7

Мухобойко

преди 15 години

Я, аз ли нещо не съм разбрал? Мухобойко бил изпълнявал ангажиментите си?Да не би да е изпълнил и някое от предизборните си обещания, а ние да не сме разбрали, а?

6

Raven

преди 15 години

Абе номер 3 и 4,ти май се подмокряш като слушаш помията на премиера и правителството.Сигурен съм че на последния ви пленум на бузлуджа си записа на телефончето речта на Бобърчето и сега си я пускаш всяка вечер преди лягане за да си гарантираш мокрите сънища.

5

атака

преди 15 години

абе теб кое куче те и*с*р*а.Вие сте най-големите смешници видя ви цяла Европа. Егати наглеците.

4

преди 15 години

Бойко пак се изказа неподготвен и без да е слушал! Еееей главо бръсната, това не ти е да рекетираш фирмите да пари и да ги заплашваш, че като дойдеш на власт ще ги съсипеш, Бойкооооо! Това е БСП, те могат да те извадят от действителността без усилие, 2-3 телефона ще се звъннат и си поръчан, брато! Бойко Борисов е шимпанзе и ***, той не знае къде стига границата на смъркането и пак е предозирал нещо! :)

3

преди 15 години

Бойко скоро ще яде не само пасти а ще лапне и голямата наденица, освен ако червените междувременно не му я сложат отзад! По-голям клоун и шемет от Бойко Борисов на тоя свят няма!

2

saigon

преди 15 години

На *** от red - bg им се плаща по цял ден да сърфират из нета и де що видят статия за ББ, да псуват на воля. Гадни комунистически *** сте вие !!!

1

атака

преди 15 години

Браво бате само така.От яд ще им се спука злъчката. Не стига ,че са срам за цяла България ами си отварят гагата.Видяхме ги какви биволски ги изакаха.