68

Жена

преди 1 година

Тотално против съм да се дават права на жените. Плюя на всички феминистки.

67

Днес

преди 1 година

Има повече домашни любимци от деца. Това казва достатъчно.

66

Анонимен

преди 1 година

До Това малко ли е?, току що изброи задълженията на мъжа :) Явно и вие се еманципирахте!

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58, и това е добра новина! Ако не ви харесва се променете!

64

.

преди 1 година

Против природата не се върви. Разюздани псевдо либерали, и какви ли не видиотени ***. Сто пола. Право на малцинства. Колкото по-сбъркано е нещо, толкова повече му се угажда. Никакво уважение към традиции. Само дрога и алкохол. Самозабравили се богаташи, и то станали богати не с търговия или ум, а с кражби.

63

Това малко ли е?

преди 1 година

Жените имат право да бъдат домакини и съпруги и майки. Да се грижат за дома за децата и да помагат на мъжа си. Какво повече искате не знам? Какви други права?

62

жена

преди 1 година

Най-права е анонимна до до 43 - намерете си жена домакиня, има достатъчно такива. Ще роди повече деца щом ще седи в къщи, друга по-малко и ето равновесието. Повярвайте ми, има много професии, дето мъж няма да работи - да носи подллллоги в домовете, да чисти, да е м. сестра, дом. помощница и др. ниско платени и непрестижни. Така че не нареждайте на жените, защото прословутата свобода не е само за вас. Никоя нормална жена не иска повече права от вашите.

61

ЮНАК

преди 1 година

ВЗИМАМ ВЛАСТТА,И ОПРЕДЕЛЯМ:ВИСШИТЕ ЖЕНСКИ ДЛЪЖНОСТТИ-МЕДЕЦИНСКА СЕСТРА ИЛИ СЕКРЕТАРКА,ПРИБИРАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КНИЖКИТЕ ЗА ЛЕКА КОЛА,И СЛАГАМ ВЕЧЕРЕН ЧАС.ТОВЕ Е.

60

Анонимен

преди 1 година

Така е, защото според евро-***-либералите, място за жени в съвременния свят няма. Всички трябва да са безполови, а децата да не се създават от майка и баща, а в лаборатория.

59

Анонимен

преди 1 година

До Абе Пред арабин гък не смееш да кажеш, а на белите им се качаваш на главите.

58

Байдъна с ковида

преди 1 година

До това доведе психясалата либерастична гнилоч - расизъм, престъпления, психопатия, фашизъм. А демонратската партия им обещава да оправи точно тези проблеми вече 80 години. Единствената оправия е когато хората се събудят и осъзнаят че точно тази партия насажда всички тези елементи в обществото не само в САЩ, а в целия свят. И начина да се решат тези проблеми е тази партия да бъде забранена със закон, а лидерите й натикани в затвора

57

Анонимен

преди 1 година

6,000,000 аборта официално записани аборта за 65 години в България. :(

56

Абе

преди 1 година

Тук да не пишат араби само. Много омраза към жените има.

55

анонимна

преди 1 година

До До 44 и 43Права никой не ни дава, ние си ги имаме и винаги сме си ги имали поне тук. На теб като не ти харесва това си намери жена домакиня - има и такива в Бг. Ама трябва да я издържаш. Няма как хем да работи, хем да има няколко деца и да върти домакинство. Имам такива приятелки, които искат да са домакини и майки, ама не намират мъже, които да ги гледат. Мен това като не ме влече, си гледам едно дете и кариера. Знам си възможностите. Всеки си избира това, което го прави щастлив.

54

Ебассси

преди 1 година

Не е регрес в правата на жените а ТОТАЛЕН ХАОС причинен от все повечето права давани на жените . Всъщност наистина е доста интересно..... Защо ли жените си искат правата ЕДИНСТВЕНО от белите хетеросексуални мъже ? В арабския свят тия жени гък не казват а пък си имат там убийства на честа... бой с камъни... тотални забрани за ходене сами, шофиране и куп други. В Африка е дори ОЩЕ по-страшно... А няма протести.Само някакво плахо мърморене...

53

Анонимен

преди 1 година

Тва го започна задкулисието зад НПО-тата за допълнителна работна ръка и 30% по евтина, вместо да си гледат децата да са домакини и да пийват кафенца и да цинцарят мъжете, те сега пак правят всичко това без кафенцата и цинцаренето, вместо тях сега ходят да работят и сами да си изкарват парите, иначе и преди това си имаха всички права.

52

Анонимен

преди 1 година

Айде за дъртите урспий няма управвия, ами да обърнат внимание на подрастващите си дъщери щото като ги гледам в тиктока,много зле е работата... да те е страх да вземеш жена .

51

….

преди 1 година

Отиваш в една американска компания казваш че си жена или обратен, и всяка година ще те повишават, дори да имаш и по-слаби резултати от колегите ти.

50

Анонимен

преди 1 година

Като откриха религиозна жена в развалините в Турция какво каза:''Не ме гледайте''То не иска да живее,иска си Аллах!Е????

49

анонимна

преди 1 година

В България сме си добре жените и винаги сме били равни, но в други държави не е така. Никога не е имало такива проблеми като в статията на ниво общество. Един от редките моменти, в които се радвам, че сме българка на фона на всичко останало :D