34

Анонимен

преди 1 година

Тъй, тъй Хампарцумян беше и за "ваксините".

33

Анонимен

преди 1 година

Аман от тези досадници, почти никой не ви иска еврото бе.

32

До 28

преди 1 година

Вярно е! Този ц ъ р в у л... Хампарцуцу отново е заламтял.Не се накради!И еврото е добре само за богатите!!!

31

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО ЩЕ ИМА.ПОДПИСКАТА ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА.

30

До 25 КОЙТ НЕ ИСКА

преди 1 година

А на теб и еврогейчетттата прав ви път към Донбас да браните евроатлантизЪмь и да се гримирате за азовците и бандеровците, отивай на фронта подлоггго!!!! И без това мин.седмица вашия бащица нареди а Гаджев разпореди, че ще има мобилизация, така че стягайте мешките, лъскайте кубинките и марш към уккрайна да мреш за зеленския и бидоня

29

Анонимен

преди 1 година

Няма значение дали ще има референдум или няма да има референдум.Ако бъдещето е това което ни го начертават глобалистите,то и България няма да я има.Хампарцумян това им го казваше в скрит подтекст,че всеки ще бъде такъв какъвто иска да е но общото ще е глобалната Земя и човечеството,а оттам националното вече ще е частен случай!България лека полека се превръща в безлична маса от хора живеещи на територия,която ще се управлява от световният елит!Като иската да сте такива ваша воля,медузи! Биомаса!!

28

Анонимен

преди 1 година

Никакви пачки няма клетия българин а събира капачки уж за кувиожи, но отиват за Укрия.

27

Анонимен

преди 1 година

Хампарцумян стана милиардер за една нощ,след като крадецът Иван Костов му подари цяла банка и го направи шеф на агенцията по приватизация,през която тоя мазен арменец краде като за световно.Сега е хвърлил око и на 65-те милиарда,които са гарантът на валутния борд и които ще бъдат деблокирани ако влезем в еврозоната.Тоя *** каза,че българите са прости и не трябва те да решават за еврото.А той всъщност от банково дело и финанси разбира колкото и *** от кладенчова вода.

26

Анонимен

преди 1 година

Какви пачки ви гонят? Ще има дигитални валути и който не слуша няма да може да купува и продава.

25

Анонимен

преди 1 година

КОЙТО НЕ ИСКА В ЕЗ, ПРАВ МУ ПЪТ КЪМ МОСКВА! ТАМ НЯМА ЕВРО, ЕВРО ПЕЕДАЛИ, ЛИБЕРАЛИ, ПРОТЕСТАНТИ И ПР! АЙ ТИГА РЕВАХТЕ КАТ ВДОВИЦИ, Ч ЕНИ ПИСНА ОТ ВАС ДА НЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ХВАНЕТЕ ПЪТЯ! ДЕ ЕКСТРАДИЦИЯ ДЕЕЕ...

24

Анонимен

преди 1 година

Хампарцумян беше много жалък! Тоя п.e.9.a.л сложен от комунистите за банкер, с образовяние химик, пълнещ си джоба и банковите сметки с немъчени пари, пари дошли само от служебното му положение е изучил една елементарна теория на капиталистическото общество за субективният идеализъм, като част монистичната метафизична доктрина, според която само мисълта и мисловното начало съществуват. Единственото на което наблягаше този назначен от комунистите банкер е да влияе на хората чрез субективно и общо!

23

Анонимен

преди 1 година

ТУКА СИ РЕВЕТЕ КОПЕЙКИ, РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ВИДИТЕ ХАХАА! НЯМАТЕ 500 000 ПОДПИСА! И ГАЗА ДА СИ СЪДЕРЕТЕ, НЯМА ДА ГИ СЪБЕРЕТЕ! МОЖЕ И ПРИ АРМЕНСКИЯ ПО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ!

22

Анонимен

преди 1 година

другаре, аз искам да стане тук зле като в германия и франция! Нали викате много е зле? Айде дайте пример коя държава в ЕЗ не е поне с 50% по- висок стандарт с нас? Е, има проблеми, естествено! Проблеми няма само на оня свят и в Русия! Но никой не ще да ходи там!

21

Анонимен

преди 1 година

Важна е също и покупателната способност във Ваймарска Германия всички са били милиардери, ама с тия милиарди можеш да си купиш два хляба. При соцаа взимаш 100 лева заплата, ама токът ти е 2 лева водата стотинки, една киффла 3 стотинки и т.н.

20

За съжаление

преди 1 година

Явно Еврозоната е жертва на сблъсъка между Русия и САЩ или по-точно между САЩ и Китай. Тя е заложник и донор на американските интереси. Но пък дебат дали да сме в еврозоната или не няма особен смисъл, защото лева така или иначе е вързан към еврото заради валутния борд и каквото се случва с еврото се случва и с лева, но пък нямаме достъп до благините на директното ползване на еврото. А същевременно нямаме доверие на политиците да отвържем лева от борда, защото яко си изпатихме при Виденов.

19

ПроСоТо

преди 1 година

Левон-Хам-Пръц-Умян-Атон е ХИМИК ,НЕ "банкер" !!!!!!...Нарочили са го за тая игра-да са праи на "банкер",защото арменското лоби беше много силно още по времето на Живков ...Не бъркайте понятията,наричайте нещата с истинските им имена!..

18

666

преди 1 година

Сигурно е далавера, ама за кого? Не и за обикновения човек. Хампарцумян едва ли е човекът на когото може да се вярва. Банкер....лихвар, няма много голяма разлика.

17

До 13

преди 1 година

Според теб цялото население на запад е с голям умствен капацитет,щом средната им заплата е 3500 евро.Я стига!

16

Анонимен

преди 1 година

Ако цените от левове станат наполовина стойността в евро и заплатите от 1000 лева да стават 2000 евро съм за ЕЗ, ама нищо от това няма да стане, а точно обратното, цената на хляба от 3 лева ще стане 6 евро, а заплатите от 1000 лева на 500 евро.

15

Анонимен

преди 1 година

Да се изправи на дебат срещу доцент Сарисйки или Виктор Папазов. Амане смее Хампърцумян.