214

Анонимен

преди 1 година

Украински политически Telegram канали коментират това така: "По дяволите, Вова, трябваше да ни кажеш това преди изборите! Минск бяха лоши, според вас. И сега животът е просто прекрасен! Просто някаква фантастика" Зеленски за новия отбранителен пакет от Великобритания:"Обединеното кралство ще даде на Украйна оръжия с голям обсег."

213

Анонимен

преди 1 година

Признанията на главатаря на неонацистите. Зеленски:"Не искам да обидя никого, но Минските споразумения, разглеждани като начин за успокояване на ситуацията, всъщност бяха отстъпка на Русия. Казах на Макрон и Меркел, както и на Путин, когато бяхме в Нормандия, че Минските споразумения не могат да бъдат изпълнени в този вид. Те бяха изненадани и малко ядосани, че аз поставих под въпрос този процес веднага след като бях избран за държавен глава."

212

Анонимен

преди 1 година

На север от Соледар оркестрантите се придвижват към Федоровка. В този район фашистката *** оказва ожесточена съпротива.Руските войски атакуват в района на Спорни и Верхнекаменски.В луганското направление ВС на РФ проведоха настъпателни действия северно от Белогоровка. Те също атакуваха от Шипиловка и Дибров в Серебрянския горски район. Настъпват и в района на Краснопоповка.

211

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:На югозапад от Бахмут ЧВК Вагнер пробива отбраната близо до Ивановски. Изходът към града от запад все повече се очертава.Оркестъра също настъпва в източните покрайнини на Бахмут.Музикантите атакуваха в посока Дубово-Василевка и Орехово-Василевка. Успехът на тази операция е фактическото обкръжаване на укрепения район на фашистката *** в Красная гора.Това селище ЧВК Вагнер щурмува от юг и изток.

210

Анонимен

преди 1 година

Руснаците подновиха сухопътните настъпателни действия срещу укрепения район на фашистите в Красногоровка. Друг опит за пробив в района на Первомайски не донесе особен успех. И близо до Водняне и Опитное, руските войски успяха да напреднат. Също така с подкрепата на артилерия те атакуваха укрепения район на и3MeTTa в Авдиевка откъм Ясиноватая. Обстреляни са и позициите на фашистите в Новомихайловка, Победа,Ню Йорк.Фашистката *** нанесе ракетни удари по Донецк и Горловка.

209

Анонимен

преди 1 година

Марьинка, ДНР:Пехотните и танковите части на ВС на РФ продължават щурма на Мариинския укрепен район на фашистката ***. Частите, настъпващи в централната част на селото, успяха да напреднат по ул.Октябрьская. Рускнаците успяха да се доближат до северната част на проспект Дружби в центъра на града. В условия на ограничена видимост за руските части е изключително трудно да идентифицират и да поразят криещите се в руините фашисти.Въпреки това ВС на РФ все още постигат локални успехи-успяха да се закрепят на позиции близо до завода за ремонт на гуми.

208

Анонимен

преди 1 година

Главатарят на фашистката *** Володимир Зеленски:"ВСУ не напускат Бахмут, те трябва да издържат, докато Украйна получи необходимите оръжия. От стратегическа гледна точка Бахмут не е много важен, тъй като руските сили напълно унищожиха града с артилерията си." Като цяло Зеленски не се интересува от смъртта от всички страни, включително и от собствената си. Да подбира всички и да хвърлят месо е кредото на съвременния режим в Киев.

207

Анонимен

преди 1 година

Първите трябва да одобрят "освобождаването" на територии от нацистите, а вторите трябва да повярват в евентуална победа и да отидат на фронта като месо. Това няма да промени изхода от войната, просто ще загинат много повече хора.

206

Анонимен

преди 1 година

Главатарят на терористичната организация НАТО Йенс Столтенберг:"Страните от НАТО вече са прехвърлили всички видове помощ на Украйна за 120 милиарда долара." Спонсорите на неонацизма:Държавният секретар Блинкен за възможното прехвърляне на бойни самолети:"Обхватът на военните доставки за Украйна се променя, САЩ искат Киев да върне загубените територии." Световните терористи няма да спрат, докато не изгубят ползата от конфликта или докато заплахата не почука на вратата им.Всъщност това послание е за американците и украинците.

205

Анонимен

преди 1 година

Да, и не Калибърът трябва да бъде изпратен, а Камата. И то не обикновенна, а с подходящ пълнеж. Струва си да се отбележи, че такива видеоклипове се публикуват със знанието на режима в Киев и имат за цел да изместят фокуса от огромните загуби на въоръжените сили на Украйна и трудната ситуация на фронта.

204

Анонимен

преди 1 година

Фашистката *** публикува в интернет поредното видео от екзекуцията на руски военнопленници. Само пълна денацификация на Украйна със заслужено наказание за всеки фашист и техните поддръжници. Депутатът от Държавната дума и член на комисията по отбрана Дмитрий Кузнецов написа следното в канала си в Telegram: Въпрос на време е да изискаме Зеленски да екстрадира тези военнопрестъпници в рамките на 24 часа и в случай на отказ да изпрати калибъра в кабинета му? Така че цял Киев да разбере не с цел отмъщение, а за спиране на военните престъпления.Така е, но не е нужно да задавате такива въпроси в

203

до 233 от славянин

преди 1 година

Абе май и най-хипертехнологичната и ''непобедима'' армия на планетата се би 20 години с талибаните в Афганистан и накрая се изнесе ''победоносно'' оттам като бито псе!? Че и остави на ''победените'' талибани оръжие за 85 милиарда $ като бонус!

202

Анонимен

преди 1 година

До 233.И за какво да я превзема за три дни,да се предадат ли.Ми той и Зеленски можеше да бъде убит,ама друга марионетка ще се сложи и нищо няма да се промени.За това и никой не иска Украйна да бъде превзета за 3 дни.

201

Анонимен

преди 1 година

До 239.Само,че тия украинци са били от Донбас,а тия дето сега воюват срещу Русия са били по това време в Жечпосполита.

200

Анонимен

преди 1 година

Междипланетния разрушител на Хан Соло го имам на тениска подарявам го на Зеленски,защо не го иска?Без него няма никакъв шанс.

199

Анонимен

преди 1 година

Мир ще има след къде 25г. Българи също ще я има. ЕС не знам - всеки ще упреква другия за нещо. Украйна не знам, но няма да е член на ЕС и НАТО, нали трябва мир? Руснаците ще са плъзнали навсякъде и отново наивно ще ги ухажваме. Като си помисля, след Инвазията в Ирак, не трябваше да има НАТО, ЕС трябваше да остане предимно икономически съюз чак до Владивосток. За САЩ и Китай нищо не казах.

198

Банкеръ

преди 1 година

Имам междупланетен разрушител щампован на тениска,Давам го на Зеленски

197

Банкеръ

преди 1 година

Давам хилядолетния сокол на Зеленски щампован на тениска размер М.Нека силата бъде с него,когато Империята отвръща на удара.Затворниците от Вагнер ще му запалят ***.

196

Анонимен

преди 1 година

А в самата Украйна какво става, някой знае ли? Понеже напоследък новините от там рязко намаляха. Да не излезе, че скоро няма да трябва вече подкрепа. Нито военна, нито никаква.

195

Антипутиноид

преди 1 година

До военните "експерти" - хартиенената мечка се оказа, че е Русия. Стахотен ресурс имат, и икономически и военен. А какво стана - уж 3 дни "специална операция", а на 12тия месец Путин си сложи Пансер на покрива да се покаже, че е жертва. Борят се срещу тренирани фермери. Руската армия не остави здрав покрив в "освободените" селца и градчета, ама това били "фейкове", разбирай - лъжи на Български. Много реват, че Запада е корумпиран, а в Русия какво е - корупция или некадърност?