49

Анонимен

преди 1 година

днес, тък като е све. валентин (явно...) искам да използвам този подиум да изпратя специални поздравления на всичките козяк и НБУ *** които заработват стотинки тука. Честито! Да сте живи и здрави пъпчиви, третополови същества, не знаещи за какво са родени и подлагайки дупето на тоя дето плати най много без да ги е еня за род и родина! наздраве!

48

до 49

преди 1 година

щото е по-комерсиално

47

Анонимен

преди 1 година

До 50: сори батка, ама св. мъченик Трифон Апамейски се чества на 1-ви. в грешка си.

46

Пироня

преди 1 година

Много сте отворени тук,*** не знаете, че Трифон Зарезан се празнува от 1до 14 Февруари,у наше село е така а то е цяла държава за нас защото друга не ни ще,НАЗДРАВЕ!

45

влюбен лозар

преди 1 година

доколкото помня в бг се режат лозите ведъж в годината и се празнува Трифон Зарезан, в католиците празнуват св. Валентин.ден за любов, не е ли всеки ден ден за любов? Аз си мисля ,че всеки ден е ден на влюбените, ама ко разбирам аз!

44

Таня

преди 1 година

Естествено, че е Свети Валентин. Езически зарезани и подобни "празници" на пиянки и несретници останаха завинаги в миналото.

43

Обективен

преди 1 година

Нито езическия Трифон Зарезан, нито американския Свети Валентин. Днес по светоотеческия църковен календар е св. мъченик Трифон Апамейски.

42

Анонимен

преди 1 година

Като е трифон зарезан, защо по улиците продават само балони, а вино не?

41

Анонимен

преди 1 година

То самото име Валентин си бие отвсякъде на мека китка.

40

Анонимен

преди 1 година

ооо ама аз мога да го напиша пак, нищо че триете...валентин е убит защото въпреки императорската забрана, е женел хомусексОални войници...и тъй като е светец на обратните, за първи път е празнуван 60-те в хамерика...

39

Анонимен

преди 1 година

Ивайло, чаша вино? Че тогава по-добре изобщо не хаби виното. От чаша вино само се раздразняш.

38

Анонимен

преди 1 година

единствената държава в европа със най-старо запазено историческо име я направиха колония- благодареншие на такива валиентинчовци

37

Ивайло

преди 1 година

Ох, вече е св. Валентин, а аз още не съм католик! Честит Трифон Зарезан! Чаша вино и порция сърчица :-)

36

Анонимен

преди 1 година

като накарате европа да празнува свети трифон тогава ми говорете за валентин - егати про-дажниците

35

Анонимен

преди 1 година

честит празник на виното и веселието на всички истински българи- валентинчовците да си го ***- нали само за това живеят

34

Сега

преди 1 година

До пияница мистик Ако дойде без вино, може и да е Свети Валентин. Ако дойде с вино се започва с Трифон Зарезан, но не се знае дали ще се стигне до Свети Валентин! :)

33

Анонимен

преди 1 година

честито на българите - а тия дето се кланят на чужди празници да ходят там - стават само за прислуга- ама краварите си ги дэържат тука да тровят народа

32

Анонимен

преди 1 година

Жените не могат да обичат. Всичко при тях е интереси. Пари , физика, коли, апартаменти. Което значи , че това е фалшив празник. Трифонов е класически истински български празник.

31

Ачик

преди 1 година

Честит празник на всички българи.Не празнувам чужди празници защото съм българин. Когато в "бленуваната" Америка започнат да празнуват Гергьов ден, Спасов ден, Петров ден и пр., тогава пък може и да се замисля. Не целувам задни частни и не желая да се оприличавам с други нации и народи.И децата са ми кръстени с български имена. Това, че политиците са ни скапани, не означава че нацията ни е скапана. Как ви звучи Мелани Бозукова или Хелън Моллова или Джон Папазов и пр. и пр.Помислете!

30

Банкеръ

преди 1 година

Императора е забранил на войниците да се женят за други войници,а не да се женят за жени.Католическия свещенник от своя страна продължил да ги жени,защото и той си лягал с мъже.През шести век папата го обявил за светец,защото и той и повечето му подчинени си лягали с мъже.През ХХ век по гей парадите се почита св.Валентин,светец на хомосексуалистите да се знае и помни.