609

22

преди 1 година

какъв трябва *** да си , за да гласуваш за дб и пп

608

Анонимен

преди 1 година

шарлатанисти, сър.

607

Иван

преди 1 година

Кефят ме пиарите на ГЕРБ от тренд

606

Подсказвам

преди 1 година

вече няма мадуровки да им вдигат резултата на ПП и ДБ. Ключовете на Киро са безполезни.

605

Шарлатаните

преди 1 година

Ще бъдат с по-малко гласове! ПП и ДБ са нефелни неадекватници. Ама Херо ги тика да ни управляват.

604

1234

преди 1 година

какво става бе хора? Герб 1, с това наследство, поне за изчезналите аванси за магистрала Хемус не помните ли, ами групата НЕКСО (ПП и ДБ), корпоративно спонсорство от пирамида, лидер нарушил конституцията, и тези имат шанс да ни управляват! Събудете се!

603

Хахаха

преди 1 година

България стана за смях,срам ме е да споделям,че съм Българин...само защото тиквата,доган-пеевски и президента-решетников ни превърнаха в задунайска,корумпирана..никой не ни вярва заради тях..въпреки,че сме Достоен Народ...децата ни ще ги е срам да се зоват Българи..и ние сме виновни майките и бащите им,позволихме на крадци зависимости,грабежи,предателства,убийства..нямаме топки да отидем и да гласуваме за бъдещето на децата си!!!..човеци ли сме въобще хора?или животни водени..???имате ли мечти?

602

ББ

преди 1 година

ама защо Германия ,Франция,Нидерландия,Австрия,Белгия...защо ЕС държавите нямат санкций срещу доказани мафиотски обслужващи диктатори???...меркел да санкционира...шрьодер...,продадоха ЕС германците и французите това е истината!!!...на путин и мафиотите му които финансират като ...политически

601

ББ

преди 1 година

Швейцария ако е част от Свободният Свят по най -бърз начин трябва да отнеме парите на руски олигарси и фирмите им,на лица със санкции наложени от САЩ и Кралството,на обслужващи геноцида в Украйна и грабещи Народите си като в България "политици"всяко забавяне ще се приема като враждебен!Война е и е време всеки да избере страна!!!Няма позиция като печелим и от убийците и от убитите!!!СПРАВЕДЛИВ Свят или....

600

Хахаха

преди 1 година

нечовешки тъпизми чета,ок тиквата пак си купуват с пеевски и какво от това...излизаме и ви правим на мармалад,...блатните от ***...ок печелите и...ще ви избесим по-стълбовете бе...ще дойде путин с катюшите си ли?тотално изтрещяхте хора...Против Народ не се върви,ц.г.нетата купена от пеевски-раша за *** не са Народа на България!Народа ни получи подкрепа от САЩ и Кралството...директна и почтена...това ни стига!!!

599

фънк

преди 1 година

И до ден днешен не съм срещнал човек, който да е гласувал за Български възход. Как ги набутват тези отново ?!?

598

Анонимен

преди 1 година

всеки магнит може да се демагнетизира. Магнитски - само да се преименова

597

ОлигофренМалинов

преди 1 година

Аз даже се гордея!

596

Анонимен

преди 1 година

С хартиените бюлетини може да стане процента! Само кебапчета сега няма да стигнат!

595

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

След Магнитски ,ГЕРБ ,БСП и ДПС ще увеличат електората си. НО ,не незабравяйте че ние сме следващите в списака и когато го обяват официално ще ги смачкаме всичките !

594

Анонимен

преди 1 година

До 598 Анонимен Фашистките партии(без Възраждане и Атака и още една,бяга ми името сега,май на Малинов беше) донесоха на България бедност,висока смъртност,болници-търговски дружества,платени медии, неграмотност,опростачване,фалшиви новини, високи цени на всичко. . . . . . . Иска ми се да съм толкова простоват като теб, но не ми се удава! Тези партии никога не са били на власт, за да допринесат за нещо от това, което пишеш! Имаш някакъв медицински проблем! Надявам се да имаш познат лекар!

593

Тъпънари

преди 1 година

След като допитването е общо за 1000 души какво се чудите

592

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ Е НАПАСТ, БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ, БОРИСОВ Е ТУРСКИ АГЕНТ И СЛУГА НА СУЛТАН ЕРДОГАН. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ГОВОРИ СЛУГАТА НА ЕРДОГАН, А КАКВО ПРАВИ: 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ ПРОГОНИ, КОРУПЦИЯ, КРАЖБА НА ЕВРОПАРИ, ТУРСКИ ПОТОК ЗА ДА МОЖЕ ЕРДОГАН ДА ПРОДАВА РУСКА ГАЗ, А ЗА ВАС БЕЗБОЖНА ЦЕНА. ХОРА СЕ ПАЛИХА ЖИВИ КАТО ФАКЛИ ПО ВРЕМЕ НА БОРИСОВ. ПОСЛЕДНИ ПО СТАНДАРТИТЕ И ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ, ТОВА ВИ ЗАВЕЩА БОРИСОВ.

591

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от Пловдив и също не познавам никой който някога да е участвал в Соц. Проучване.

590

Анонимен

преди 1 година

До 656Защо ли , вече съм на 62 г , от София, нито веднъж някой, някога, не ме е поканил да участвам в социологическо проучване? ))))))))Аз пък съм на 54 и не само, че никой не ме питал за нещо, но и не познавам човек който някога да е участвал в подобно допитване.