31

Анонимен

преди 1 година

До КалинковЗащо вадите тук Русия. Какво общо има в влизане или не в ЕВрозоната? Вие самостоятелно не можете ли да мислите, че ако не сте с Русия, трябва да сте в Еврозоната? Пак ли се надявате, че като влезем в ЕВрозоната тутакси ставаме "силни" като Германия и Франция, които впрочем напоследък въобще не са цвете. Четете малко какво става в тия държави. Защо държави като Полша и Чехия не се напъвят да влизат като е толкова хубаво?

30

Дуплика към 40

преди 1 година

В този род на мисли ВЪН АМЕРИКА ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ,ТУРЦИЯ ,УКРАЙНА!

29

Анонимен

преди 1 година

Значи референдум за еврото е лош ,а *** радев да му се даде еднолична власт е добър референдум. Тая димка се прави да се заглуши подписката за реферндума за еврото!

28

Анонимен

преди 1 година

До Калинков, те затва са мощни ве, Калинков, шото роби по душа като тебе ги захранвате и ше ги захранвате. 45г майкопродавците захранваха СССР, ся още 45 ше захранваме и тоя комyнделски съюз, с индивиди като тебе, няма проблеми

27

Калинков

преди 1 година

Я да видим кой стои зад еврото - германия, испания, италия, франция, австрия, холандия, белгия и т.н... по неква случайност най-мощните икономики в европа и в топ 20 на света. Я да видим сега кой стои зад лева - няколко хил. айтита и няколко десетки по големи фирми, всички работещи за същите тези мощни икономики и зависещи изцяло от тяхната милост. Вие драги друзя като цялоне произвеждате нищо ценно за света, а предлагате основно евтина работна ръка. Нещо като русия, но те поне имат нефт и газ.

26

Анонимен

преди 1 година

До Конфетов Зад еврото нищо не стои. Само печатат хартия и краднат злато от бг и Африка.

25

Анонимен

преди 1 година

Референдум за връщане към НРБ от 1989 г. и забрана за ЕС и НАТО и страната ще живне.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33Рублата валута ли е изобщо ?

23

Ми

преди 1 година

И какво? Износените приказки , че няма пари ли?А да крадете милиарди има...а...Не е изгодно, защото ще ви врътнат кранчето, комунисти гадни

22

от Гинци

преди 1 година

Другарката Йотова има най-сладката служба. Прибира 15 бона заплата за да си проветрява устата.

21

Анонимен

преди 1 година

До КонфетовЧехия, Полша, Швеция, па и Румъния, и те са се разбърдали да приемат рублата. Поогледайге се малко. Всичко не е рубла или евро. Какво ви пречи на вас лева?

20

Гоги

преди 1 година

Не Президентска Република,а мажоритарен вот,през 1939г. в България не е имало партии, който разреши такъв референдум ще наруши Конституцията и е слуга на чужда държава.

19

Анонимен

преди 1 година

На славчо приоритета му беше да праща макета на Луната, нищо че българите искат по-добър стандарт на живот :) Та питам отново, какъв е тоз референдум, мейби турския кючек да се узакони като български фолклорен танц.....хахахахаха :))))

18

Ми

преди 1 година

Коя си ти да ни казваш какво да правим.Суверена ще реши. Още едно такова мнение и ще те сложа в графата селска фиба- комунистка. Започваш да приличаш на б""""а.

17

Конфетов

преди 1 година

Еврото ли ви бърка някъде бе друзя? Ми да приемем рублата тогаз.

16

Пирожков

преди 1 година

Модела си е добър, но матряла не става и е за смяна.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо говори за референдум? Защото ИТН го казали току-що. Та то не е ясно колко човека ще се подпишат. А за другия референдум за ЕВрото, който е по-належащ? И там една партийка иска да извлече полза, въпреки че допитването е необходимо по пинцип в тоя случай. И при него се променя модела на управление на финансите на държавата. И връщане назад няма. Та защо няма ни въпроси, ни отговори за такъв референдум?

14

Анонимен

преди 1 година

Не е добре защото постоянно са избори, но чести рефрендуми е добре. Отделно е че политиците не искат референдуми защото тогава няма нужда от политиц.

13

Анонимен

преди 1 година

А некой ще ме светне ли за какъв референдум става на въпрос, да не е като на Славчо безсмисления референдум ? :)

12

Мечтата на комуниста

преди 1 година

Да командва.