94

Русия

преди 1 година

Аушвица е Западен фашистки лагер. Ни са учудвайти от изявлението на управата на музея. А полякити кат съюзници на Шекелгрубер (Хитлер) и първи страхливци помагат за лагера.

93

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До Анонимен 86. Здравейте. Руснаците бяха в пакта Рибентроп-***,а не АМЕРИКА. АМЕРИКА избави Света от Хитлер. За вас,представител на един все още неразграден комунистчески режим в Балканска страна е много трудно да асимилира какво е АМЕРИКА. Тя е демокрация,движеща Света към по-добро бъдеще. Има и грешки в младата и история(робството,двете атомни бомби над Япония,войната във Виетнам). Но тези грешки са в миналото.

92

Анонимен

преди 1 година

Ще поканят укропи да водят шествието с портрети на бандера

91

Антибандерист

преди 1 година

Това е класически евро-атлантически цинизъм. Тези които сега подкрепят фашистите на Бандера не допускат тези които избавиха Европа от фашистите на Хитлер.

90

До фена на луков

преди 1 година

Тагарев също е генерал ама е национален предател. И?

89

7

преди 1 година

Да не ходи на това двуличие!Честват Холокоста , а създадоха днес една нацистка Украйна!?Никакво доверие на Запада-само бой!

88

Анонимен

преди 1 година

Не възхвалявай фашисти генерал моето момче

87

Анонимен

преди 1 година

Евреите какво мислят ли по въпроса? Ами ето го отговора - ОТКАЗВАТ да предоставят оръжие срещу Русия. ОТКАЗВАТ да убиват освободителите си,

86

Анонимен

преди 1 година

До 81. А знаеш ли, че преди това Полша сключва споразумение с Хитлер за подялба на Чехия или не искаш да знаеш?

85

абе

преди 1 година

стига с тая свободна и независима украйна бе, стига с тая измислена държава, цялата земя там е руска територия от памтивека, а племето укри което е там са най-голямата мафия на европа!

84

Анонимен

преди 1 година

Да празнуваш освобождение без почит към освободителя как му казвате на това. Мисля имаше една дума неблагодарност...

83

По същество

преди 1 година

Е, те го освободиха. Евреите какво мислят по въпроса?

82

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ 80. Ако руснаците са надминали Хитлер, кого според теб са надминали американците?

81

Анонимен

преди 1 година

В ход е процес на подмяна на историята. Не е важно какво се е случило, важно е как се представя.

80

Анонимен

преди 1 година

"Клаха народа си както турчин не го е клал" - думи на българския писател Антон Сташимиров, който сега също не се учи в училище. Става дума за фашисткия терор в нашата страна, при който са избити хиляди хора, срд които много интелектуалци. което също не се учи в училище сега.

79

Анонимен

преди 1 година

Поляците са виновни за Холокоста наравно с немците. И преди е имало погроми стещу евтеи. Напишете "погром в Лвов 1941"и гледайте какво всъщност са. Разбира се, има и антифашисти.

78

Тенгри Кан

преди 1 година

Девиза горе кефи;)))

77

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Как да канят Русия,като руснаците надминаха Хитлер. Изолацията ще расте. Руските селяни нямат място в един бъдещ Свят. Между другото руснаците винаги са били по-жестоки от фашистите в цялата си история и кум свои и към чужди.

76

БГ

преди 1 година

Не случайно Чърчил наричал Полша "хиената нс Европа". Все зад гърба на по-силните и чака да отхапе нещо... Ще си строшат зъбите о камък, обаче.

75

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът и в България се рестартира. Младите хора, вкл, с висше образование, въобще на знаят имената за българските антифашисти. Ето сега през януари е роден Гео Милев - геният на българската култура. Как беше отбелязано? Заради поемата си "Септември" става личен враг на цар Борис Трети и е убит без съд и присъда. Трупът пу е разпонат случайно в МАСОВ ГРОБ край София (по стъкленото око). Къде се говори, че в центъра на селата са били излагани на показ отрязани глави?????