340

Антипутиноид

преди 1 година

Няма го вече имиджа на Путин като зъл и страшен. Рева 6 месеца за ядрени оръжия, после видя че не става и спря да се прави на ***. После си сложи Пансер на покрива в Москвя да се покаже каква е жертва. Големия пердах тепърва го чака, ще има да реве за примирие.

339

Анонимен

преди 1 година

За зъл - зъл е..., но въобще не е страшен...

338

Анонимен

преди 1 година

До 364.Пак фейк новини подмяташ.Нищо не се е случило там,кои знае какво,ама виж в Телеграм има видео за Угледар как се работи с Т0С-1А "Солнцепек" интересно е украинците били много "печени"

337

Извинети, дъ попитъм

преди 1 година

Знай ли някой, къкви са тези видеа от снощи от окупирания Мелитопол?Падат некакви Химарси върху едни бази на една неВелика армия.Амчи то страшно там, по-страшно от Макеевка стотици загинали саранчи!Пък тази трагедия под Угледар аууууу много скрап и покойници. Шокиращи кадри. Благодарим на бг медиите, че не скриха поредния провал на неВеликата армия и вчера много добре ни информираха. Той и Стрелков не пропусна да осведоми обществото в Русия, все пак загиват млади мъже, синове и бащи.

336

Анонимен

преди 1 година

До 360 Е като го превзема после ще трябва и друг град и после тия градове кой ще ги възстановява.Бахмут е за балъците едни пращат армия другите чистят с артилерия и така.Да не са глупави Руснаците да разрушават 10 града и после да ги възстановят като може само един.

335

Риши Сунак

преди 1 година

И мен ме заплаши, mee too, каза че ще ме сготви с чесън щот много съм миришел, расист такъв.

334

Анонимен

преди 1 година

До 360.Е че кой иска Бахмут да падне.

333

Тези

преди 1 година

в Украйна, събота и неделя да не взеха да почиват? Нищо няма! И Бахмут не е паднал!? Ще продължат в понеделник!

332

Растата

преди 1 година

Може би го е казал, но това е напълно иронично изказване, което е препратка към Запада, които имат една особена представа за образа на Путин - че е зъл, страшен, ядящ деца, истински демон, който убива за удоволствие. Журналистиката винаги е прокарвала пропаганда, изкривени идеологии, завоалиране на истината, обяснявайки кое е правилно и кое не. Ясно е, че винаги е имало борба за надмощие за влияние и ресурси между големите сили, а нашата държава е просто една незначителна песъчинка.

331

Горката мишка

преди 1 година

Истерясала !

330

Анонимен

преди 1 година

Дейвид защо чак сега го казва това да няма деменция той е още млад.

329

Анонимен

преди 1 година

На пияните и дрогираните какво ли не им се привижда най вече котенца и катерички.

328

йоанче ама ти ли

преди 1 година

изписа толкова много за руски зъл аватар Путин? а за някакви открити $чекмеджета$ да ни цъкнеш статийка...

327

Zеленски V

преди 1 година

Хахаха..копирано- Путин забрани гей-манифестациите. На третополовите западняци никак не им хареса това. Било недемократично..

326

Анонимен

преди 1 година

Тия тотално изтрещяха вече с измислиците.....зъл и страшен, с нокти и зъби.....и ям малки деца и пия менструалната кръв на девственици......

325

Анонимен

преди 1 година

До 345 .Сигурен ли си,че е трябвало да бъде в Кремъл,а не в Киев.Само пълно куку може да си помисли,че ще воюва срещу Русия и запада ще го издържа.Той Зеленски още 2019 година заяви на Путин и Меркел, че няма да спазва Минските споразумения.Може би пандемията отложи събитията.

324

До 47

преди 1 година

А Путин, защо?

323

Анонимен

преди 1 година

Да. Ако имаше лекар психиатър на щат в Кремъл , нямаше да има война.

322

до 187

преди 1 година

Така ще е,докато зеленски изпраща украински деца на фронта.

321

До 16

преди 1 година

Не си прав!