197

Анонимен

преди 1 година

АКО ЗИКО е истински кмет на Пловдивчани няма да си подаде оставката,заради шепа платени фенове на ТИ К В А Т А.

196

Дайте да си го кажем

преди 1 година

ГЕРБ разцепи България на Княжество България и Източна Румелия. 12 години тенденциозно е развивала само Източна Румелия.

195

Анонимен

преди 1 година

Този път номера с ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ нямада мине,защото Вие си го избрахте господа отГЕРБ.Такива са Ви всичките кметове корумпирани и некомпетентни.Свършиха се баламите,които Ви вярваха време е за нови и можещи личностиСБОГОМ АМОТЬОРИ.

194

Султан Ердоган

преди 1 година

До къде стигнахме с подготовката на Източна Румелия за доброволното и предаване на Османската Империя от генерал Бойко Борисов и ГЕРБ?????

193

Анонимен

преди 1 година

пловдивския кмет физкултурник - какво очаквате от него- и той като началника си от банкя - *** - какво сте очаквали - да му мислят пловдивчаните дето на времето не са мислили

192

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОЙКА КАДЪНА ЛАТО СИ ОТВОРИ УСТАТА ЧУВАТЕ ТОВА КОЕТО ЕРДОГАН И Е НАБИЛ ПРЕЗ НОЩТА ПОД ЗАВИВКИТЕ. СУЛТАН ЕРДОГАН Е ОБЕЩАЛ НА БОЙКА КАДЪНА КОГАТО ЮЖНА БЪЛГАРИЯ БЪДЕ АНЕКСИРАНА КЪМ ТУРЦИЯ КАКТО КРИМ БЕШЕ АНЕКСИРАН ОТ РУСИЯ ДА Я НАПРАВИ БАШ БАШ БЕЙЦА, С 100 АВГАНА КОИТО ДА Я ПАЗЯТ И ДА И ЧЕШАТ НАГОНА ВСЯКА ВЕЧЕР. ЗАТОВА БОЙКА КАДЪНА ТЪРЧИ КАТО БЯСНА И СЕ МЪЧИ ДА ПРОГОНИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ПОЛУЧИ 100 АВГАНА.

191

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОЙКО КАДЪНА, ЕВТИНА УПОТРЕБЕНА ЛЕКА ЛЕЛКА ОТ ПОЛИТИЦИ СЕ ВРЕ КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТА, БОЙКА КАДЪНА ЦЯЛА АНАДОЛА СЕ ИЗРЕДИ НА НЕЯ, НАЙ ЖАЛКАТА КАДЪНА ИЗПЪЛЗЯЛА ОТ ХАРЕМА НА ЕРДОГАН. ЦЯЛ ЖИВОТ БИЕ ТИКВА В КРАКАТА НА ГОЛЕМЦИТЕ, А НЕ СЕ НАУЧИ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА КАДЪНИ, ДА ХОДИ ДА МИЕ КРАКАТА НА СУЛТАН ЕРДОГАН.

190

Анонимем

преди 1 година

България се обедини срещу случайниците шарлатани и ще ги смаже на избориге.

189

Хахахах

преди 1 година

Хахахха много кyx тоя бахахахаха

188

Съединение = Сила

преди 1 година

България се обедини в омразата си срещу Бойко Борисов и ГЕРБ. БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕРБ.

187

Pi ar Sevi Boiko

преди 1 година

А на София кога бе Тикво?

186

Анонимен

преди 1 година

ТИ К В О когато народа ти поиска оставката изпрати полицаите де ги бият,сега бой по-твоята ***.

185

Анонимен

преди 1 година

Всички герберски кметове са за уволнение, няма един кадърен. Във всички държавни фирми ръководители, директори все са на герб и дпс, как така се случва. Държавата се движи стремглаво надолу. Енергетиката е завладяна от тях и некадърността им ще съсипе всичко. Всички тези ръководители се вживяват като някакви чорбаджии и се измислят какви ли не смехотворни новости. Явно някой иска да си напазарува и това по познатата схема.

184

Тулупа в "раира

преди 1 година

Надявам се следващото редовно правителство което ще бъдена "Възраждане", най-сетне да се осмели /след 32 години беззакониеи анархия в страната/, най-сетне да потърси сметка от главнитенационални предатели и виновници за това трагично положениевъв външната ни политика.Тези които гласуваха с "две ръце" за френското предложение вНародното събрание - ГРОБ, ДъПъ, ПъПъ и ДъПъСъ !

183

Анонимем

преди 1 година

Абсолютно прав. С шарлатани да си нямаш работа.

182

Яна

преди 1 година

Само в България може да се гледа на бивш пожарникар и мутра като на сериозен политик. Периода от 1944 до 1989 е първото руско робство. А периода от 1989 до 2023 е второто руско робство в България.

181

Спасов

преди 1 година

Борисов грабеше България както Путин грабеше Русия. Те са колеги крадци. Тяхното царуване ще се изучава след години като най-лошото време за двете държави.

180

Джо

преди 1 година

Борисов трябва да си подаде оставката защото той направи България страна от третия свят! Милиарди са откраднали с Пеевски, а това са пари на българския народ!

179

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Кметът на Пловдив е избран от пловдивчани. Какъв е Борисов,че...еднолично да иска да го маха. Това да не ти е Главчев,който накара да си подаде сам...оставката,като председател на Парламента,преди време,за кефа ти. Призовавам пловдивчани да...бойкотират този самозабравил се индивид на предстоящите парламентарни избори.

178

Анонимен

преди 1 година

Смо таняка от Пловдив три години не се отделяше от вожда на фейсбук лайфове .С право Бойко го маха, но е късно .ГЕРБ е откраднат от СДС.