240

Анонимен

преди 1 година

Следват плана на Клаус Шваб и световния икономически форум. Ще направят всичко необходимо за да не може обикновения човек да притежава личен автомобил. Добре е овцете да се ограмотят докато е време.

239

Бай Дрън

преди 1 година

И 6000 да стане, пак ще караме, макар и незаконно. Не могат всички в затвора да ни тикнат, места няма. Или ще правим концлагери за неплатили ГО?

238

Анонимен

преди 1 година

Когато застраховката стане за шофьора, а не за автомобила, може да искате да въведат този бонус-малос. Докато застраховката е за автомобила този бонус-малос е безмислица. После не си мислете, че бонус-малос ще ви намали размера на застраховката. Няма да я намали, а ще я увеличи за някои. От това полза имат единствено мутрите застрахователи и никой друг.

237

Възраждане

преди 1 година

Не 600, 1600 ще стане, и още много неща ще станат, повишаването на цените е най-малкото.

236

адвокат

преди 1 година

по повод попаднали ми документи за извършвани плащания на лица се изумих на определени лица какви обезщетения и то по колко пъти ва един период от десет години са били изплащани обезщетения за причинени вреди при ПТП от застрахователи - причинени също от застраховани по "ГО" , има логика това да се им апредвид при определяне застрахователната премия на едно лице - водач

235

Да ви ..//

преди 1 година

Народа вече трябва да излезе със сопите! Забравихте се да го духат всички застрахователи

234

Вуте

преди 1 година

Де вземаат най-сетне като фактор поведението на водача. Откъде - накъде , аз - дето нямам глоби ще плащам наравно с комшията ми де всяка година прави по катастрофа , че даже и телесни повреди е причинявал при ПТП , за които са изплащани обезщетения. Всеки водач да си има досие и на базата на досието да се определя и застраховката. Тогава - с един куршум - няколко заека. Със сигурност д и в аците по пътищата ще кротнат - след като знаят че ще им бръкнат здраво в джоба

233

Анонимен

преди 1 година

Всички гербаджии, депесари и други комунисти да плащат по хиляда лева застраховка, нормалните хора да могат да си направят застраховката в западна компания! Нека да разрешат на чужди застрахователи да правят ГО в България, че да видим тогава... В повечето държави застраховката е под 200 евро за примерните шофьори!

232

Анонимен

преди 1 година

Ами то и в момента има едно 10-15% дето ни си правят гражданска, нито пък с прегледи се занимават. А при 600 лв. процента рязко ще скочи, катеричоците ще блажат, а застрахователите - супата.

231

Анонимен

преди 1 година

До 252, изобщо не завися от мрънкащите :) Моите доходи не са от нискоквалифициран труд. Оправяй се както можеш, защото сега ти духаш супата :)

230

Анонимен

преди 1 година

До Unknown, ама то не е задължително! Нали това ти казвам. Стига си мислихте, че имате право! Нямате. Имате право да си подобрите живота сами. Никой не ви дължи нищо. Колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре!

229

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 256, bonus-malus, но не я въвеждат. Щот сигурно си чат от 0.05% от населението, а другите ще трябва да плащат над 2000 лв. застраховки :)

228

Анонимен

преди 1 година

От 20 години плащам гражданска и нямам никаква катастрофа. Няма ли някакъв стимул за такива като нас които нямаме катастрофи? Хиляди пари се набутваме а не ползваме нищо. Ще спра да плащам за гражданска защо да плащам на тия дето карат пияни дрогирани и катастрофират?

227

Unknown

преди 1 година

Ще видим колко хора ще могат да си позволят вечеря за 200-300лв. и то дори да не е всяка вечер . ..а аз нека да съм *** и да пиша глупости ...

226

Анонимен

преди 1 година

Без сопа нищо няма да потръгне в територията!!!

225

Анонимен

преди 1 година

Българина е свикнал да го насилват и затова трудно се вдига на протести.

224

До 249

преди 1 година

Ако не са мрънкащите вие ще духате супата......рано или късно капитализма ще си отиде.....

223

Анонимен

преди 1 година

Какво се пенявите тука? Спирайте да плащата и толкова. Дайте да видим какво ще стане, а? Стиска ли ви?

222

Анонимен

преди 1 година

До Unknown, глупости :) Доста нескопосано оправдание. Вероятно *** се хваща.

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 245, a ти си длъжен да си поискаш достойно заплащане :) Ако не можеш, получаваш колкото ти дадат. И пак никой не ти е длъжен! Някой тук беше написал нещо много яко: бедният човек смята, че целият свят трябва да се срути до неговото ниво. Така е честно според него. Еми, лоша новина: не, няма :) И не не е честно светът да е на вашето ниво! За щастие светът се развива с най-прогресивните. Мрънкачите.... си оставате мрънкачи до поледен дъх.