164

БГ-от 8,5 милиона

преди 1 година

Вадеше 120 000 бойника при една задръжка на три набора ставаха към 200 000 --ако се мобилизират мъжете до 40 г, без учещи висше и разни други веднага отиваха към 500 000 и това без да се напъваме при пълна мобилизация се стигаше към милион но едно 600 000 за първа линия ще се извадят --- при съвременните арми се гледа каъв е професионалзма им не се гледат колко са калашниците --иначе Китай за два дена ще ни гушнат ! И какво може икономиката като твой гръб !--тоест паричките !

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188 - Това са оптимистичните цифри ...

162

Анонимен

преди 1 година

Корнет и хризантема пробиват такива танкове от всички проекции и растояния)).. единствено меркаба последната версия със трофи ще има някакъв шанс на бойното поле в украйна

161

Анонимен

преди 1 година

Ама няма проблем - 2048-а ги пратете! Немците да не ги досташ от Русия?!

160

Анонимен

преди 1 година

До do 189 Хитрата НАТО - Украйна е 40 млн, ама по адресна регистрация. Из ЕС е пълно с украйнски емигранти, има ги и в САЩ, Канада и Австралия. ГОворим за поне 6-7 милиона души. А сега покрай войната от украйна се изселиха поне още 7-8 милиона души. И какво излиза - Украйна от 40, падна на 25 милиона.

159

до 191 --като -

преди 1 година

--реши НАТО какво ще правиш ? Имаш ли професионална натовска армия -имаш ! Както казват щатските войници време е да си платя ,и тръгват ! Интереса на БГ е навсякъде като е станал професионален войник и го призоват няма това онова и няма аз съм за тия . аз със другите няма да воювам тръгва и си плаща за всичките години подготовка заплати и прочие !

158

Анонимен

преди 1 година

"40+ милиона са."------------Да, ама друг път. В началото на войната са не повече от 32 милиона, а в момента и под 20 може да са на територията на страната.

157

do 189 Хитрата НАТО

преди 1 година

Не вярвай толкова наивно на тея клипчета. Украйна не е чак малка държава, а и те в момента са във война. 40+ милиона са. Подозирам, че в най скоро време ще започнат контранастъпление отново. Ние така или иначе не знаем, защото държат в тайна бойните планове. Лятото предупредиха, че ще е така. А руснаците в пристъпи на безсилие ще започнат отново да пускат насляпо ракети в градовете. Това го играем вече от 1/2 година насам.

156

Край

преди 1 година

Тя Украйна е свършила. Западните танкове са тестова мостра - за тестове на руските противотанкови средства.

155

Докъде с Зеленски

преди 1 година

Засега Зеленски иска пари и оръжие. Ще дойде време да започне да иска и наемници от всички сателити на САЩ, на които да плаща с американски долари. Въпросът е: ние ще дадем ли? Като знаем колко са наведени нашите евроатлантици почти не се съмнявам. Но когато започнат семействата им да ги получават в ковчези сигурно ще стане трудно за обяснение как се е стигнало дотам.

154

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да е с Швеция и Финландия! Даже и НАТО не ги иска в своите редици, където почна да влиза всякаква *** от кол и въже! Хахахахахаха!

153

Хитрата НАТО сврака

преди 1 година

До Анонимен: "Ще ги сварят" - само дето забрави че укропитеците се свършиха. ВЕЧЕ няма кой да пратят със НАТО оборудването. Появяват се все повече клипчета как 'наборниците' ги ловят по улиците, натоварват ги и към фронта. ТАКАВА ени чарска армия мислиш ли че е боеспособна?

152

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че мобилизацията в Украйна е станала негативна и е започнала да провокира паника и агресия от страна на хората в страната срещу военни комисари и униформени. Зачестиха случаите на сбивания, отвличания и други беззакония.

151

Анонимен

преди 1 година

"НАТО изключва Турция, Швеция и Финландия моментално влизат"---------------Значи изключваш Майк Тайсън и включваш Иванчо Меката Китка и Драганчо Рахитното Краче. Гениално.

150

НАТО

преди 1 година

напоследък полага всички усилия да набие в главите на германците, че са капитулирала и поробена страна. Дали има достатъчно немци за да им направи впечатление? Или вече са все повечето мигранти?

149

Анонимен

преди 1 година

Въздушна тревога в цяла Украйна. Съобщава се, че това е руска авиация на територията на Беларус, вдигната във въздуха за отработване на задачите на регионалната групировка войски.

148

Анонимен

преди 1 година

На север от Соледар ЧВК Вагнер напредва към Роздоловка. Селото се пресича също така от магистрала и ж.п. Руските войски отново се опитват да атакуват Спорни.

147

Анонимен

преди 1 година

Ще ги сварят полека-лека като жабата. Първо се започна с леките джавелини и стингъри, после малко гаубици, 10тина камиона ХАИМАРС, лека бронетехника, вече се преминава към тежкия хардуер. Въпрос на време е украинците да завършат и преквалификацията си на натовски самолети. Жалко, че руснците няма да имат акъл да спрат и ще измират със десетки хиляди. Прекалено бъзо забравиха 2СВ и какво се случи с нацистка Германия.

146

Анонимен

преди 1 година

фашистката *** има проблеми югозападно от Бахмут. От страната на Клещеевка ЧВК Вагнер напредва към Ивановски и установява контрол над височините. През това населено място минава една от основните линии за снабдяване на фашистката *** в града. Става дума за участък от магистрала Н-32 Константиновка-Бахмут. На север от града ЧВК Вагнер атакува от страната на Подгородни в посока Ягодни и постига успех. Това село има важен железопътен възел. Така Бахмут постепенно се покрива от две страни.

145

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo: Руската артилерия активно работеше в посока Запорожие. Под удари са Новоандреевка, Орехов, Новоданиловка, Малая Токмачка, Чаровное, Гуляйполе, Красное и Степное. Последното от тези селища не е това в западния сектор, за което напоследък се водят боеве. Става дума за едноименното село вече на източния фланг. По земят ВС на РФ атакуваха района на Новоданиловка. Има известен напредък. На Донецкия фронт битките продължават в град Маринка.Малко югоизточно фашистката *** нанесоха артилерийски удар по руските витязи в Александровка.