82

Гори

преди 1 година

на жужако му гори газът.не може да снабдява.

81

Анонимен

преди 1 година

Вие изгоряхте вече , свърши се с вас . Изакахте едно " големо ако " че ви е срам да се обърните да погледните .

80

Анонимен

преди 1 година

На НАТО им привършват украинците, които искат да се бият. Това е шанс за всички евроалантици да докажат своята лоялност. Напред към Киев, камаради! После и към Мацква, нали така:)

79

Анонимен

преди 1 година

А в Русия?

78

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА ти като си образован опасаняк,за колко пари работиш или чакаш хората да те хрантутят?

77

Анонимен

преди 1 година

В Русия няма товарищи. Гледай филма на Пригожин, как един вагнеровец по време на боя вдигна паднала икона, целуна я, прекръсти се и продължи да се бие с нови сили. Това е Православна държава.

76

Курва от запаса

преди 1 година

Товарищи, имам чувството че сме го подминали Киев. За три дни щяхме да го стигнем а вече яздим цяла година. Време е да обърнем конете и да яздим в обратна посока.

75

Анонимен

преди 1 година

Антихриста идва от изток и са стри глави русия е на изток от Европа а трите глави на звяра са *** Пин и Ким и тримата са големи комплексари

74

Дедо

преди 1 година

До 43 Ами къде беше тогава чебурашкин? Газа -газа 💰 това му е проблема.Малко му се видяха. Ама както е казано,,алчен.....,кръв......!

73

Я, па Я

преди 1 година

Ами защо се пенявиш тогава бе съсел. Седи си спокойно и гледай как "гори" Украйна. Ама нещо ти пари под глутеуса. До пролета Украйна ще има 300 танка + 100 самолета, а ордата вече и е трудно и снаряди да си произвежда. Оказва се обаче, че и в момента Улрайна разполага с повече Съветски и Руски танкове от по ново поколение отколкото Ордата. Русия я закопа Путин и компания и още продължават да копаят. Напоследък само плашат и блъфират но никой вече не им се връзва.

72

Дедо

преди 1 година

До 46 вземай мешката и при рашките,пък като видиш някой украинец го питай.

71

Анонимен

преди 1 година

Страшният съд наближава, а в Библията пише какво става с Антихриста, който почва последната война срещу Божиите сили!

70

Анонимен

преди 1 година

Като ще изгорят , защо цяла седмица слушаме руско мрънкане за тези панцери

69

Дедо

преди 1 година

до 63Не го мисли толкова НАТО. Те имат всичко и по много.

68

Анонимен

преди 1 година

Ще добавя към плейлистата на Пригожин пророческата песен: Ellie Goulding - Burn............Всеки ред описва вторжението на Путин в Украйна.

67

Западняк

преди 1 година

Уф, някой обръща ли им вече внимание на яловите им закани. Всеки път унищожават цялата западна техника, която отива в Украйна, и после ядат як пердах от украинците на бойното поле.

66

Соц брадър

преди 1 година

Да обобщим: Украйна твърдят, че ще удържат победа, но им трябват оръжия.Русия твърдят, че ще направят на пух и прах всичко, което прати запада и че мачкат украинците яко.Реалност: Украинци и руснаци умират на тон (не на килограм), независимо от въоръжението. Извод и дете страни водят война със съвременни оръжия, но с тактика от втората световна война - бройка напред до пълно изтощение на противника.Извод и двете страни губят, а другите правят бизнес и се ориентират в обстановката

65

Az

преди 1 година

Тия ако сами си вярваха толкова на всички заплахи, нямаше да има нужда да ги отправят. Абсолютно безсилие показват - заплахи, обиди, последно и по тънката струна за "историческа отговорност" на Германия почнаха да играят. С една дума - или ни оставете да ги трепем на спокойствие и да си анексираме чужди територии, или еди какво си. Гнусни, направо противни, жалки, а все повече и смешни вече.

64

до до 63

преди 1 година

Даване на оръжие и боеприпаси, пращане на място на наемници и редовна войска /доброволци и отпускари/, предоставяне на пълни разузнавателни данни, извършване на диверсионни акции. Ака това не е официално, аз не знам кое е. Само още не са изпратили части от армиите си, но и това се обсъжда. Всъщност, обсъжда се изпращане на войски от европейските държави, без USA и без UK. Защо ли така? :))))))))

63

Анонимен

преди 1 година

по-добре си прибирайте башибузука да не станете още повече за смях