58

Български предател

преди 1 година

Самолети за спасяване на хора в Сирия не може, но за убиване на хора във войната в Украйна може!

57

Анонимен

преди 1 година

Помогнете на Сирия!И там са хора.Хуманизмът преди политиката

56

Анонимен

преди 1 година

До 63 Анонимен В Сирия има християни, но са малцинство. Болшинството са сунити, после следват алевитите на Асад, които са завладели незаконно властта, въпреки, че в пъти по-малко от сунитите. И да, има и християни араби, но са малко. . . . . Функционален *** - чете, но не разбира! Никой не иска разбор на вярващите в Сирия от теб! Става въпрос за помощ! Е за това сме на това дередже! Ти го питаш колко е часа, а то отговаря - вали!

55

Анонимен

преди 1 година

за тъпанарите които не схващат - нейно превъзходителство Орас Махмуд е от страната на Асат. Руснаците изпратиха помощ това че не сте прочели е заради цензурата в нашата преса, страни изпратиха помощ и на бунтовницете, Асат им съдейства и не им пречи да достигне до тях. Истината е, че помоща в сравнение с тази за Турция е много по-малко, а рязрушенията не са много, както за привържениците на Асат така и за бунтовниците.

54

Анонимен

преди 1 година

до 63 Какво значение има дали сирийците са християни или мюсюлмани бе? Турците там където ги удари земетресението като са 99, 99 мюсюлмани защо им пратихме помощ? Защото сме преди всичко хора, а след това другото.

53

Анонимен

преди 1 година

В Сирия има християни, но са малцинство. Болшинството са сунити, после следват алевитите на Асад, които са завладели незаконно властта, въпреки, че в пъти по-малко от сунитите. И да, има и християни араби, но са малко.

52

Анонимен

преди 1 година

до 57 Радев и да иска не може да помогне на Сирия. Краварите му забраняват. Още ли не можете да го проумеете? Краварите забраняват на всички държави от ЕС да даряват помощти на Сирия.

51

Анонимен

преди 1 година

Най-меко казано нейно превъзходителство е шамаросало нашите. Иска от България самолети за транспорт на помощи откъде? То ние толкоз имаме и граждански и товарни самолети /за бойните, вече разбрахме/. Майтап, празни самолети да пратят, за да транспортират помощи от други държави.

50

Анонимен

преди 1 година

Червените иZроди, ще ви видя скоро, когато империята на злото отиде при ссср как ще виете на умряло! Подли душички, май бабите ви са се дупили навремето на руският окупатор?

49

Съвет от дядо

преди 1 година

До Анонимен 50 Защо не знаем Русия да са изпратили помощ ? Те самите имат нужда от помощ.

48

Анонимен

преди 1 година

до 37 Шейховете на Катар дариха един МИЛИАРД долара на Сирия оня ден, ако не знаеш.

47

Анонимен

преди 1 година

Радев тича да помога на поробителите турци а сирийците които са христяни и на кюрдите нищо.

46

Анонимен

преди 1 година

У нас сирийски гражданин няма право да си отвори банкова сметка. Няма право да работи на трудов договор. Няма право да праща пари от България за някой сириец в Сирия за да му помогне. Това благодарение на Краваристан! Ние сме роби на Краваристан и каквото краварите кажат това става у нас. Гнусотияяяя !

45

Анонимен

преди 1 година

Не се знае за какво ще се използват тези помощи, и дали няма да се взимат от диктатора за лични нужди и за нуждите на хората около него. Доста съмнителна работа и съм против да се дават самолети. Първо да има свободни избори в Сирия и едва тогава вече международната общност да помага. Иначе се получава, че се поддържа нечовешкият режим.

44

Анонимен

преди 1 година

До 50 иzродПредостави им помощи, само че от вида С300 и то от въздуха!путин е азиатски дивааак!

43

Да допълня...

преди 1 година

До Star 35 Разбира са че войната е печеливш бизнес. Нали за това Путин за почна войната. Но има и уловка . Ако загубиш , губиш всичко.

42

Анонимен

преди 1 година

до 49 Ми Путин пръв им предостави помощ бе, кравар!

41

Съвет от дядо

преди 1 година

Да поискат от Путин. Нали са приятелчета.

40

Анонимен

преди 1 година

Краварите са егати измеееттаа. Даже лекарства са забранили европейските държави да даряват на Сирия.

39

Анонимен

преди 1 година

до 42 Русия първа достави помощи със самолети и 300 военнослужещи и спасители на Сирия бееее, кравар!