31

Анонимен

преди 1 година

Полюсите са два, на единия е Русия на другия всички останали. На единия са обикновнните руснаци, на другия олигарсите и приближените на Путин които нямат реална представа за света.

30

До Анонимен 27

преди 1 година

Ако ЕС, САЩ и GB бъдат унищожени Русия ще влезе с танкове в цяла източна и централна Европа. СЕ СЕ СЕ РЕ-то ще се възроди, но този път ще сме республика без локално управление, ще ни се нарежда директно от Кремъл. Представи си Османската империя, ама ще говорят Руски. Рашките и сега събират кръвен Данък на чукчите с мобилизацията. Ако го нямаше НАТО и тук щяхме да плащаме кръвен данък на Рашистан.

29

карачанаков

преди 1 година

,,Лавров посочи, че е доволен от бързия възход на определени държави, като визира Китай, Египет, Турция и Бразилия.,, Ами що пропусна Северна Корея и Венецуела и Сърбия и Унгария и те са във възход също като Вашия.

28

Доктор ох боли в г.з

преди 1 година

КОГАТО ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ, МОСКВИЧИТЕ ЩЕ ЗАПАЛЯТ ЗА СИБИР.

27

Анонимен

преди 1 година

ЕС, САЩ и GB просто трябва да бъдат унищожени. Тогава ще има мир.

26

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;)

25

Анонимен

преди 1 година

Най-много обичам да чета как целият свят изолирал Русия и бил на страната на Украйна. Много ми е забавно, честно:))))

24

Анонимен

преди 1 година

Странно , аз мислех че се опитва да запази хода на случващото се , украинците възвърнаха голяма част от първоначално загубените територии. В тоя ред на мисли какво става с ген. Армагедон ? - сдаде Херсон и после не чухме нищо за него ,дойде някакъв друг генерал който поради някаква причина се опитва да накара руските военни да се обръснат , не да се бият - странна работа

23

Портокала

преди 1 година

Нали се сещате, че Русия е в Украйна, а не е обратното хахаха

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя за какви полюси говори? Ручката икономика вече не е в топ 100 на света. Една България има повече износ от Русия. Срам и позор за тях. Те са икономическо джудже.

21

лидер в ЕС

преди 1 година

Добре го е казал, но ние сме евроатлантици. На нас трябва да ни се обяснява повече и най-разбираме от бой. Сахибите от САЩ така правят и ги разбираме чудесно.

20

Кире

преди 1 година

Запада и ЕС не са под контрола на САЩ, а те са "Запада". А от другата страна сте вие от Изтока-на гъзаа на човешкото развитие.

19

Анонимен

преди 1 година

Къде видя тоя многополюсен свят? Питам от любопитство. От началото на войната в Украйна, Русия обедня, целия свят я постави в изолация, Китай загуби американските чипови производители и сега не смеят да шукнат, криптовалутите се сринаха и долара се стабилизира и бетонира като резервна валута на планетата. САЩ вдигнаха страшно лихвите си за да се подсигурят за стабилен долар и продават газ на Европа с 400% надценка. САЩ в момента са 50 пъти по-силни от началото на войната, Русия 10 пъти по-слаба!

18

Анонимен

преди 1 година

Светът си е съвсем наред и си многополюсен колкото си иска. Проблемът на руснаците е съвсем друг - това, че ТЕ вече не са никакъв полюс и все повече западат.

17

Руснаците

преди 1 година

са некви фигуранти на Китай. Ония само си мълчат, а тея вдигат шум за десет. Сега си обяснявам това което Кисинджър казва - веднага след като се реши военния конфликт Русия да се интегрира към Европа. Може би е по-добре ЕС да сме роби на американците отколкото на китайците - ония ще ни карат да работим!

16

Запада

преди 1 година

Също така успява и се справя доста успешно без дори да си цапа ръцете. А казаците изживяват най- големия си резил в момента. Вчера от 55 изстреляни ракети само 6 не бяха свалени . За какво си говорим?

15

Анонимен

преди 1 година

Което е вярно, вярно е - западът иска да продължава все така. Другите бачкат или им се грабят природните богатства, а елитите на запад благоденстват, че чак преяждат с чер хайвер. Но свърши тая работа, а да се бориш с обективни процеси е все едно да пика еш срещу вятъра.

14

Анонимен

преди 1 година

Няма Колективен Запад, има краварско иго!

13

Анонимен

преди 1 година

Лавро, време е да приемете мъжката любов и anaлnaта податливост. Който търси к, намира к.

12

Анонимен

преди 1 година

Какъв полюс може да бъде Русия? Натресохте комунизма си на половината свят, съсипахте Източна Европа, най-корумпираните и некадърни сте, изостанали сте технологично от Запада с 100 г., а морално от света с 200 г. Отговорът е да, но отрицателен, отблъскващ полюс.