261

Анонимен

преди 1 година

Който е против ГЕРБ и ББ да даде плюс, който подкрепя крадцитте от ГЕРБ и ББ да даде минус.

260

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Евтина кадъна съм аз, като бойка калдаръм кадъна се продавам и слагам на Турция, всеки турчин е добре дошъл да ми направи това което се прави на тиквата в САЩ по време на Хелоуин. Да ме изтърбушат с хастара на вън 200 озверели авгани ми е мечтата и за това гласувам с две ръце за кадъната която обещава да ме направи парче месо за употреба в харема на султан Ердоган, а именно бойка калдаръм кадъна.

259

Анонимен

преди 1 година

само бойко, само бойко -ГЕРОЙ е той - и ще победи всички и ще изведе страната от кризата

258

Водеща Изненада

преди 1 година

Тодор Живков е разработвал терористични атентати срещу Гръцки Православно-Християнски църкви в ТУРЦИЯ както и атентат срещу Вселенската Патриаршия по архиви и документи на ДС на БКП............Възродителния процес от 1985 до 1989 е вероятен съвместен червен циркаджийски процес на турските тайни служби с родното ДС

257

Ах?!

преди 1 година

Само Борисов възстановявал рейтинг? Верно ли бе? Та нали затуй върнаха хартиената бюлетина, та за 50 - 100 лева тия дето не могат да четат да мерят на хартията с клечка къде да драснат кръстчето. Масово гласуване му е майката, иначе купените неграмотници ще "дигат" рейтинга с парите от чекмеджето...

256

Анонимен

преди 1 година

По-добре да се забрани дейността на тези агенции! Измислици колкото щеш!

255

ЦИРКА е ЧЕРВЕН

преди 1 година

Вишестояща дясна червена ръка на Тодор Живков заяви по Тв:"Турция подкрепяше и искаше да узакони Възродителния процес във България било заради кюрдите било че ни дължат много пари но Горбачов провалил БКП".......Джеймз Бонд подаде оставка като видял хуманистичния милиционер на БКП без нито един умишлено убит турчин от 1985 до 1989..........Дефакто Истински Възродителен процес започна чак около 5 май 1989 до 10.11.1989...Възродителя Бойко до последния българин щял да защитава Турция и турците?

254

Анонимен

преди 1 година

На Борисов му се иска отново да е премиер, но няма да го огрее. ГЕРБ и да печелят изборите никой не иска да се коалира с тях, защото както каза Данчо Ментата - ГЕРБ са токсична партия и който се хване с тях след това не помирисва парламент.

253

иван

преди 1 година

Пак познаха на чекмедже.

252

Кирето Гувнаров

преди 1 година

Атака няма,ли да се пусне в битката??

251

Анонимен

преди 1 година

Ние българските просттаци сме около 10 %

250

Анонимен

преди 1 година

Щом ББ си има постоянен електорат, значи за България бъдеще няма.

249

Мето

преди 1 година

Борисов е като Ердоган, 20 години на власт и 20 национални катастрофи. Американците са му показали жълт картон, червен картон, а скоро може и черен картон.

248

Анонимен

преди 1 година

КРАЙ СЕВДА НАСОЧИ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ ОТ платени изме_к_яри под тази статия.С много открадната пара разполага. 12 години робство и чекмеджета

247

Име

преди 1 година

Някои характери не могат да се излекуват, както и да е. Да е жив и здрав, но такава бедност не сме живели и при войните - нямаш пари даже за храна.

246

Анонимен

преди 1 година

Как е успял? С ритане на топка ли?

245

Девиз Бойко

преди 1 година

Цитирам по памет разширено изказване на мюсюлманския фюрер от Банкя Бойко Методиев Борисов без изобщо да съм променял смисъла на изреченото:. "Аз Бойко съм участвал активно и дейно във Възродителния процес и затова ще защитавам Турция и турците до последния българин"................А бате Бойко е зеленско земетресение в Тюркие то е ясно като факт и даденост........Но как успя да го навре и на Северния шеф и на Южния шеф не ясно.....Талант ,дарба на второ поколение червено БКП

244

Берлускони

преди 1 година

Пеевски и Борисов окрадоха България до кокал и с част от парите си поръчаха проучване което да ги изкара "лидери" с рейтинг 200%. Ама това няма да им помогне защото торнадото от Америка ще ги отнесе.

243

Анонимен

преди 1 година

Заради МАГНИТСКИ сега гледайте колко пари ще хвърли БОКО за *** и разни там "АГЕНЦИИ" и анал_ни лизатори по телевизиите.

242

Пешев

преди 1 година

След новата порция Магнитски рейтинга на Борисов ще стане 0.00%