62

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли, че няма правопропорционална връзка между изказа, правописа и заплатата?! Колкото си по-неграмотен, толкова по-леко катериш. Примери- колкото искате. Огледайте се, някои могат и да се вгледат. А най-добрият срок за еврото в България е някъде към 2500 година, тогава може и да сме се конвергирали към големите братя.

61

шопендар

преди 1 година

В ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ НИ БЕШЕ ДЕМОНСТРИРАНО КАК МОЖЕ ВСИЧКО ДА ПОСКЪПНЕ В БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ ВАЛУТНИЯТ БОРД.НАРОДА ОБЕДНАВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В УСЛОВИЯТА НА БОРД И Т.Н.........

60

Анонимен

преди 1 година

Плебсът се разревал за еврото... ***, днеска живееш като клoшap. И утре ще си така. И да емигрираш ще си така. И 100 живота да живееш- пак ще си така. Начин на мислене и интелект. Без евро, с евро- все ще си аутсайдер до живот. Айде, че има сега прИмоция в Кауфланд на свинско месце гранясало от военния резерв на Испания- тичай, че утре го пускат.

59

до 46

преди 1 година

Едно от малкото изказвания "право куме в очи". Абсолютно вярно- българинът е на 95% функционално неграмотен и не в крак с пазара на труда и бизнес средата. Останалите 5% сме отдавна с европейски доходи и то в сърцето на майка България, за която милеем. Като се има предвид, че 40% сънародници са емигранти, процентът на качествените хора у нас нараства. Около 20% сме сериозни с отлични доходи печелещи месечно тук, колкото берач на малини в Испания за 2-3 години.

58

до 53

преди 1 година

2500лв.?! Баце, това го взима склададжия в Лидл в Ботевград. Без ваучерите за храна, които са 200лв. и без частното здравно. Та, дори човек с 3ти клас (каквито са изискванията там), трябва да може да вземе 2500 месечно. Ако не, просто най-добре да се ориентира към козите на село, че на моите козари в био фермата им давам по 3500 месечно, но са там по 12 часа, признавам.

57

До 61

преди 1 година

Карай баничарката за 3к месечно и не се меси при батковците. И 1000 живота да живееш все ще си тотален аутсайдер с детски изказвания. Пръстите в контакта, краката отвити, ама го подминават последните модели автомобили, заведенията препълнени, а той си вярва как у нас няма никой с адекватен доход. Има, ама не около тебе, защото не можеш да си надскочиш средата на загyбeняк.

56

Анонимен

преди 1 година

Ще ни сменят ли нашите цени с Европейските преди да са ни направили заплатите същите? И дали ще ни индексират пенсиите и СПЕСТЯВАНИЯТА?!!! Или пак ще ни окрадат мизерниците, да им таковам всичките у кащите Им пеееееееедееееераски!!!!!

55

и като се

преди 1 година

До do 43Събуди пръстите в контакта гащите мокри и 5цифрената заплата при комшията.Знаем ги такива петцифрени.В дългов

54

Ужас

преди 1 година

Сега държавата е потънала в спекула и грабеж а като дойде еврото ще настане катастрофа.

53

Анонимен

преди 1 година

Цените скачат и сега с валутен аборт. Според Гълъб цените скачат само ако няма аборт но те го махат с еврото. Нищо не се разбра и това което каза си противоречи.

52

До 52

преди 1 година

Твоят стандарт може и да не е станал. На много хора обаче стана. А ти и в сърцето на ЕС да идеш да живееш, никога няма да помиришеш такъв стандарт, защото си неграмотен за днешния пазар на труда и бизнес средата.

51

Анонимен

преди 1 година

90% от българите не стават за нищо. То затова са и най-бедните в Европа. А може би и в света.

50

ПАРИТЕ-ДА, ВИЕ-НЕ

преди 1 година

България не покрива критериите за присъединяване лъм Еврозоната (приемане на Еврото), но въпреки това от ЕК (Европейската комисия) ще напави "компромис" и ще ни пусне. България преди 10 год. сигурно е изпълнила критериите за приемане в Шенген (което ни струва и сума пари), но не ни пускат в Шенген. ИЗВОД: ЕС НИ ИСКА ПАРИТЕ (резерв, който крепи борда, фискален резерв..), НО НЕ ИСКА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И БИЗНЕС СВОБОДНО ДА СЕ ПРИДВИЖВАТ И ПРЕБИВАТ В ЕС.

49

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-скоро, толкова по-добре.

48

до 43

преди 1 година

Сори, ама при толкова много възможности ако не можеш да вземе поне 2 500 лв заплата, наистина си лузър. Е, друг е въпроса ако си неграмотен и/или некадърен.

47

На лъжата краката

преди 1 година

То и като ни приеха в ЕС трябваше да ни се вдигне жизнения стандарт и да стане като на европейците, но не стана.

46

Анонимен

преди 1 година

Цялата мара встасала, та сега и евро...точно посред големите цени и инфлацията.

45

До 47

преди 1 година

В коментар 46 няма нито една граматическа, пунктуационна или правописна грешка. Но и в твоя фиш със смешна заплата няма... Виновник си си сам.

44

Анонимен

преди 1 година

А пък аз искам да се вкара еврото, за да може най-накрая функционално неграмотните нещастници да разберат какви точно заплати получават. А, да. Поскъпване ще има. Забравете за кафето по 1 лев - ще е 1 евро. Забравете и за хляба под 2 лева - ще е хляб под 2 евра. Домати за 3 евро, а не за 3 лева - заповядайте! Единствено хотелиерите ще дръпнат въздух, щото услугата им за нищо не става. И да не забравяме банкерите - или ще трябва много да свалят лихвите, или да клекнат на конкуренцията.

43

Милионер

преди 1 година

Не се обръщай против народа си. Такава грешка направи преди около 20 г. един от министър председателите, Иван Костов. Същата грешка сега я прави и Бойко Борисов. Той и партията му са против младите от ПП, че сега и против "Спасителите". Но пък се гласи да направи коалиция освен със СДС, че дори и с БСП. Нямам никакви симпатии към лидерката им на БКП, но е доста по-умна от пожарникаря.