41

преди 15 години

много хартия ще отиде за мазните свински ***!

40

Sten

преди 15 години

Бих попитал автора на статията, кого го интересуват подобни глупости. За да пуснеш такава статия трябва да си меко казано "***". По света има толкова интересни неща, за които би могло да се пише...

39

Кака Пизда

преди 15 години

| OO

38

anonimen

преди 15 години

do kade stignahme da ops1jdame toaletnata hartiq :D

37

Пиздо

преди 15 години

Аз мога мно-о-о-го хубаво кремче и гланц за устичка да им произведа /в бяла, жълта и кафява разцветка/ и тоалетна водичка мога да гребна и да им занеса от нас!

36

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Свобода на словото няма ли?! Като не ме кефи тая помия, дето я пишете не мога ли да ви споделя това мое мнение?

35

преди 15 години

Може и със вестници да се бършат, от тези жълтите, щото много от тях и без това си ги четат по време на "работа" да не стават зян де ...

34

Чичо Поп

преди 15 години

Да им купят и формалин, малко свещички и тамянец.....!!!!!

33

7878

преди 15 години

тия мноу ядат и затва и яката с...т

32

Гъзолина

преди 15 години

А народа ползва и рециклирана тоалетна хартия! Да им се запушат дано тоалетните и да им излязат брадавици на г-ъ-з-о-в-е-т-е на тия тежкотоварни ***-в-о-з-и в Народното Насрание!!!

31

преди 15 години

Ще трябва Стара Планина да изсечем че да направим достатъчно хартия да могат депутатите да избършат дебелите си ******.Две тухли и една дупка отвън парламента са им достатъчни.

30

vazmutincheto

преди 15 години

ha, nikakvi pari za toaletna hartiq! Predlagam po orientalski manier da im montirame bidenca i vseki da si nosi havliika za zabursvane! :O

29

Марита

преди 15 години

- Препарат за бършене на клавиатури и др.пластмасови вещи, - препарати за търкане на подове, различните подове се мият с различни препарати, не може да се мие паркета със същото, с което мраморния под,- препарат за миене на прозорци,- за пране на дамаски,и др. сега толкова се сещам.А в тоалетната има казанчета, които се повреждат, четки, които се изхабяват (240 депупати + кой знае колко административен персонал + персонал по поддръжката...), дъски, които се чупят, сапунерки, течен ***, хартиени кърпи за ръце....

28

WC cliper

преди 15 години

А търга за актови фотосесии с новата им хигиенна придобивка кога ще е?

27

Blade

преди 15 години

Ей, Днес.бг - отдавна ви чета, честно казано доста опити за комичност и пошла ирония съм изчел из ПХП-то ви, но този път трябва да си призная - смях се искрено. Браво, ако редактора/журналиста ви е нов - пазете го.

26

buntarkata

преди 15 години

тези хора в парламента прекрачиха всякакви допустими норми на поведение.Засрамете се малко ,хората изнемогват а тези *** си търПАсят фирми за доставка на тоалетна хартия.Забравихте ,че до вчера си търкахте с листа от тиква,и кочан от царевица сега претенции и то за какви суми.Пази боже,сляпо да прогледа!!!!

25

преди 15 години

да се задавят дано с тая хартия

24

genii

преди 15 години

...и нокторезачки, джувки за дамите, обезмирисител за крака, клечки за уши и гланц за устни, нали са народни представители!...е....и зад-----е!

23

преди 15 години

Какво е това ***.отско заглавие за новина? Това е обида към читателите. Едва ли някой себе уважаващ се потребител ще ви чете миризливите новини.

22

До 21

преди 15 години

защото са Богоизбрани а аз не. Да падам ли на коленца да им се моля?