10

Анонимен

преди 1 година

А на гемията пушачи на има ли?

9

Анонимен

преди 1 година

В района на Соледар руските витязи настъпват към Раздоловка и Благодатное, има леко настъпление на запад от самия Соледар. Боевете за Спорни и край Белогоровка все още продължават. На юг от Бахмут ВС на РФ се движат към Красное(село Ивановское)и Часов Яр.От север на Бахмут нападение към Красная гора и Парасковиевка.Към момента няма оперативно обкръжение за Бахмутската групировка.Освен това в самия Бахмут боевете продължават в южните, югоизточните и североизточните квартали. Вагнеровците бавно пробиват отбраната на фашистката ***.

8

И

преди 1 година

къде зачезна върховият самальотоносач Кузялник/офф, който според индивиди в този форум, можел с един въйстрел да потопи цялата щатско-НАТОвска флота. Дано двата пожарни ЗИЛа са все още на борда Му.

7

Той

преди 1 година

Тази фрегата може да цирикне много бързо, като падводная лодка "Масква". Впрочем, защо задунайците ореваха орталъка за двата Мистраля, когато не им се отвори парашута?

6

Анонимен

преди 1 година

Браво, ще участват в съвместни маневри с Южна Африка и Китай, скоро с Руанда и Конго. Нашите русофили пърхат от кеф

5

Сандо

преди 1 година

ауууу лоша работа, от 900 км могат да трескат кораби ... еми да му мислят тия дето обикалят с самолетоносачи и се правят на бабаити

4

Русия има

преди 1 година

само два преданни съюзника - армията и флота!

3

Натовеца

преди 1 година

България е готова да даде адресите на всички атлантици ,като учебни цели !

2

Анонимен

преди 1 година

Молодец, товарищи! Тая година Киев, догодина Уошингтън. Всичкото нагло-саксон и укра да изпепелите!

1

81

преди 1 година

Да не потъне?