40

Анонимен

преди 1 година

Демократична Украйна - вън от НС! Национални предатели и неосъществени фюрери!

39

Бай Ментор

преди 1 година

Тоя не порасна , само небивалици говори!Радев ли Ви е виновен че партиите не можете да се разберете за експертен кабинет ?

38

галфон-мирянин

преди 1 година

И Мартинчо има гооляямаа заслуга.

37

Прав. А. Луканов 2

преди 1 година

Чекмеджан ..охохохо. Само бг народа и сигурно този на Буркина Фасо би се хванал на снимки с Фотошоп и би свалил за това правителство :). А харвардите теглиха милиарди кредити, намърдаха техни хорица на по 20-30 хил.лв. месечно. Обслужиха интереса на дубайските господари, на руски олигарси, продаваха оръжие и печелеха,ловиха се за парапети, писаха мал.умни закони пълни с грешки, един пирон не забиха, всичко навсякъде е хаос и ко.ч.ина и после викат..не било така разбираш ли. Охохохох

36

Не бе

преди 1 година

Радев е виновен на некадърните политици, че ги е страх едно правителство да направят от зор да не изгубят някой лумпенски глас, ако се коалират. Гласуват само лиди и хора от държавната администрация, които ги е страх за постовете им. А тая селска-софийска десница ДБ са най-противни от всички.

35

Анонимен

преди 1 година

Еврокомисията разреши пускането на пазара на замразени, под формата на паста, сушени и прахообразни форми на ларви на бръмбара Alphitobius diaperinus (малък мрачник) като нова храна. Бръмбарът ще се добавя в хляба, шоколадовите десерти, месните продукти, макароните и др. (пълен списък на храните е публикуван в Официалния вестник на ЕС).

34

Д-р Челинджър

преди 1 година

Който си мисли, че Радев няма нищо общо с факта, че ходим 5-ти път на избори е не нормален!

33

123

преди 1 година

Тоз пък кой беше? И кого го интересува какво му е мнението?

32

Надя

преди 1 година

Я се разкарай бе мошенк,вие си го преизбрахте Юмрука ,а той ви натресе и ви подкрепяше всички променкаджии.Видяхме колко струвате 0 е толкова струвате.С Бир...Щина от нагли лъжци слуги на бандити- олигарси.Изчезвайте бе навлеци

31

Анонимен

преди 1 година

На който и да беше дал третия мандат все виновен щяхте да го изкарате.Ако го беше дал на ДеБето щяхте да разправяте как обдлужвал интересите на ГЕРБ и искал да скара ПеПето с ДеБето...Хайде стига вече!Вашите манипулации и въвеждане на политически хаос в държавата вече на сатанизъм избиват.Искате само да се карате и без редовно правителство да си стоим...даже и без президент.

30

Майора

преди 1 година

Абе Мартине що се правите на луди , на вас все някой ви пречи да не ти припомням поговорката! Защо Радев да е виновен и защо трябва да се дава мандат на една партия подчинена на олигарси и начело с Ристьо който се среща стях по джиповете? Да не говорим за слабата ви юридическа способност , не можеща да направи закона за съдебната власт и искайки послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт! Радвайте се че бяхте в парламента с машините на Мадуро и софтуера контролиран от ваши хор

29

Пенсионер

преди 1 година

До Бонго Бонго 27 ГЕРБ не можаха да направят правителство като първа сила , та ДБ ли ?Пус-ти-яци.А иначе ГЕРБ + ДПС +БСП беше добра комбинация.

28

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Боже! Защо непрекъснато ни занимавате с този некомпетентен и бездарен субект!Нима няма други теми, по-важни от неговите глупотевини!?

27

Анонимен

преди 1 година

Вие Руски мекерета дайбългария и пп няма да минете 4% и така е редно.Герб печели приемете го

26

МАНДАТ НА

преди 1 година

Вас вие при ГЕПИ и дупСето и готово. ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА ЩО СТЕ ТАМ. ЩЕ СТАНИТЕ ДРУЖКИ И ПАК КРАДИ ЛОБИРАЙ МАНИПУЛИРАЙ. А НАРОДА ДА ГИНЕ.

25

Анонимен

преди 1 година

Троловете спрат имаха тежка смяна снощи

24

Нео

преди 1 година

Хайдя, не бъдете толкова скромни, другари! Вие също имате заслуги!

23

Анонимен

преди 1 година

"Чалга парти" свали правителството заради Македонията. А гербодепесарите излъгаха "Чалга парти" и гласуваха за Македонията. Тъппият Слафчо Чалгаря, Мартинчовците пак нямат срам, като политически психопати. Затрупват старите си лъжи с нови лъжи и нови психопатии. Приискало им се стабилна диктатура на гербериата и чалгариата.

22

Анонимен

преди 1 година

Не ми харесва ГЕРБ да ни управляват пак, но не ми харесва и да ни управлява вторият мъж на Десислава. Радев направи преврат и това трябваше да се спре, но... не го направиха. Когато се замерват институциите с яйца и тоалетна хартия- държавата се разпада. Това искаше Радев и го постигна. Сега след като използва за целта Киро, Асен и Ристьо той ще ги елиминира един по един. Нали знаете, революцията я правят масите, а после кой управлява... Така, чрез тях Радев си осигури управление като монарх.

21

Бюджетът е профукан

преди 1 година

Бюджетът е продънен от кокорчо. Оттам бяха парите за увеличения чисто популистки на пенсиите. За разлика от гласоподавателите им, ние сме хора със здрав разум и знаем, че България НЕ е много богата държава, каквито глупости говориха. Богати са Саудитска, емиратите, а ние сме една бедна на природни ресурси държава и със слаба икономика. Затова трябва да правим балансирани бюджети и по-по-лека с кредитите. Те го знаят, но популизма е това. Говориш глупости и се надяваш да излъжеш повече народ.