88

хайде сега

преди 1 година

посочете друга страна,където заплатата да е скочила толкова,не си правете труда,няма да намерите

87

Ф.С.В.

преди 1 година

Няма лошо че скача средната заплата- НО по Европейските изисквания за да няма работещи бедни- Минималната заплата (МРЗ) трябва да бъде поне 60% от средната - ТА КОГА ЩЕ ВДИГНАТ МРЗ НА 1000ЛВ ? БГ БИЗНЕСЪТ СИ Е КУПИЛ ВСИЧКИ СИНДИКАТИ И ПОЛИТИЦИ- ТОГАВАКО ПРАЙМ??

86

Анонимен

преди 1 година

Тези 1879 лев средна заплата за последното тримесечие на 2022 години, означават, че половината от наетите да със заплата под 1300 лева.

85

Martin

преди 1 година

така разправят от 20 години, само парите ни се качват и колегите ни стават повече.

84

анонимен

преди 1 година

След време няма да има нужда от програмисти, така както изхвърлиха стотици хиляди инженери, след като затвориха хиляди предприятия! Ще дойде ден, когато изкуственият интелект, ще си пише сам програмите и всички тези пъпчиви и дебелогъзи програмистчета, които сега се хвалят с високи доходи, ще бъдат АУТ!

83

Истински програмист

преди 1 година

То фалшивия няма да си появи повече, откакто не можа да отговори какво точно работи и беше разкрит че е фейк!

82

Martin

преди 1 година

До Защо ,защо ,защо...точно щото не разбираш защо.

81

Martin

преди 1 година

Виждам как масово хората си нямат и идея какво работят програмистите. Радвам се, че можете да си напишете *** коментарите в тая платформа или да си платите сметките от вкъщи. Колкото до хората дето са с по 5-10 години на едни и същи пари и мрънкате, от вас си е. Който не се е опитал не е успял, ама е по-лесно е да си намерите някой да вините. Като не ви харесва - работа бол. Който нищо не може, няма какво да иска. Пък до колегата "програмист", кинтите не правят човека. Ти си доказателство

80

Кармен Златарева

преди 1 година

Забравих да спомена и пенсионерите.

79

Кармен Златарева

преди 1 година

Искам статистика, не какъв процент са бедните взимащи минимални заплати, а приблизително точни числа. Колко са и в момента бездомните и колко са живеещите под прага на бедноста!?

78

Ура

преди 1 година

Другари,да изпълним петилетката предсрочно и всички да ръкопляскаме задружно за грандиозните успехи и балгополучието и благоденствието на гражданите и селяните на републиката,описани в таз статия(Все едно чета Работническо дело отпреди 40 години!

77

Кънчев

преди 1 година

Ние се чудим какво става, а реално ГЕРБ и ДПС вдигат заплатите на чиновниците за да гласуват за тях защото ще бъдат изметени скоро от Магнитски! Държавата ще взема огромни заеми за високите заплати за чиновниците които не вършат и не произвеждат нищо! Боже пази България от ГЕРБ, ДПС и БСП и от Кремълския тумор!

76

Дончо

преди 1 година

Програмистите дето се хвалят с високи заплати ще ги сполети черна магия и ще загубят всичко.

75

До фалшивия

преди 1 година

Аз пръв попитах ;) Нещо не получих отговор!

74

Vera

преди 1 година

Къде скачат тия заплати, че нещо не усещам увеличение в джоба. Извън София масово сме осигурявани на минималния праг на длъжността и толкова и получаваме. И преди да ме нападнат тези с големите заплати ще кажа ,че имам висше образование с магистърска степен, но малкия град не предлага тези възможности , както големия.

73

До истинският

преди 1 година

може ли конкретно да напишеш какво работиш? Какъв проект? Бек енд, фронт енд? Какъв софтуер програмираш и кой и клиента? Щото не си единственият протрамист тук;) Докажи се хайде!

72

Истински програмист

преди 1 година

И да копираш моито въпроси като папагал файда няма! Защото не можеш да ги отговориш ;)

71

Програмист до другия

преди 1 година

А може ли конкретно да напишеш какво работиш? Какъв проект? Бек енд, фронт енд? Какъв софтуер програмираш и кой и клиента? Щото не си единственият протрамист тук;) Докажи се хайде!

70

Програмист до програ

преди 1 година

Какво IDE използваш за програмиране, а колега?

69

Програмист до 72

преди 1 година

Колега, а на мене можеш ли да обясниш какво точно програмираш а? Фронт енд ли е? Ако да каква технология използваш?