100

И цъфват герберугите

преди 1 година

филия с мас си намажи, да плащат до полуда другите, ти сам кефа си прави.

99

Анонимен

преди 1 година

Важното е,че ушатият направи "промяната"която в голямата си част беше,наливане на десетки милиарди лева като субсидия най вече на червените олигарси който го издигнаха на власт,от тяхна страна получихме насреща дране на кожи с цените на стоките и услугите и пълно затваряне на очите от страна на контролни и власт имащите в лицето на,министерства,комисии и прочие клаатикурци Радеви!

98

Яйцепроизводител

преди 1 година

Благодарим ти ГЕРБ! Благодарение на ГЕРБ сега печелим от 100% увеличение в цената, за сметка на бедния народ.

97

...

преди 1 година

но после ми разправят как инфлацията била 14% Мога да кажа, че инфлацията при хранителните продукти е над 100% Няма да говоря за колите на старо и строителните материали! Единственото което ме интересува е как тия "умни" "не лъжещи" "хора" изкараха, че инфлацията за миналата година е само 14% !!!!????? е тва е което е интересно! И понякога е мнооого жалко, че не можеш да псуваш и пишеш истината в тези форуми!!!!

96

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Само да спомена че в Русия която е под жестоки санкции и във война яйцето е 25 стотинки български пари.Млякото излиза лев.Хляб 70 стотинки,водка 4 лв.Няма да споменавам парното което е жълти стотинки и безплатното здравеопазване.

95

Един Българин

преди 1 година

До анонимен *** А банкянския ТУ-Л-УП нали щеше на 4ти октомври да свали нафтата на 2 лева? К'о стана? Никой не може да контролира инфлацията освен самите ние с потреблението. Имам пълно мазе със зимнина и пазарувам наистина малко и само на одобрени от мен цени и качество. Ако всеки правеше така щяхме да върнем цените обратно , но като пращате жените си на пазар в тази военна обстановка е така. Дай Боже да видим "Ало, Ваньо" и Гешев зад решетките, където им е мястото!

94

преДСтави си

преди 1 година

Яжте пасти, тогава. И ще събирате дъждовна вода, за да се обръснете...

93

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има банани и тоалетна хартия. Другото не е важно.

92

Плюете соца...но по

преди 1 година

негово време нямаше гладни, бездомни и т.н.

91

Анонимен

преди 1 година

Върнете Борисов и цената на яйцата ще скочи още 2-3 пъти.

90

Анонимен

преди 1 година

КЗК дреме, що при бирата няма такова поскъпване, щото там има дзверска конкуренция

89

ибре курорте

преди 1 година

Цени народни: 2 за лев и 1 бакшиш ти дават. Кеф!

88

Анонимен

преди 1 година

Е, във всички държави на ЕС цените на храните скочиха много, в някои повече и от България. България с унищоженото от ГЕРБ селско стопанство зависи много от вноса на храни, а те поскъпнаха много в ЕС. Тук някакви платени от ГЕРБ пишат, че ПП били вдигнали цените. Е, как са ги вдигнали в целия ЕС? Кой унищожи животните в България?

87

Боко Шлангмайстор

преди 1 година

високи цени, върне ли се-ще понижи!

86

Един Българин

преди 1 година

До 83 Трябва да спред да купуваме българско, особено от големи търговци - това е тъжният извод! Не е нормално българското месото да хвърчи с 30-40% , яйцата с 92%, а "Най-слабо е повишението на цените на пресните зеленчуци - с 6.4%", при които се използва вносен газ за отопление на парниците! Т.к. заплатите са нарастнали с 0% просто слагаме таван на цените от 20лв за кашкавал и по-скъпия ако искат да си го ядат в Била и Кауфланд! Прясно мляко 2,50 лв /л и това е!

85

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете бе? Нали сте в клуба на богатите?!

84

Анонимен

преди 1 година

До изселник, специално за яйцата от преди няколко дни, 30 бр. са 70-80 лири това в Одирн, ама там са малко по-високи цените иначе 60-75 лири което в наши пари е 23 стотинки

83

Анонимен

преди 1 година

Ади бе, кога ще подаряват апартаменти? От кога чакам да го пукат тоя балон.

82

ЕС

преди 1 година

Ми ще доите одобрени от нас насекоми! А яйцата си ги снасяйте сами. Банани има ли?

81

Анонимен

преди 1 година

Норвегия,специалитетът кафявото норвежко козе сирене,може да се купи за 30 лева за килограм,тук"наводнено"козе сирене на Маджаров ни го предлагат за 35 лева,ама иначе всичко било точно и нямало спекула!