178

Анонимен

преди 1 година

Лъжи! Дават ни по една къщичка и ни сменят чаршафите през два дена, като бельото винаги пристига и си тръгва с една рускиня, всеки път различна. Наричат я градинарката, дърпа маркуча, полива градината и къса розата.

177

не мой да бъде

преди 1 година

100% сме първи

176

Анонимен

преди 1 година

документирана е смъртта на гьобелс жена му е дуцата му- те саме ги убиват - ама едно е избягало - ленчето

175

Анонимен

преди 1 година

ленчето дето седеше в скута на бай тодора - личния му превадяч - мнага е закъсала за пари - щом е почнала да пише подобни измишльотини- ленче те американците промиват мозъка на българина 30 години - ама ние не сме украинци та да ни пробутваш такива измислици

174

Анонимен

преди 1 година

Те и българите ще й отмъстят, тя да не си мисли че й се е разминало, паччавро няма къде да се скриеш.

173

Анонимен

преди 1 година

Ако пишеш подобна статия трябва да си готов няколко хиляди човека да те прокълнат до девето коляно. Ха-ха, хи-хи !

172

Анонимен

преди 1 година

На американските шпиони в България се плаща много повече от 3000$ и то плащаме ние като заплата

171

Анонимен

преди 1 година

Ние сме последна дупка на кавала бе, на никой нито на изток нито на запад им пука за бг. кви шпиони ви гонят хахаха я се върнете в скучния си живот и не си фантазирайте

170

Анонимен

преди 1 година

Рекламите падат защото има цензура и няма коментари. Читатели идват заради цирка.

169

Обективен

преди 1 година

Не България , а Киро изгони руски "шпиони" , за които се доказа,че няма никакви доказателства,че са шпиони. А колкото и някои да се напъват да отъждествяват Киро с България , не им се получава . по-добре да си го отъждествяват с Канада.

168

Анонимен

преди 1 година

Когато си *** и се излагаш на показ ще те замеряме с каквото ни падне под ръка -- това е вселенски закон, скрий се някъде.

167

Анонимен

преди 1 година

Аре пак си вкарваме филмите тип Джеймс Бонд.

166

Анонимен

преди 1 година

Абе пак ли ни изтропахте тук всекидневните си порпагандни измислици???? Абсолютни глупости по Гьобелс. Какво точно ще разузнават "най-многото" руски разузнавачи тук, в разградения двор??? Само болен мозък може да твърди, че тук имат толкова много работа, та да си пратят най-многото агенти.

165

Жив да не бях

преди 1 година

Баба пак се изходи неподходящо от жалкарката си гледна житеиска позициика,,,,ехо само хора като теб слугуват за 3000 евра .Кви шпиони ,кви новини,кви интриги ,кви 5 лева,кви 5 тека .Дядото беше пиян,обеща и захърка =това е реалноста

164

Black Metal

преди 1 година

Елена Кремчето Била Забравила Да Го Върне Поптодорова се е изходила по въпроса. Отново. Сравнява се тя с Полша и поляците. Точно те ако те бяха хванали да забравиш да върнеш кремчето на дюти-то, щяха да те разкатаят!

163

ПО западен пример

преди 1 година

Ако изгорим корана - дали Ердо ще ни помогне да се освободим от атлантическата задушаваща прегрътка?

162

Анонимен

преди 1 година

Американски танкове, германски танкове в украйна -- ха-ха, хи-хи ! След някоя седмица киев може да се превърне в купища димящи руини ... толкова ще е ползата от американските танкове и другите bokluci.

161

запада надува цените

преди 1 година

След като другите икономически мерки не свършихаработа :):):) Ама пак не са преценили че повечето сме по идейни подбуди и не сме за парите, за разлика от западните черноработници!

160

Анонимен

преди 1 година

какво да шпионират тия шпшони - армия нямаме полиция нямаме произватството го затриха ва 90% какво да шпионират - в народтото събрание болшинството са американски наемници и децата вече го знаят - айде стига с тия краварски песнички- целта е да зочбират народа като укрите - требе им разходен материал- пазете децата си

159

Анонимен

преди 1 година

На първо място сме по американски шпиони в ЕС, получавали по $3000 на човек, 79% от депутатите в парламента са американски агенти. Гласуват помощи за американската война в украйна под строй.