85

Анонимен

преди 1 година

Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н !!!

84

Стар Варс

преди 1 година

Ама разбира се че са били НЛО ..... Какво друго остана дето да не е заплашвало "най-великите" и най-големите .... Злобни зелени човечета са новите и най-лоши врагове на Свободна Америка ... Въоръжени с лазерни пистолети и фазери ... притежаващи технологии непознати за нас земляните . ТЕ СА СРЕД НАС .... Пускат балончета ... летят безгрижно над езерата на Америка ... . НИЩО не може да ги спре ........ освен Батман ... Супермен .. и Джилезния чувек ... Холивуд и Марвел за извикани да помагат ....

83

Анонимен

преди 1 година

А какво мисли по въпроса Кораба-майка на тия НЛО-та... м?... Или още не са го съчинили продължението на сценария?...

82

Космонавт

преди 1 година

До 84 Защо се пенявиш ве дърт русофил? Руската история ли е истинска? Каажи ми, какви са руснаците ит къде са се пръкнали по земите на Черна България? Аз мога да ти кажа какви са украинците, но ти не можеш да ми отговориш какви са руснаците и от къде идват.

81

запознат

преди 1 година

До В един...: Прав си и това е така! Но през 21 век! такъв балон е безмислено да носи бомби! Много по ефективно е да носи контейнер с радиоактивни изотопи (т.н. *** бомба). Може да си използва и отработено ядрено гориво току що изведено от реактора!

80

Анонимен

преди 1 година

Ко станА сега? Путин и руснаците им се видяха твърде жилава хапка и минаха на варианта борим се и спасяваме света от извънземните?... Може пък едноклетъчните мозъци на янките и закърнелите такива на западно-европейците да го поемат и това. След "страшния ковид" и "лошите руснаци"... нищо няма да ме учуди.

79

Анонимен

преди 1 година

Те да внимават как ги свалят тогава, да не дойде големият кораб да си отмъщава, че тогава положението си *** мамътъ

78

Тази Сутриун

преди 1 година

Какво казаха по темата в Бтв предаването Тази Сутрин с водещ - мен Златимир Йоче?

77

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!

преди 1 година

За да се предпазите от извънземните, стойте вкъщи и не излизайте. Те ни следят отгоре и ако видят някой да се разхожда, ще го застрелат с ЛАЗАР от небето. За това стойте си вкъщи и не излазайте.

76

Скъдлдър и Мъли

преди 1 година

Има ли НЛО? По земното Кълбо?

75

ЦИРК С ИЗВЪНЗЕМНИ

преди 1 година

Противоизвънземни извънредни мерки! Спешно трябва да се демонтират пейките в парковете, да не могат извънземните да се събират и да се организират на тях! Задължително носене на маски навсякъде, защото НЛО влизат през носа и те контролират дистанционно! Готови са вече и пет ваксини срещу извънземни болести. Напълно безвредни, безплатни, ефективни на 99.9%! Бустери през два месеца! И цензура на интернет, понеже извънземните пишат конспирации че не съществуват и всичко е поредната измислица!

74

Почувствай Балоните

преди 1 година

Балоните са от Плаза Денс Център. Децата като се нашмъркат и упоят хубаво с фалшив алкохол, удрят по едно балонче - в случая някое детенце е предозирало и припаднало и балончето, което му е било в ръчичката е отлетяло в небесата и стигнало чаааак до САЩ

73

В един...

преди 1 година

...музей на САЩ има японска мина от ВСВ, която е пускана на американска територия с помощта на балон. Тъй като разстоянията са огромни, японците изучават въздушните течения. Мината се взривява при допир, след като се приземи. Проекта е пълен провал, но за съжаление има невинна жертва, дете, което е на разходка от детската градина. Нищо чудно пак да са номера на луди гадняри. Пандемии, войни, политически кризи и техните последствия, защо точно сега...Пази ни, Боже, от земетресения и откаченяци.

72

Космонавт

преди 1 година

До запознат И какво оръжие използва САЩ срещу Япония? Купчина щайги с тротил и динамит. Не мога да повярвам, че все още има хора да вярват в ядрени оръжия. Трябваше да уча за измамник, щях да съм милиардер.

71

запознат

преди 1 година

До КУРтев: То САЩ не са осъдени и за геноцида срещу японския народ! Даже не искат да се извинят за използваното от тях ядрено оръжие срещу Япония!

70

Космонавт

преди 1 година

Това са така наречените "сателити" на смешниците които ви управляват. Ако знаете колко са смешни и слаби, на момента ще ги смажете и ще вземете каквото ви се полага. Някой замисля ли се изобщо, че земята му принадлежи? Защо правителствата разполагат с нея? Заащо разнасяте лични карти с индетификационен номер като в концлагер? Заащо сте съгласни да сте граждани преди да узаконите, че на първо място сте личности?

69

Майстора

преди 1 година

Май съчиниха новия ковид. Всички в локдаун, да ви опазим от извънземните! И така нататък.

68

Анонимен

преди 1 година

Peoples Republic of China ПОЗДРАВЯВА БРАТСКИЯТ АМЕРИКАНСКИ НАРОД С НАСТЪПВАНЕТО НА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА !!! Cheers!!!

67

КУРтев

преди 1 година

До запознат: Ами то нали знаеш, че всичко на този свят се връща! САЩ разрушиха джунглите на Виетнам като пръскаха с хербицити! Още се раждат деца с малоформации и САЩ още не са осъдени да платят репарации за това престъпление срещу човечеството и природата! Природо защитниците си мълчат като долен женски орган намиращ се под пъпа, защото са на хранилка на дълбоката държава! Те лаят само когато им кажат от Вашингтон!

66

Анонимен

преди 1 година

И на мен ми заприлича на метеорологичен балон, *** 0лигофрените взеха да разправят че е шпионски сателит и извънземни...