63

Анонимен

преди 1 година

До 80 така е,ама не съвсем.Ако разчиташ да нападаш с тия танкове,както твърдят украинците вършат работа.Руснаците си имат редовна задължителна военна служба и мобилизираните имат някакъв военен опит за разлика от украинските мобилизирани.Освен това има и артилерия тежка.Първо тя ще посрещне танковете.Има много неща,които да се противопоставят,а и руснаците си имат танкове.

62

Бойко

преди 1 година

Това ми напомня на онова интервю с Караянчева за календарите за пенсионери ;-) ЕС и САЩ няма какво да правят старата железария.

61

Анонимен

преди 1 година

До 74 и какво,ще ти помогне това,че някой е дал два танка щото са го натиснали от ЕС.Ако не помниш след Соледар поляците се разпищяха и почнаха да натискат германците.Е що тъй бе,к'во точно се случи в тоя Соледар?

60

Анонимен

преди 1 година

До SS, aз пък ти се чудя, пишеш се SS, най-вероятно си фен на Хитлер, как така обичаш Расиа, като за Хитлер тя е била най-големия враг, и се е опитвал да я унищожи??? Днес пък дърт Пyтя провежда "денацификация", демек иска да избива такива фенове на нацистите като теб! И въпреки това ти му се радваш?! Никъде не схващам логиката

59

SS

преди 1 година

Ето с какво противотанкови ракетни комплекси разполага Русия (или тия за които знам) 9К 111 Фагот (произвежда се и в Бг под името Фанагория ) кал 120мм.бронепробиваемост 460мм ! Конкурс кал 135мм бронепробиваемост 670мм с тандемно кумулативен заряд ! 9К115 Метис !кал 127 мм,бронепроб.800мм !Корнет кал.152 мм бронепроб.1000мм ! Бойна глава тандемно кумулативно или фугасна ! Хризантема ! Такъв ПТРК не съм виждал но съществува Създаден е за борба с всички Западни танкове или бойни машини за пехота

58

Анонимен

преди 1 година

До 72, а като се събуди на гaщите петно, а пръстите в контакта! А между другото, айде срещу НАТО как да е, ама защо немците "протестират" срещу Рамщайн? Не харесват музиката им ли??? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

57

Анонимен

преди 1 година

Хахах, копейковци, днес чета в други сайтове, че дори и далечна Португалия е решула да даде танкове Леопард - 2 на Украйна! Представяте ли си - държава на другия край на Европа, също съчувства на нападнатите украинци, и им помага като лоялен партньор и съюзник! Защо така всички съчувстват на украинците, и мразят руснаците, имате ли обяснение?

56

Анонимен

преди 1 година

Руснаците какво чакат да ги ударят след като минат полската граница.. Много добре знаят от къде минат железопътната линия.. защо не го направят не знам..

55

Анонимен

преди 1 година

До До 58 "И навремето СеСеСеРетата изпреварваха капитализЪма, докато целия свят видя голите им жопове. И сега така. Традицията трябва да се спазва." ------- хахаха, сладур... чети.. ако можеш - IMF:Russias economy is now forecast to grow faster than Germanys and Britains in 2023. И неЧ Това не го казват "сесесеретата", а западната пропагандна машина!

54

до до 63

преди 1 година

"""Това е така, защото повърхността на Матушката е като лунно-марсиански пейзаж"""" ----- Имбицил, ти знаеш ли какво е Тайга??? ОчевАдно, амеба като теб, едва ли го осъзнава! Русия е най-голямато по територия държава в света с около 150 милионно население, 75%, от което живве в европейската част на страната . Хайде, сега бе д.б.л, обясни защо Русия да строи шосейни пътища, което дори САЩ не биха сторили, поради Нерентебилноста си, след като е по-рентабилно в случая да построи ЖП?????

53

Анонимен

преди 1 година

До 65 Факт,но се замисли,ако Брежнев не беше украинец, Украйна щеше ли да бъде същата.И факт след разпада на СССР Украйна сама си тръгна надолу и сега е по-зле от Русия.

52

Да очакват

преди 1 година

И стея танкове все тая,няма да спрът войната.Сега санкции и за есес и фащ,които засилват войната! А забравих санкции на света могат да налагат само ФАЩ И ЕСЕС!!! Б.КЛУЦИ СМЕШНИ!

51

До 63

преди 1 година

И Господ не може да оспори този факт! Това е така, защото повърхността на Матушката е като лунно-марсиански пейзаж и Камаз трябва да могат да преминават скали, калории, блата и прочее.

50

ОФчо

преди 1 година

Хайде, да видим какво ще е реалното количество танкове, коет може да получи Ук - Словакия изпраща "модернизирани" Т-55, това не е шега, Т-55! Полша - 60 танка Т-72 плюс 30 Леопарда стара модификация. Говори се че Белгия смята да изпрати.. Леопард 1, и това не е шега, има дори снимки. Максимума който ще изпрати Европа - 300 танка - Т-55, Т-72 и най-старите модификации на Леопард 1, и 2. Един вид Утилизация на стара бойна техниа. Щатите обещаха Абраси към пролета на 2024 г., тоест, след изборите!

49

Анонимен

преди 1 година

До 61.Само,че танковете не са леки коли.Що не се замислиш,че на рали Дакар само руския Камаз печели.

48

До 58

преди 1 година

И навремето СеСеСеРетата изпреварваха капитализЪма, докато целия свят видя голите им жопове. И сега така. Традицията трябва да се спазва.

47

Мерседес

преди 1 година

По-добре един стар Мерседес, отколкото 10 нови Москвича. Логика!

46

Поне хилядо модерни

преди 1 година

Танка ще има от запад придружени с хилядо модерни самолета и мнооого ракети с далечен обхват . Нужно е за да се премести войната на руска територия

45

kolio

преди 1 година

До А през това време...забрави танковете вече колко от тях са унищожени

44

Анонимен

преди 1 година

Абе що така за Русия дават по-висок очакван икономически растеж от Германия за 2023??? Нали санкциите работят???