22

Петъръ

преди 1 година

Коте, защо плачеш? "Много съм тъжно, Найденов напускал БСП."

21

Анонимен

преди 1 година

След 43 години членство, от които 33 години в БСП . . . . А десетте години разлика, къде е бил член и от кога до кога? Върли комунисти! Никога повече на власт! Една Нинова вече 5 години не могат да изхвърлят, тръгнали Гешев да оправят и държава да управляват! Пази боже!

20

Анонимен

преди 1 година

Ако изгони и удушвача на котки, ще гласувам за тях, макар и с нежелание....

19

Петъръ

преди 1 година

От сутринта котето се е скрило зад вратата и плаче. Найденов напускал БСП.

18

NoirFire

преди 1 година

БСП си отива с едно поколение, чийто живот мина с тази партия, и лидера на комунистите от Китай да дойде, не може да предотврати смяната на поколенията :)

17

Анонимен

преди 1 година

Членът членува където му падне важното е келепир да има.

16

Анонимен

преди 1 година

Станишев, Божанков и другите такъв ляв проект ще си направят, че накрая в клетата столетница ще останат само Нинова и няколко верни кучета. Закривай!

15

Анонимен

преди 1 година

Важното е "партията" да е печеливша. Идеологията няма значение нали така Ангелов ?

14

Кривондел

преди 1 година

Нинова е най-точният лидер за БСП. Ще заличи партията - веднъж и завинаги!

13

Анонимен

преди 1 година

Неговата партия е Мая Манолова. Гербаджийските агенти на Боко в БСП бяха изгонени даже късно. Боко ще го наеме в ГЕРБ да плюе по БСП. Той обича всички предатели и им предлага пари да работят за него срещу бившите си партии.

12

БЯХ С ТЯХ

преди 1 година

Но съм отвратен. Колко са жалки. И Нинова. Но най вече "опууузицията" отвратен съм. Нинова показа през годините, че не е със ГЕПИ. Изгони най големият нагаждач и слагач на ТУЛУПЧЕТО, ГЕРГО. И други кът него. В последното правителство прокара и направи много за пенсионерите и соц. Слабите. ГРЕШКА БЕШЕ дистанцирането от президента. А президента и отцепниците не зная на къде бият и на кой служат. Чува се на БИБИТКО.

11

NoirFire

преди 1 година

А сега ясно, и СДС и БСП си отидоха, стари партии с членове затънали в корупционни схеми, нужни са нови партии, нужна е промяна.

10

На кой му пука!

преди 1 година

Народа се гърчи и мизерства,а някакъв пребоядисан ко-му-нис-т се бил отрекъл от партията майка,откъдето е сукал и крадял досега... Сърцераздирателни постове и драми на нищоправци и безполезници! В частния сектор има недостиг на работна ръка - да се хваща У работа!

9

В.

преди 1 година

Нинова и Борисов си приличат донякъде. Опитват се да минат в периферията на световните конфликти. На някои не им харесва и искат екшън. Този Добрев младши помни ли как Добрев старши върна мандата на времето? По големите въпроси за България трябва да се изкажат Димитър Костов, Виденов, Големият шлем, Орешарски, Доган. Но никой не ги пита или им запушиха устата с добри служби.

8

Член на БКП

преди 1 година

Нашата партия се срамува от теб Найденов.Не стига,че никаква работа не свърши като партиен член и министър,но и курвенско разврати истории не ни спести, с другия ***.Вън,вън и ни забрави!

7

Име

преди 1 година

Много старомодно я карат, а трябват нови лица, не е нещо страшно - и без това не е важно да се вземат пари от властта. То вече и не може - след "Магнитски". Иначе е интересно да има конкуренция между партиите.

6

Анонимен

преди 1 година

Диктаторката Нинова затрива Българската Скапана Партия БСП. Браво на нея.

5

Анонимен

преди 1 година

Да ги пращат на фронта тези войнолюбци негласно подкрепящи убийство на жени и деца унищожили и прогонили елита на държавата.

4

vale_karo

преди 1 година

От такива като този БСП е на това дередже .Ликвидираха Виденов ,сега искат главата на Нинова. Няма да им се получи !Истинските членове и симпатизанти на БСП са корави хора.

3

Петъръ

преди 1 година

Защо им давате трибуна на тези случайници? Днес по обяд Черни Връх ще се срути, защото човека вече не членува в БСП.