19

Анонимен

преди 1 година

Причината за поскъпване е алчност!Тока държавата им го плаща,така както преди войната не са си и мечтали алчните капиталисти някой балама да им го плаща!Над 200 лв. за мегават час се плаща от държавата,че то на гражданите тока е приблизително толкова!Горивата в сравнение с тези в ЕС не са с по-висака цена!Газа се изравни с цените преди войната и се търгува по 80 евро за мгвт/час.За храните няма никакво основание да се вдигат повече от 20%,а те са по 80% и повече отпреди войната!Алчност,това е!!!

18

Abe Laino,

преди 1 година

разбери че този временен аспарухов коптор на Дунава не е България!България се намира на ВОЛГА, там е Велика България и от там произлиза рода Дуло!Четете !!

17

Анонимен

преди 1 година

Сложете им европейски данък печалба от 50-60 процента. Парите трябва да се връщат обратно за полезни дела, те си купуват вносни луксозни стоки, трупат милиони, купуват си последен модел нова суперкола на цялото семейство. Келешшите им деца трепят хора по улиците и взимат по 5 дроги.

16

до 13

преди 1 година

Другарю, спомняме се преди 17 г. какво беше с вашата коалиция, а и при Станишев, при Виденов, Луканов.... мисля, че сега в ЕС сме по- добре финансово от изброените, а? Е, сега откакто съветския фтмак пое управлението, пак почна хиперинфлация, но скоро ще го изгоним с камъни и ще се оправят нещата.

15

Селянин

преди 1 година

Реалността е , че кренвиршите стигнаха и 13 лв, къде агнешкото беше толко. Сиренето е над 16, кашкавала ако го има на 20, пак добре. Маслото нема да говорим, яйцата също.Субпрокудтите, къде никои ги нещеше преди, що били отпадъчен продукт гонат 7-8лв. Преди ако 10-20 лева не беха пари, сега 100 лева не са пари. Храни къде беха селски, сега станаха гурме и те така.

14

Анонимен

преди 1 година

Стоките даже са прекалено евтини, на производителите на суровини разходите са се увеличили с около 200% за торове и енергия и в производството с около 200% за енергия, химикали и логистика. Скоро това ще се прехвърли върху потребителите.

13

Анонимен

преди 1 година

Нова народопсихология. Напразно казваха на Костов, че не може да подмени народа.

12

Видими резултати

преди 1 година

Викаш да ви оставим дииваците да си разигравате коня както искате, а? Да не ви скгаме ембарго! Да си отворим границите и ви застелим килима на Червената армия, а?

11

Анонимен

преди 1 година

Реалността е това, което ви казват мисирите и точка! Толкова ли не го разбрахте през последните 16 европейски години? А конкретно българският бизнес какво наваксва, не можах да разбера. Предполагам нормите на печалба, защото заплатите не се увеличават.

10

Видими резултати

преди 1 година

на мене видимо джуджето ми спря газа и направи бензина 3.50! урсула не ми е направила нищо. а ти бегай връщай копейките,ч е никого не можешд а излъжеш с тая тъъпа пропаганда!

9

Ей така става...

преди 1 година

Разберете че най-бързо се забогатява в условия на криза - война, пандемия, природни бедствия и т.н.т. Дори и най-богатите хора на планетата са натрупали богатствата си именно в такива периоди от историята...

8

РЕАЛНОСТТА

преди 1 година

Е ЧЕ ЩЕ ВИ СЪДИРАТ КОЖИЧКИТЕ КАКТО Е ЗАПИСАНО В ПЛАНА НА КЛАУС ШВАБ БИЛ ГЕЙТС И ОСТАНАЛИТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!НЯМА ДА ИМАТЕ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПОД НАЕМ И ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ВСИЧКО МЕСЕЧНА ТАКСА.

7

До 3

преди 1 година

Това звездите ли ти го говорят?

6

Анонимен

преди 1 година

И с тая инфалция ни баламосват за еврозоната... Чакай стринои, предизбрни чалъми...

5

Анонимен

преди 1 година

Въпреки че сме с много сериозни доходи за нашите ширини (в пъти над максималния осигурителен праг), усещаме поскъпването. Въпреки че хапваме само домашни неща най-високо качество (а някои и сами произвеждаме като страничен бизнес), усеща се. Наблягаме на био храни, които купуваме от отбрани места- месо от ферми, сами си правим месни деликатеси, кисело мляко и т.н.. Едно домашно яйце (ама домашно домашно) беше 20ст.. Сега е 50. 1л истинско мляко 1.50, а сега- 2лв.. Фуражи се вдигат, всичко скача

4

Анонимен

преди 1 година

кОЯ ХРАНА НАПРИМЕР Е ПОСКЪПНАЛА С 26% ИЛИ ДАЖЕ ПО - МАЛКО, АКО МОЖЕ ДА ЦИТИРА ТОЯ ДРУГАР?

3

Финансист

преди 1 година

Реалността е, че стоките са поскъпнали. С колко точно, да го определят тези от НСИ. Може и депутатите да се опитат да го пресметнат. Аха, забравих, че България вече си няма народни представители.

2

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме все пак, че 90% от борсите на едро се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те спекулативно надуха цените, като паднаха от власт за да саботират Промяната.

1

не знам

преди 1 година

наваксване в секторите да се чете собствениците да изплатят колите и имотите по-бързо, а работниците да поемат разхода. повишаването на заплатите е смешно, в сравнение с инфлацията.