172

Анонимен

преди 1 година

От 187 - Истина ви говоря! Не се ядвайте толкова :)

171

Анонимен

преди 1 година

До До 191 - Съдебната власт почти няма отношение тук. Законодателната е разделена на две в САЩ, а при правителство ръководено от Тръмп, ще държат и двете камари. Така че ... ако тръмп дойде на власт ... GEEE GEEE!

170

Анонимен

преди 1 година

До До 184 - Донякъде. Бюджетите и законовите промени, обаче, се определят и гласуват от две различни камари, с различни функции. Ако и двете му се опънат, нещата стават доста турдни за президента. Затова предното президенство на Тръмп не постигна толкова много, колкото обещаваше - просто ги блокираха на всяка крачка. АКо обаче СЕГА стане президент, нещата ще са доста по-различни.

169

До 191

преди 1 година

Във всяка демокрация има разделение на властите - законодателна, изпълнителна и съдебна. В САЩ двукамерния сенат е законодателната власт, а президента представлява изпълнителна.

168

Анонимен

преди 1 година

До Демократ - Да, взимат се от три различни институции, но ако Тръмп стане президен, неговата партия ще има контрол и над трите.

167

До 184

преди 1 година

И каква е функцията на президента на САЩ слабоумнико? Не съставя ли той правителство, не го ли ръководи, не взима ли той важните решение късаещи външната политика? Аман от либерасти с два грама мозък, но с големи претенции!

166

Анонимен

преди 1 година

До Алекс 185 - По-скоро го изтърва първия път ...

165

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - Ами имам идея- не седи в бойните зони и няма проблем.

164

И ще може, защото

преди 1 година

Рпубликанците държат долната камара (представителите), а конгреса е 50/50, което ще рече, че зам. президентът получава финален глас, когато нещо е 50 на 50. Каже ли - спираме с финансовата и военна помощ, вдигаме санкциите и до там. Освен ако ЕС не реши сам да се бута между шамарите, зеленски реално ще има достатъчно, за д аизкара няколко седмици, преди всикчо да пропадне.

163

Алекс

преди 1 година

Беше добър президент,но американската олигархия нещо не го хареса,манипулира изборите и го смени.

162

Прав е!

преди 1 година

Просто спонсорите кравари спират доларите и зельоньй приключва в бункера като идола си с мустачките!

161

Анонимен

преди 1 година

Тръмп със сигурност можеше да направи много повече от Байден и неговите розови демократични пеперудки. Не случайно Путин нападна Украйна след като Тръмп напусна Белия дом.

160

Абе пешев

преди 1 година

Мисли преди да лаеш. Тръмп да целия си мандат не е започнал война никъде. Напротив. Върна почти зялата армия в Америка. Тръмп лъжел. Ами ти като шляпаш по клавиатурата без да мислиш, какво правиш.

159

:)

преди 1 година

:)

158

Пешев

преди 1 година

Тръмп лъже като Бойко и като Путин. Но Тръмп играе роля. Тя е на голям приятел на Путин. И Путин уж е хитър ама се хваща като кажат за него че е най-великия и т.н.

157

Да пита

преди 1 година

Тази 92 бригада на ВСУ от всеки ли е бил знаменосец или 3,5 секундния клип просто нямаше как да е по дълъг че щеше да лъсне голият:))) на евтината руска пропаганда. Нукой др клип от 1,5 сек нема ли:)))?? Да се по смеем на елементарноста. Само пита

156

До 176

преди 1 година

Леопардите още ги ловят в Африка! Като ги уловят може до лятото да ги пратят в Украйна, че сега зимата е много студено за тях ;)

155

Т 90М Прорив

преди 1 година

Какво става със Леопардите ? Ще стигнат ли до Москва или поне до Прохоровка, там Вермахта все още има много спомени с хиляди Тигър и Пантера а сега със стотината Леопарда.....

154

Анонимен

преди 1 година

както винаги, ***.ло.умн.ите знаят най добре

153

Анонимен

преди 1 година

Путин е заповядал на оранжевия си роб да говори публично глупости :) нищо ново под слънцето. Цял мандатв САЩ беше така. Добре че го изритаха тоя измамник