29

Анонимен

преди 1 година

Ще се снима с когото иска щом нацисткия Азов може да си казва пропаганда в соц.мражите и бащата на Джокович може да се сниа с руския флаг и буквата Z9тоест като Зоро взима от крадливите западналяци и дава на бедните).

28

Най-нормалното нещо

преди 1 година

е, когато политиците спрат да изразяват твоята позиция да започнеш да я изразяваш ти. Натиснаха Вучич да стане Евро-НАТО-вец и хората му веднага реагират. Не като нас тука - затворете си АЕЦ-а - Йес сър! Спрете газопровода - Йес сър! Повръща ми се от ни-що-же-ства!

27

до неутрален

преди 1 година

Щото могат, други въпроси? Да си направят собствени турнири с Иран и Северна Корея. Сърджан и той голям го вади, ама мек...щото после прибира 'джeндърcките' пачки от 'гнилия' запад, нали?

26

видеото

преди 1 година

Тия снимки, които сте ги турили, не са от въпросня скандал. На снимките действително са сръбските фенове със сръбското знаме и някакъв индивид със Z фланелка. Описаното в статията може да се намери лесно в интернет като зададете ключови думи - Srdjan Djokowic Australia. На видеото Сърджан е заедно с руснаци, които държат РУСКОТО знаме, на което се мъдри главата на Путин. Единият е с фланелка Z и надпис на руски. Това не е на трибунте на корта, а явно някъде другаде - не е ясно къде.

25

неутрален

преди 1 година

До РониКато не трябва да се ползва спорта за политически цели,защо бяха спрени всички руски отбори....????

24

lol

преди 1 година

Сърбе на върбе! Крайно противна и арогантна нация, която винаги е работила против интересите на България, но пък нашите *** им се кефят.

23

До 13 Рони

преди 1 година

Сам си казваш че в спорта няма място за политика. Тогава защо изгониха Русия от спорта, само защото мислят и действат не каквото Америка каже ? Но. Така е като не могат да победят най силните в спорта, просто ги отстраниха. Аванта за по слабите. Сега по големи ли шампиони станахте, без участието на най силните ? Ако ти трябваше да се биеш с Майк Тайсън и не го допуснат на ринга и обяват теб за победител...Ще си повярваш ли че си шампион ?

22

mda

преди 1 година

Джокович е *** като всички Сърби

21

Анонимен

преди 1 година

Ах тази демокрация.

20

Въпрос

преди 1 година

В Русия има ли такива турнири по тенис от межународна величина ? И ако няма, защо ли ?

19

Подлоги руски

преди 1 година

Изгонено го този селянин. Той първо не е и ваксиниран и не знам защо тази година играе, при положение, че миналата го изгониха. Ще разнесе някоя зараза на турнира. Руската проказа най-вече.

18

Натовеца

преди 1 година

Като се постопли времетои и аз ще си направя една тениска с Z и руското знаме ей така да им е гадно на сороситеее ::)!Хося от години антинатовски тениски на които гордо пише нато да се ...сещате се ,даже хората по улиците ми правят комплименти и ми се кефят !

17

Анонимен

преди 1 година

Мхм, затова ли раздадоха на австралийската охрана брошури със сръбския, словенския и руския флаг, да се образоват неграмотниците и да почнат да правят разлика?

16

Анонимен

преди 1 година

Я развиете вие американски флаг в Русия няма да чуем повече нищо за теп

15

Анонимен

преди 1 година

Отдавна загубих интерес към Australian Open. В момента се провежда европейското първенство по фигурно пързаляне. То е пълна скръб и отстои без невероятните, феноменални и недостижими руски фигуристи. Европейските зрители са онеправдани и не глезят организаторите с пълни зали.

14

Анонимен

преди 1 година

Организаторите на турнира демонстрират потресаваща неграмотност. Това е сръбската публика вееща сръбски флагове.

13

Ха

преди 1 година

Голяма работа ! Повече бих се травмирал , ако пее с Хамериканци !

12

Рони

преди 1 година

Крушката си има опашка ! Така,че Джокович д и феновете му да не се правят на разсеяни.Щом са фенове на Путин ,мястото им не е там Спортът не може да се ползува за политическа пропаганда .Или по- точно - не трябва .

11

Анонимен

преди 1 година

Очевидно австралийските високоморални и политкоректни УМНИЦИ не могат да направят разлика между сръбския и руския флаг. А и не им стига акъла, че по-логично е Сърджан да седи сред сръбски фенове, та първо да проверят, преди да предупреждават, наказват и "работят в тясно сътрудничество с органите на реда".

10

съд

преди 1 година

Ами нормално е да реагират така австралийците.Се едно да се появиш с тениска с пречупен нацистки кръст и знамена със нацистки символи на някой руски стадион и руснаците да не реагират.Между двете знамена и симвили няма никаква разлика, и в двата случая символизират нацизъм.В единия случай е нацизъм по руски а в другия е нацизъм по немски.