154

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, но смисълът на живота е да се размножава и помъдрява. Според живота, ЛГБТ е грешка, защото не може да се размножава, следователно е и ненужно за живота. Това, че е ненужно не означава, че трябва да се отхвърля, но означава, че не трябва да се подстрекават нормални живи същества, да стават ненужни за живота! Кой как иска да се мипка, но не отнемайте нормалното от децата! Това е цялата работа.

153

Зелен Демократ

преди 1 година

Респект и Поклон Папа! Разбира се, че сме божий чада с теб Святи ми Приятелю. Ако Бог не ни обичаше щяхме ли да сме на върха с теб? Не! Любовта между Велики Мъже е Свята!

152

Християнин

преди 1 година

Всички хора са божии чеда, но чедата със "собствено мнение" отиват в ада, просто е. Ако не вярвате в душата и ада няма проблем, праскайте се на воля

151

123

преди 1 година

Дъртия Сатанист започва да се разкрива.

150

Анонимен

преди 1 година

Църквата, не може да бъде посредник на Бог, това е манипулация на масите, измама, особенно Ватиканци, открай време! Това са най- големите хрантутници на обществото и развратници! Да "поповете", точно те... Ето и сега отново се издават сами! Долни, дърти П Е Д Е Р ****. Вярвайте в Бог, но не и на църквата! Пази ни Господи от такива изчад дия! Амин!

149

А дали пипат

преди 1 година

Деца като някои подопечни на папата, казал ши е нещо

148

Анонимен

преди 1 година

Питам аз св отче,ако родителите на розовите,бяха на другият бряг,как щяха да се пръкнат на тази планета?Силно лоби имате трето половите,особено в църквата и политиката.

147

NoirFire

преди 1 година

Папата чукал ли е , чукан ли е някой има ли информация по въпроса?

146

Анонимен

преди 1 година

За колко ли се е продал папата да ги говори тези неща...

145

Анонимен

преди 1 година

Хетеро престъпленията са много повече изнасилвания, побоища, секс тормоз. Хомо е по-скоро психично отклонение но може и да се получи в затворите където хетеро мъже изнасилват други хетеро мъже.

144

Анонимен

преди 1 година

Не е криминално но ако се регистрира и другите може да проверят че е хомо, защото има би, транс, с 2 пола.За лечение може в психоболниците, а за брак само хетеро но не и би или транс..

143

До 209

преди 1 година

И в САЩ е тъй, и в Канада, и във Франция, и къде ли не. Мъжката част е винаги в кереча, но въпросът иде до "Божията църква", която е притон за разврата. Папата се издаде - поддръжник на педерасссттията и лесбианството. Забравете за църквата и стойте далеч от нея.

142

Money

преди 1 година

Да, всичко опира до парите. Имаш пари - имаш всичко. Нямаш денги, Господ да ти е на помощ.

141

Анонимен

преди 1 година

До Do 204 В Холандия излиза много скъпо да се разведе. Виновният губи всички имоти и пари.

140

Анонимен

преди 1 година

До Do 204 Проблем е на църквата а и на законите за разврата. Проститките най-малко пренасят болести и струват скъпо лечение на държавите после. Развпдите са по икономически причини главно заради безработицата не вземат помощи и ако са от различни класи ще се карат за пари

139

Анонимен

преди 1 година

Ако почнат и с хетеро със хареми или разврат също трябва затвор. Половината в бг живеят без брак или извънбрачно с повече мъже или жени.

138

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо трябва да се ограничавам само с жени ? Всичко наред що има дупка !

137

God speeking

преди 1 година

4 И ако по какъв да е начин людете на земята затворят очите си, за да не видят тоя човек, когато дава от семето си на Молоха, и не го убият, 5 тогава Аз ще насоча лицето Си против тоя човек и против семейството му, и ще изтребя изсред людете им него и всички, които го последват в блудството, за да блудствуват след Молоха.

136

God speeking

преди 1 година

7 И тъй, осветете се и бъдете свети, защото Аз съм Господ вашият Бог; и да пазите повеленията Ми и да ги вършите. Аз съм Господ, Който ви освещавам.

135

Ястреб Ходжа

преди 1 година

Братя българи, вие все пак се вслушайте в ходжа и опитайте секс и с жени. Пък може и да ви хареса, кой знае.