158

А сега де!!

преди 1 година

САЩ обявиха, че Киев е в критична ситуация. На фона на най-мощното настъпление на руската армия, украинските войски загубиха предимството си в определени сектори на фронта, но до средата на пролетта украинската армия може да се окаже в много по-трудна ситуация, тъй като ситуацията на фронта в момента изобщо не е в полза на Киев, анализират чуждестранните агенции.Не трийте, защото това казват кураторите ви!!!

157

Анонимен

преди 1 година

ПРИГОЖИН Е ПОМОЛИЛ ЗЕЛЮ НАЦИТАТА ДА НЕ БЯГАТ ОТ БАХМУТ А ДА СЕ БИЯТ, ТА ДА ВИДЯТ КАК ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА ЧЕ ЕДНА ЧАСТНА ГРУПИРОВКА Е СМАЗАЛА "ГЕРОИТЕ" И Е ВЗЕЛА БАХМУТ.

156

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах! Нали славните украински войски освободители са вече малко преди центъра на Москва, как така източна Украйна? От гледна точка на малко преди Москва източна Украйна би трябвало да е вече западна Украйна! Уточнете си понятията и коригирайте!

155

мдаа

преди 1 година

Има го на клип, как украинска журналистка пита някакъв командир, дали войниците в Бахмут живеят средно по 4 часа, а оня се чуди какво да отговори. Накрая каза, че му се струва повече. - - ВСУшник живт в Бахмуте в среднем 4 часа: украинская журналистка сеет "зраду""Мне кажется, дольше", - затравленно протестует ВСУшник под взглядом камеры.

154

Анонимен

преди 1 година

чао чао наркос

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен=== Дай Боже! Дано Путин унищожи не само укрофашистката шайка,а неофашистката хунта в цяла Европа и света, за да настъпи най-после мир на ЗЕМЯТА!!!

152

Дежурен Санитар

преди 1 година

До Анонимен 201 нещо си объркал, русофобчето на което отговарям, го нарече руски. По скоро, става дума руският петрол ...още обяснения ?

151

Анонимен

преди 1 година

Хайде още един "дежурен санитар"! Лукойл не е руски. Едноличният му собственик е фирмата "Родшилд- Холандия", и няма нищо, ама нищо общо с Русия, освен, че работи И на територията на Русия, както и на доста още държави.

150

Анонимен

преди 1 година

Да но трябва него да унищожи. Защото той стана арогантен и зъл . Например мнението му за спортистите на Русия и Беларус беше ужасно. Голяма злоба и издънка.

149

Чук и Гек

преди 1 година

Ами, кой тайба в главата, да нападаш Русия!? Русия никога няма да ви унищожи! Никога! Все едно да унищожи себе си! Унищожават ви евроатлантическите господа и дами с неясна полова идентификация! Те са лъскави и безчувствени! Светът на Украйна не е техният свят! Исторически и духовно!

148

Сина

преди 1 година

Пълна денацификация на украйнините и пълна депедерастизация на Европа!

147

Дежурен Санитар

преди 1 година

До А руския Лукойл, защо пак ни вдига горивата? Данъци щял да плаща? Данъците си ги платиха, взеха им данък свръхпечалба. Изфукаха се и ***--аците, че пращат и нафта за Украйна, ти какво очакваш.Като искаш по ефтино отивай и зареждай в Гърция по 2.50 евро. Това фобаците сте егати..../цензура/

146

Анонимен

преди 1 година

Бягайте украинци

145

Ехааа

преди 1 година

Руснаците показаха пленени Украински войници обучавани в Англия, те се предали в плен 20мин.след началото на битката.

144

Да

преди 1 година

За укровермахта е тежко мрът като кучета.

143

Анонимен

преди 1 година

На тоя като му казаха след "великата обеда" при Херсон,че е време за преговори той подскочи че побеждаваш.Е колко да побеждава руснаците те вкараха тяхната игра,а той се върза.Нека му става още по-тежко.В Донбас му отиде 50% от армията,сега се опитва да вкара НАТО директно,ама в северната част мобилизация не е правил.

142

Анонимен

преди 1 година

Хората на нациста зелен бягат масово при русите. НАРКОМАНА да дири синджири да ги връзва пак за стълбовете че ша остане самичък.

141

Последния украйнец

преди 1 година

Сега ли се сетих те за. ИСТОЧНА ТЕЗИ ХОРА НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ГИ СРРИНИТЕ ЧИЙ ГО ТЪРСИТЕ СЕГА ТАМ??? БЯГАЙ ПАЗИ ЗАПАДА ЧЕНЕГО ДА НЕ ТИ ВЗЕМАТ

140

Анонимен

преди 1 година

БАХМУТ ША си го вземат русите ама требе да натръшкат 25-30 000 нациста колкото във СОЛЕДАР. ВЪВ всеки по голям град по толкова бройки отиват при БАНДЕРА.

139

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са влезли в артьомовск от три страни Пригожин най офицялно помоли зеленски да не изтегля войската от района