86

неутрален

преди 1 година

ПРАВЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕ- ВСИЧКИ УЧАСНИЦИ ПРАЙДА, ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ДА СЕ СТРАЖАВАТ В УКРАЙНА, В ЗАЩИТА НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ....!!!!

85

Анонимен

преди 1 година

По-добре СВО, отколкото Прайд.

84

Зелен Демократ

преди 1 година

Супер,призовавам всички демократи и прогресивни форумци- на 17.6 заедно, да направим най-дългото влакче с цветовете на дъгата! И за да няма нито един недоволен обещавам, че влакчето ще се трансформира в Кръгче, та последният и първият да опитат от всичко !

83

Въже, клон и лой

преди 1 година

В кокоо часа ще е НАТО Парада, че не ми стана ясно да се заредя?

82

Един

преди 1 година

Ще оцвъркат ли навсякъде Софето скафяво рядко щастие от разхлабените си ауспуси?))Представям си как вони навсякъде из градинки и храсталаци от опръсканото с рядък мармалад и софетата джвакат из него!

81

неутрален

преди 1 година

НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ.....

80

Въже, клон и лой

преди 1 година

До всички анонимни чурколапченца.. Излезте с гордо запаса чорпогащ до пъпа и с царвило джофрите си намажете. Бъдете туй що другите не смеят, кажете ох защо ли съм се крила, туй нещо чудно е дори закрила..

79

Месечков

преди 1 година

Папи Ханс миналата година пя, а тази година ще свири на прайда. На голем дудyк с една дупка ще свири.

78

анонимен

преди 1 година

На тази дата с децата принудително трябва да си стоим в къщи. Това от тяхна страна е терор. Бъдете си каквито си искате в домовете, но навънка човеци

77

До 86

преди 1 година

А как защо?Да не би някой обратен да се заблуди и да зачезне някъде.И да ни натрапват,че си имат двоен празник.

76

АМИ ТАКИВА СА

преди 1 година

Не разбирам обаче защо ги правят тези просташки грозни демонстрации. Те че са различни е ясно.От тези прайдове става ясно и че се излагат като некадърни клоуни.Ако са им нарушени правата да излезнат като хора прилично облечени, с възпитанието си и с интелекта си и т.н.

75

Някой

преди 1 година

Дайте да направим шествие на семействата с деца. Ето това е повод за гордост, а и все повече намаляват...

74

Анонимен

преди 1 година

А аз на 17 юни ще организирам контра прайд с мъжаги като мен да ги направим за резил.

73

Прайд 2023

преди 1 година

Асен Василев харесва това

72

Дим Диков-Спартакус

преди 1 година

А защо обявиха датата за прайда точно днес?

71

Въже, клон и лой

преди 1 година

Предизвикват божия грях.. И господ ще прати своя ангел за възмездие. На крилата на СУ35 и Кинжали ще се възпее славата Господня, ще заехти Калаша с меден глас и ще чуе РПГто по неточно с Иглата вазе дупарините ще ви зашият.

70

Анонимен

преди 1 година

После да не се чудите защо раждаемостта у нас е толкова ниска и защо сме най-бързо топяща та се нация в света.

69

ПроСоТо

преди 1 година

Всъщност,какво точно искат прайдаджиите,на някого ясно ли е?...Не съм чул да са отказани каквито и да са права на някойОБРАТНЯГА !!!...Никой не ги третира като "ненужни същества" !..Никой не им пречи да бъдат такива,каквито са !...Е?!..Тогава какво всъщност искат ?

68

aZ-ът

преди 1 година

Наистина е порстотия това. Цяла България знаеше сексуалната ориентация на Парцалев. И цяла България го боготвореше. И сега го боготвори. Защото Парцалев си беше мъж въпреки всичко в истинския смисъл на думата. Не занимаваше никого със своите неща, държеше се мъжки (доколкото можеше) и беше ПИЧ на място. И през ума му нямаше да мине да се разхожда по улицата с пера в з*дника. Единствено настройват хората така.

67

aZ-ът

преди 1 година

Тоя прайд единствено вреди. Настройва хората против. Не мисля, че обикновения българин, който се опитва да върже двата края, да се върне смазан от работа у дома, да си отвори бира и да почине на спокойствие се интересува от това, кой с кого спи. И това е хубаво, защото не е длъжен да се интересува. Само,че сега почва да се интересува, защото постоянно му набиват в главата, че тези хора са нещо повече от него, че имат повече права от него. И това започва да дразни хората.