62

Анонимен

преди 1 година

аз успях да си иакарам НГВС преди години, така че при евентуална 3СВ палим джапанките

61

ГАДОРЯН

преди 1 година

Бе европейски ценности как ще се защитят като европейците стават от ден на денпо малко хаха.

60

Анонимен

преди 1 година

Споделям мнението на президента Зеленски и загубили Укрйна, Европа става придатък на Русия и на всичкото нечовешко сделано ТАМ!

59

Калеко,

преди 1 година

ти на грантове ли си, че по цял ден сееш врели некипели тука? Да не си 4000-ик?

58

Анонимен

преди 1 година

Абе германците реагираха ли по някакъв начин на поредните разкрития, че кравааарите са взривили газопроводите или продължават да се правят на слепи?

57

русия помагаше

преди 1 година

На сев виетнам и със хора и техника и със всичко ! Във корея също и навсякъде където имаше конфликт имаше не само калашници а и руснаци ! Така че е съвсем нормално натовското оръжие да си дойде със натовците -- пък като решат да ползват атома техните роднини са първи във ада !

56

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има евреинът със свастиките и викингските символи на блузата с европейските ценности? Той даже не е със сини очи като предишния фюрер Адолф Хитлер. Няма нищо общо с европейците. На еврейски викинги ли ще се правите всички?

55

Анонимен

преди 1 година

Зеленски много бърсо може да сложи край на тази война. Само с един свой подпис върху безусловната капиулация на Украйна. Но неиска. За него животите на съгражданите му са без значение.

54

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нека Европейския Съюз да посмее да нападне Русия. Това ще е последната му грешка.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Анонимен "До 52, свобода на мисълта и изразяването! В твоята любима Расиа, за опозиционна дейност отиваш в затвора!"" ------------- за малко да забравя - в канада освен, че те вкарват в затвора, конфискуват имуществото, блокират сметките, там ти и взимат децата и убиват домашните любимци! Enjoy новите ценности!

52

мак

преди 1 година

До Калеко Алеко. Проукраинска кохорта не е ли в амок? Одобрява скъпоструваща помощ за зеления, макар че България е най-бедна в ес. Живее заради украйна и индивиди, които въвличат ни в ненаша война. И като вдигнат данъци или спрат тока, само проруски настроените ли ще страдат?

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС и Парламент,страда от Мазохизъм вече,да се занимава с това Украинско еврейче и наркоманче! Украйна отдавна загуби войната! Не ми дреме тоя какво мислел и казвал!?!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До 52, свобода на мисълта и изразяването! В твоята любима Расиа, за опозиционна дейност отиваш в затвора!" -------- а в англия директно те следи армията. В канада ти блокират всичките сметки, вкарват те в затвора и ти конфискуват имуществото. В австралия и нова заландия те затварят домашен арест и ти пращат ууушеви да те профилактират ако имаш "наглостта" да туитваш нещо по въпроса. Абе свобода ли беше да го опишеш...

49

Анонимен

преди 1 година

Абе, еленски, завря ли казана в бахмут? Ще има ли варени хохали за вечеря?

48

Пян_Гъ

преди 1 година

Изказвания на Зеленски без допирни точки с реалността. А тя е, че САЩ губят войната в Украйна. Я по-талантливите "писатели" измежду со-рос-ня-та по-отрано да започват да съчиняват меганаратива за поражението на САЩ. Примерно нещо в стил: "А, те можеха, ама не щяха", "Е, че Путин е платил огромна сума за симулираното поражение на НАТО", "Те нарочно падат (както от Виетнам до Афганистан), та следващия път на Китай да им дойде като гръм от ясно небе" :) :) :)

47

българина

преди 1 година

потърсих в речника, какво значи ЦЕННОСТИ! ала бала, очаквам списък с тях някой да ги изброи най накрая! малко ли да много ли са ....

46

Анонимен

преди 1 година

И ние предо 20г говорихме за ценности, сега само слушаме и гледаме в земята. Дано след още 20 започнем да чупим!

45

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко то Сибир не е пожелание ще го закарат до там,ако трябва.

44

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Фашизма се завърна в Европа!!

43

Анонимен

преди 1 година

Въобще в тълковния речник трябва да бъдат пренаписани наново определенията за "европейски" и "ценности", щото не се издържа вече на смисъла по който се употребяват.