимаваш с неща, които не са ти са гъъъзъъъ

63

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има проверки от НАП и Прокуратурата за всички кметове и всички политици за последните 30 години питам аз? Не са много хората,които трябва да бъдат проверени.И президентите също така.Искам да се види от къде им идват парите на Параванлиев,Боико Борисов,Пъравнив,Каракачанов,Доган,Костов,Станишев...Всички на проверка.Ако ДБ и ПП обещаят да направят проверки на всички живо политици в България ще отида на избори и ще гласувам за тях.Проверки и за тях разбира се и за ДБ и ПП ,да бъде честно.

62

Анонимен

преди 1 година

Може ли Фъндъкова да уточни как го вижда да стане? Щото "няма да притежавате нищо и ще живеете в Мета", може и да не влиза в плановете на нормалните хора!

61

Хм

преди 1 година

Понякога се чудя тая жена изобщо знае ли, че е кмет на София, и че в тази София живеят хора с нужди, проблеми и интереси? Да им се чудиш на такива като таз.

60

Анонимен

преди 1 година

До Мда - "климатично неутрални" могат да бъдат единствено отдавна умрелите. Дори скоро умрелите не са, понеже отделят "парникови газове".

59

Молете се

преди 1 година

Радвайте се да не друсне и тук едно като в Турция, че с такива кметове един няма да остане жив.Квито са ни ремонтите на паветата такива са и блоковете.Община няма, всичко е на самотек.

58

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова по стъпките на Иванчева, скоро ще лежи на земята по заповед на Гешев

57

Анонимен

преди 1 година

Първо оправи улиците, тротоарите ипочисти отпадъците по градинките па после ни прави неутрални.

56

Анонимен

преди 1 година

На Фънди не й се печелят избори щом ги приказва такива...

55

Анонимен

преди 1 година

НАП защо не й спретне една ревизия. Като кмет на София взима точно 2000 лв. заплата! А откъде тия имоти, коли, на децата й апартаменти в чужбина?

54

Римляните

преди 1 година

Те тъмнитецветове не са само от колите ами и от едни тъмни субекти в цяла София.Колите лесно ще ги "оправите" ама на тъмните субекти няма да им кажете "копче".Все пак винаги кубик дрехи втора ръка щеса по евтини от дървата и пак ще си ги горят.Ходете си с МИР всички.За нищо не ставате, 30 години е много.

53

Анонимен

преди 1 година

Т.е. само умрели и неродени ли в София се предвиждат през 2030 година.А да прогнозата за България през 2030 година беше за бъдем 4,5 милиона.Сега ми става ясно какво иска да каже кметицата.

52

А да не говорим как

преди 1 година

само се грижи в кавички за проблемите на живущите в София. Ти й казваш- че хората имат проблеми с Топлофикация София, че правят врътки, тя ти повтаря кат папагал- аз съм ги дала на прокуратурата, аз съм ги дала на прокуратурата. Алооо, Фандъкова, каква ти прокуратура, нали ти си кмет, нали затова сме те избрали, виж ги, имаш компетенциите да им се скараш! Ама как? Нали ГЕРБ и Топлофикацията в предишното управление бяха дупеее и гащиии.

51

AGENDA 2030

преди 1 година

Рекламното послание на AGENDA 2030, към която явно тихо и потайно сме присъединени в групата на първопроходците, започва така: "2030, аз не притежавам нищо..." Търсете (не в Гугъл), четете, мислете и бъдете готови да се борим за бъдещето ни! Защото моментът наближава много бързо!

50

Анонимна

преди 1 година

ХАмерика за България дава 300 000 лв. На Музейко.

49

Анонимен

преди 1 година

Добре поне, че не са наредили да стане полово неутрална. Че с тия модерни политики и това можеше да наредят на слугите си.

48

Анонимен

преди 1 година

И неродените са климатично неутрални.Не само умрелите :)